Гости Guest - . . .- Написано Јануар 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 Бог Творац нам је и дозволио да једемо месо.ne, nije. Ти онда ниси читао Свето Писмо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 To da li imam hrišćansko obrazovanje drugi će da sudi, moj dragi Mihailo. Da me drugi ne razumeju pogrešno - i ja jedem meso, ali zbog toga ne moram da podržavam mučenje životinja ili da se radujem bahatom ponašanju prema njima. "Gledajte mene Srbendu i kako koljem životinje" - ne, nego "gledajte mene Srbendu i kako volim životinje!" Далеко си ти од Србенде..И одакле ти такве предрасуде према Србском народу..мнеи није јасно... Ти си обичан лицемер .. дохватиш се неких глупости да тренираш свој Европски ум... Да си бар узео око квалитета образовања и беле куге ...ти нашао око свиње и да причаш глупости око Србовања.. Ценим те по неким ставовима..али ово ми се гади... А Тавита окреће причу о угрожености Јудеја.. Ниђе везе! Сигурно их знам више него она.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 Колико ја знам у Јеванђељу су клали за Велики Четвртак, да не говоримо о Старом Завету, прича Господњих у Јеванђељу.... Свакако да је убијање, али убијање животиња грех. Осећате разлику. Убијање, а не клање за њам њам. Ево вам га еколошки проблем. To znachi da svi lovci treba da posete zatvor. prst ka dole БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 Бог Творац нам је и дозволио да једемо месо.ne, nije. Ти онда ниси читао Свето Писмо. prst ka dole hrishcjanska biblija nije rech boga. cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 Бог Творац нам је и дозволио да једемо месо.ne, nije.Ти онда ниси читао Свето Писмо. prst ka dolehrishcjanska biblija nije rech Boga.Ти стварно ниси читао Свето Писмо!? Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 a jel si ti chitao bagavad gitu? prst ka dole cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 Шта ћемо са оним угојеним телетом,кога Христос помиње у причи о блудном сину? Његов отац рече,нека припреме теле угојено,јер ми се син мој врати,изубљен бјеше и врати се.Дај да се веселимо и прославимо повратак његов. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 a jel si ti chitao bagavad gitu? prst ka dole Čitao sam "Bhagavad gitu" ali davno. Počeo sam sa "Sidartom" pa preko Zena dodjoh i do nje. Ali mislio sam da si pročitao Sveto Pismo a ne da postavljaš pitanja bez ... Znaš šta - zaboravi na mene. Furaj dalje... Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 17, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 Колико ја знам у Јеванђељу су клали за Велики Четвртак, да не говоримо о Старом Завету, прича Господњих у Јеванђељу.... Свакако да је убијање, али убијање животиња грех. Осећате разлику. Убијање, а не клање за њам њам. Ево вам га еколошки проблем. To znachi da svi lovci treba da posete zatvor. smej.gifУбијање животиња ради забаве, може да буде грех. Али лов, као начин исхране свакако не. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 17, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 a jel si ti chitao bagavad gitu? smej.gifНаравно да је тамо забрањено да се једу животиње, јер тако можеш да поједеш свог тату. Например, умре тата и на парастос закољу прасе, јел те, а оно то је реинкарнисани тата. Тата би мого рећи " мало је што сам умро, сад ће у моју част мене да закољу...и то син који ме оплакује...." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Јануар 17, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 Убијање животиња ради забаве, може да буде грех. Али лов, као начин исхране свакако не.da, ubijanje zhivotinja radi ishrane je greh. dokazao sam to na tri nachina. chime mozhesh da dokazhesh da nije greh?Наравно да је тамо забрањено да се једу животиње, јер тако можеш да поједеш свог тату. Например, умре тата и на парастос закољу прасе, јел те, а оно то је реинкарнисани тата. Тата би мого рећи " мало је што сам умро, сад ће у моју част мене да закољу...и то син који ме оплакује...."pa bolje verovati u reinkarnaciju nego da cje npr. losh chovek za zhivot koji traje prosechno 60ak godina biti kazhnjen beskonachno godina. pravda malo morgen. cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Јануар 17, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 Jesi li ti to Rogi preso u budiste? Ovde ima ljudi raznih opredeljenja, a sa tobom i budistu imamo? idea Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Јануар 17, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 Jesi li ti to Rogi preso u budiste? Ovde ima ljudi raznih opredeljenja, a sa tobom i budistu imamo? ja sam filosof. cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Јануар 17, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 Jesi li ti to Rogi preso u budiste? Ovde ima ljudi raznih opredeljenja, a sa tobom i budistu imamo? ja sam filosof. E pa tako kaži. I budizam je neka vrsta filozofije, nije religija, koliko znam. Ja mislim da si ti, pre svega, veoma emotivan heaven što je i lepo crutches i ne samo lepo nego i neophodno. Da si mi u komšiluku pozvala bih te na sarmu. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 17, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 Убијање животиња ради забаве, може да буде грех. Али лов, као начин исхране свакако не.da, ubijanje zhivotinja radi ishrane je greh. dokazao sam to na tri nachina. chime mozhesh da dokazhesh da nije greh?Наравно да је тамо забрањено да се једу животиње, јер тако можеш да поједеш свог тату. Например, умре тата и на парастос закољу прасе, јел те, а оно то је реинкарнисани тата. Тата би мого рећи " мало је што сам умро, сад ће у моју част мене да закољу...и то син који ме оплакује...."pa bolje verovati u reinkarnaciju nego da cje npr. losh chovek za zhivot koji traje prosechno 60ak godina biti kazhnjen beskonachno godina. pravda malo morgen.То је одрицање појма греха , али добра и зла. Али и оправдање за зло. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука