Jump to content

Ričard Dokins - Odrastanje u univerzumu

Оцени ову тему

Aquilius Cratus

Препоручена порука

• Одговори 35
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Страшно у шта се претворио овај форум. Од тешке антиеволуционе цензуре која је владала на почетку, до постављања Ричарда Докинса.  :)  0205_whistling

Оно што ми се стварно овде свиђа је што је вероватно у питању најдемократскији форум на интернету од свих сличне природе. То је много боље од цензуре, па макар по цену жучнијих расправа.

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

4chsmu1 4chsmu1

Ако нема гледања у пасуљ,бићу разочарана  womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' />

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

4chsmu1 4chsmu1

Ако нема гледања у пасуљ,бићу разочарана  womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='womens' />

Cuti da te ne cuje Miki. 4chsmu1

Акви, ако чује има да ме оплете ко ономад кад сам му писала  0102_laugh

Него ако је Довкинс у ложи кока кола и спрајт а и ти ја бих са вама,одлично спремам пребранац. 4chsmu1 womens

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...