Михајло Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Имају они назив и за тебе "етнофилетизам". То значи да не смеш да се изјашњаваш као србин ако си Србин, то је јерес. хехе, тај назив сам давно фасовао... Па ако заменик дечанског игумана настави овако....следећа је митра !Па вероватно...Само што ако настави овако неће смети у неке делове КиМ -а да дође.. Али главно је да може до Приштине код "прве даме"! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest misko Написано Јануар 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Све је онако како треба да буде, нема потребе да се нервирамо, поздрав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Пар апсурда... Агим Чеку је иначе оптужен за злочине над Србима..по Интерполовој оптужници.. ---------------- о.Сава: Неко у Београду у шали рече, каже, ово је добар, каже, знак, каже, ако је, имамо новог премијера на Косову, прва дама Косова је српкиња, и заиста како сам сазнао, овај, госпођа Чеку је … Драгица је пореклом, ваљда из мешовитог брака, али ‘оћу да кажем, то је овако добар пример, да на неки начин (смех) (Бљерим: Апсолутно, не …, мислим, ја, не) ----------- Какв добар знак да ми је знати! Да ће нас опет клати? ----------------------- (о. Сава: Мало само у Београду да се разбије та, јер они су дигли… ; Х: Да прође неко време …) Али ја мислим да ће се стећи прилике да председник Косова дође, он нема такве проблеме као Чеку, са било киме, заправо Чеку нема проблеме, само кажем … предрасуде о њему, тако да ћемо бити много, много, јачи од сада па надаље, мислим, знамо врло добро шта је наш пос’о, знамо да имамо изузетну подршку, апсолутне већине албанског становништва, апсолутне већине, нарочито након мартовских догађаја 2004 године, то је била на жалост трагедија, највише трагедија за Србе, али и за Албанце, за све нас, и ја се надам да је то био неки климакс, и да ћемо, сви смо били корак близу понора, мислим, и након те године, и свих тих трагичних догађаја, ја сам убеђен, да више неће бити таквих догађаја, мислим да људи, тај нормалан Албанац, Србин, сви, да треба другачије да се мисли о нашој заједничкој будућности, и ми смо спремни све да направимо, да нити један Србин, не оде са Косова након статуса, мислим, чујем приче нажалост, не само приче, него и неке официјелне анализе, те УНХЦР-а, те неке планове који ус стварно, знам како УНХЦР ради, знате и Ви, то нажалост није озбиљна организација, ни када се радило о Албанским избеглицама током рата, ни када се радило о српким избеглицама након рата (о.Сава: Они увек узму најгори сценарио), узму најгори сценарио, то се чује од уста до уста, па онда дође да је то решена ствар, да ће се Срби масовно селити … ------ Вероватно ови Срби што мисле да злочинац Чеку треба да одговара пред законом... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Агим Чеку (алб. Agim Çeku, рођен 29. октобра, 1960) је албански ратни вођа и политичар. На функцији премијера Косова био је од 2006. до 2007. године. Завршио је Војну академију у Београду и био је артиљеријски капетан у ЈНА до 1991. када је на почетку рата прешао у Хрватску војску. Учествовао је у операцијама Хрватске војске „Медачки џеп“ и „Олуја“. У мају 1999, Чеку је постављен за шефа штаба ОВК, заменивши Сулејмана „Султана“ Селимија. По окончању рата, у јуну 1999, Чеку је надгледао трансформацију ОВК у Косовски заштитни корпус. За премијера Косова изабран је 10. марта 2006. Због криминалних дејстава на потерници је српског Интерпола. У Србији је оптужен за бројне ратне злочине почињене на ратиштима у Хрватској и на Космету због чега је 2004. био задржан у Мађарској. Пуштен је након интервенције представника УН. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Да ли се може десити да се РП стави под јурисдикцију васељенске? (не још, али да се у будућности то деси). На тај начин да се сачува хришћанско наслеђе а да се избрише српско као компромис према притисцима? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Да ли се може десити да се РП стави под јурисдикцију васељенске? (не још, али да се у будућности то деси). На тај начин да се сачува хришћанско наслеђе а да се избрише српско као компромис према притисцима? Иако постоје тенденције Васељенске Патријаршије, да као у случају Грчке Архиепископије, преузме канонску јурисдикцију над свим епархијама Православних Цркава изван њихових матичних земаља, то се једноставно неће и не може десити. Хтео је Цариград што шта у прошлости па му није пошло за руком. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука