Jump to content

Molitva za Bila Gejtsa... vaš stav

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 42
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

А какве везе има Windows са Гејтсом као човеком? Ја више волим  Mac OS X, не зато што мислим да је Windows не знам колико лош, него ми овај други много више (тренутно) одгвара из десетина разлога, а и више ми се свиђа. Али Гејтс ми је симпатичнији од Џобса. Не волим Џобсов наступ и маркетинг. Мислим да је Гејтс много шири човек, који мисли још о нечему, осим о маркетингу.

А ако ћемо баш о производима, није Мајкрософт само Windows. Ту су Office, Flight Simulator (за ово само могу да ћутим  и да се дивим, генијално дело, генијално), затим Xbox, па Windows за мобилне телефоне... Не знам, никада нећ разумети то секташко затварање у брендове. Користи шта ти тренутно више одговара и уживај. Не волим ни пљување мајкрсофта ни линукса ни епла ни било чега друог. Све то има своје место. Ако не користиш Виндовс, шта имаш да га пљујеш? Они који га користе сигурно знају зашто то раде. Ако не користиш Епл, шта те брига да ли су им производи скупи и да ли су њихови корисници само овце за шишање. Ваљда ја знам зашто користим њихове производе, а не неке јефтиније. Ако ти је скупо и прецењено, немој га куповати и тачка. Фала Богу, па бар данас постоји огоман избор, свако може себи да нађе нешто што воли. Није то само са рачунарима, тога има свуда. Никонови и Канонови фанови се убише да покажу да је само њихов бренд нај нај, а чињеница је да обе компаније имају фантастичне фотоапарате.

А Гејтс, он је откупио лиценцу за предавања човека из мог потписа и учинио их доступним бесплатно. Баш бих волео да видим ко би се од осталих ликова из бранше тога уопште сетио, а камоли учинио. То значи да чова брине и за просвећивање људи, а не само за бизнис.

http://research.microsoft.com/apps/tools/tuva/index.html

Подели на овим сајтовима

Што се тиче архи-сатанисте Гејтса

Које фрљање етикетама. Да ли си свестан шта је све добро овај човек урадио?

Не могу да верујем, стварно не могу да верујем да се људи пецају на такве глупости као што је планирана депопулација. Па још масовна. Па још најављена, са све детаљима плана. А најгоре је што се на то пецају неки од најинтелигентнијих људи ко је знам. greengrin

:) sta je on dobro uradio?!

to sto je pokrao drugare/kolege i njihov izum plasirao kao svoj?

ili sto je kupio najnapredniji kompjuter svog doba tj Amigu i zakljuco ga u fijoku?

to je smrad

Ako mislis na Vozniaka i Dzobsa oni su to vec krali od drugih a Gejts je uradio isto to njima samo na

mnogo perfidniji i ocitiji nacin. Osim toga sama politika proizvodnje je bila drasticno drugacija od ostalih.

Gejts je znao da razmislja trzisno i upravo zbog toga je Windows najpopularnija desktop platforma. Jer je

prepoznao sta ljudima treba. Svakako da Microsoft ima despotskih poteza u istoriji ali zbog toga je i tuzen.

A sam Gejts je jedna od vecih filantropa danasnjice koji takodje radi na podsticanju filantropije kod drugih bogatasa koji nisu bas skloni takvim potezima.

jel da? ti ga znas licno i druzis se snjim svaki dan

kako umes lepo da upakujes to sto tebi odgovara samo da bi ti bio u pravu, posmatram te vec duze i svaka ti cast 0516_music

postoji nesto sto je tebi nedostupno, ne mozes iz knjiga SVE nauciti

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ne pamtim jer nema potrebe 0516_music

evo napravicu ti u photoshopu diplomu vrhunskog filosofa mislioca, nemas brige :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

ne pamtim jer nema potrebe 0516_music

evo napravicu ti u photoshopu diplomu vrhunskog filosofa mislioca, nemas brige :)

Imao sam ja ideju, nađi negde na forumu NAGRADA ZA ZLATNI MOZAK 2010.

Možeš to da iskoristiš.

Zanimljivo je da Aquilio od Vojvodine nije pobedio na anketi za najpametnijeg čoveka.

U Recycle bin podforumu je.

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9469.0.html

Подели на овим сајтовима

ne pamtim jer nema potrebe :)

evo napravicu ti u photoshopu diplomu vrhunskog filosofa mislioca, nemas brige greengrin

Imao sam ja ideju, nađi negde na forumu NAGRADA ZA ZLATNI MOZAK 2010.

Možeš to da iskoristiš.

Zanimljivo je da Aquilio od Vojvodine nije pobedio na anketi za najpametnijeg čoveka.

U Recycle bin podforumu je.

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9469.0.html

Gde cu pored Miroljuba. 0516_music

Подели на овим сајтовима

pa sto jes jes jaka konkurencija joooj

Подели на овим сајтовима

Zar tebi ne kaze vera da treba da se molis i za Hitlera?

...  joooj

мислим да су неки преозбиљно схватили тему.

а свако ко је једном отишао на Литургију се помолио и за све досад мртве а и за све досад и сад живе. можда за којег чак и нерођеног.

Подели на овим сајтовима

U vremenu kada me mucilo pitanje molitve, a nisam bas najbolje ni umela da objasnim sta mi bas i nije jasno, dakle nekako nemusto, prisustvovala sam (slucajno)  razgovoru onih od kojih ucimo(jedan episkop, sekretar, u to vreme Sinoda i svestenik). Obilazili su jedan manastir, tacnije bili u gostima kod Igumana tog manastira i bas pricali o molitvi(nacinima, smislu...). Mozete samo da zamislite kako mi je bilo, pozelela sam da nikada ne prestane, da budem patuljak koji ce moci stalno, neprimetno da slusa, hrani se tom vrstom razgovora. Da skratim, zakljucak je postupak, tacnije pitanje koje je Iguman svima postavio(dok je zatvarao stoku, mislim ovce), da li gresi sto pominje sve one cija imena nalazi u umrlicama iz dnevne stampe!?

Valjda se tako voli svet kada se moli, place za svet?!

Жив ми Господ мој

Подели на овим сајтовима

То зависи од личног става!

Ја се на пример, за Била Гејтса ни у лудилу не би молио!

А једном сам се молио за једног Колумбијца ког сам видео на ТВ-у-

Био је у оној емисији Најопасније банде. Лик је убица, професионални, радио је као Сикариос, убијао по наређењу. Сад је као престао. Током разговора палио је џоинт за џоинтом! И најјача фора је кад је овог водитеља одвео у њихову Цркву, на место где стално иде. Каже да се увек моли Богородици пре него што изврши неки задатак. Каже да је она његов заштитник. Верује, али се плаши од казне за све што је урадио. Најјаче је што је током цењле емисије носио дрес неког клуба, а назив играча био је Angel!

Мене је лик фасцинирао и молио сам се за њега!

Носио је дрес Астон Виле и то од овог играча:

Постављена слика

http://en.wikipedia.org/wiki/Juan_Pablo_%C3%81ngel

Играч је бивши репрезентативац Колумбије.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...