Jump to content

Заповест ,,Не убиј" подразумева и животиње?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 465
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

a to da je loshe naneti bol i ubiti nema veze sa time da li je taj koji je povredjivan ili ubijan razumno bicje, vecj da li osecja bol, a zhivotinje osecjaju bol, samim tim je nemoralno povredjivati ih (sem u samoodbrani).

Iz ove tvoje recenice ja izvlacim zakljucak da je bezbolno ubijanje zivotinja OK.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Znaci bezbolno ubijanje zivotinja je O.K.?

ne. kao shto bezbolno ubijanje ljudi nije okej. i mi i zhivotinje osecjamo bol, i mi i zhivotinje imamo volju da ne budemo ubijeni.
1405_love :)
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Sada ne razumem koji je kriterijum za nemoral kod ubijanj zivotinja. Razum nije jer zivotinje nisu razumna bica, bol (?), volja (? imaju li volju bica bez razuma). Zbog cega je nemoralno ubijati zivotinje za ishranu?

Подели на овим сајтовима

Sada ne razumem koji je kriterijum za nemoral kod ubijanj zivotinja. Razum nije jer zivotinje nisu razumna bica, bol (?), volja (? imaju li volju bica bez razuma). Zbog cega je nemoralno ubijati zivotinje za ishranu?

I ja se to pitam.Možda u Hare Krišni znaju odgovor :229229229:
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

I ja se to pitam.Možda u Hare Krišni znaju odgovor 0102_laugh
браво сестрице слатка, ја сам одушевљен твојом дедукцијом  klapklap :bla: bendoff bendoff :229229229:

мада бих пре рекао straight edge :bla:

http://en.wikipedia.org/wiki/Straight_edge

Подели на овим сајтовима

Neverovatno koliko su mladi ljudi skloni kliseima a u isto vreme su "buntovni" i "protiv klisea". Sami stvaraju svoje "uniforme","bontone" itd kao da im nije dosta vec postojecih. A ubedjeni su istovremeno u svoju "posebnost".

A i sam sam bio takav. Doduse sada mi je zivot monotoniji moram priznati.

Подели на овим сајтовима

Зашто када постимо баш не једемо месо? Зашто на пример не једемо баш поврће, или воће, или житарице..?

у спомен на живот првих хришћана и сиромаха тадашњег времена.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...