Jump to content

Molitva za Bila Gejtsa... vaš stav

Оцени ову тему

Препоручена порука

Covek je napravio sr....e od operativnog sistema ali ako to stavimo na stranu i nije tako los...

A cujem i da pomaza sirotinji za  razliku od Berluskonija na primer. Ili ovog naseg Miskovica. Ili nekog drugog.

Ma da, zato je najrasprostranjenija desktop platfroma zato sto je sranje od operativnog. greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

• Одговори 42
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

link=topic=10840.msg343262#msg343262 date=1295013605]

istini za volju sve pre sedmice i jeste bilo njesra.... ali je sedmica odlična

Јесте баш је њесра...јер толико корисника на свету постоји, тако да баш су сви у заблуди и не знају да имају једно њесра на рачунару...кад би се шалили. И поред монополистичког приступа дистрибуције виндовса, да је видовс стварно њесра и неупотребљив оперативни систем, он једноставно не би могао проћи. На западу је другачијенего код нас. Овде код може доминирати кроз монопол неки прозивод који је стварно њесра, тамо не може, тамо су ствари које доминирају биле са монополом или без монопола су добре.

За виндовс можеш имати не симпатије, али не можеш рећи да је њесра. То мисле само хипи линкусовци који су од виндовса направили ноћну мору.

Пре седмице виндовс икс-пе је био одличан оперативни систем, а пре њега виндовс 2000 и виндовс НТ. Виндовс 98 је имао својих рупа, али је наравно мајкрософт обједињујући лакоћу кориштења 98-смице и сигурност података НТ-а објединио у ИКС-пеу и направио добар оперативни систем са коим су задовољни милиони корисника што се види по томе да их још више људи користи ИКС-пе него седмицу, али то ће се свакако временом променути, а кад се промени још ће спорије бити прелазак са седмице на неки нови мајкрософтов ОС. Виста је била само прелазно решење, прелазак на нову филозофију и мислим да је мајкрософт свесно знао да виста неће доживети успех, и да је виста била пробни балон з седмицу, која врухнски оперативни ситем, и досад свакако најсигурнији и најстабилнији мајкросфтов ОС.

* * *

Што се тиче молтиве за Била Гејтса, па не треба ускратити молитву ни за једног човека. Јер Богу је стало да се сви људи спасу, па зашто не и један Бил Гејтс. Зато је свакако глупо молити се за Била Гејтса, у смислу јер он тобож заслужан за распростирање рачунара код обичних људи, па ето нека молитва захвалности. Молитва захвалности се упућује увек и увек само Богу, јер без Бога ниједан човек не може ма ниједну добру ствар да уради, па био он верујући или неверујући, јер све што је добро од Бога је. За човека се молимо да му Бог подари, снаге, ума и воље да узнапредује духовно, или за некрштене да их Бог приведе својој светој Цркви. На крају не знам ко има толико духовне снаге да се моли за Била Гејтса. Слаби смо да можемо једва за себе да се молимо. Нека Господ промишља за Била Гејтса, а ми се држимо свога крста.  

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

link=topic=10840.msg343262#msg343262 date=1295013605]

istini za volju sve pre sedmice i jeste bilo njesra.... ali je sedmica odlična

A sta si koristio pre sedmice?

xp ...  naviko sam na njega i okruženje mi je poznato... što ne znači da nisam svestan njegovih mana... ako ste stalno na netu xp morate reinstalirati svakih par meseci, često ne prihvata instalaciju drajvera za kameru isl. i brlja a pored toga treba ga povremeno čistiti programima kao što su ccleaner ili tuneup utilities... 

mislim da je tzv. services-based arhitektura u xp-u vrlo loša..

na kraju krajeva, koristim xp zato što svakako ima više stvari koje mi odgovaraju od onih koje mi smetaju ali to ne znači da nisam svestan mana...  tačnije,sada koristim sedmicu i super je

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

То зависи од личног става!

Ја се на пример, за Била Гејтса ни у лудилу не би молио!

А једном сам се молио за једног Колумбијца ког сам видео на ТВ-у-

Био је у оној емисији Најопасније банде. Лик је убица, професионални, радио је као Сикариос, убијао по наређењу. Сад је као престао. Током разговора палио је џоинт за џоинтом! И најјача фора је кад је овог водитеља одвео у њихову Цркву, на место где стално иде. Каже да се увек моли Богородици пре него што изврши неки задатак. Каже да је она његов заштитник. Верује, али се плаши од казне за све што је урадио. Најјаче је што је током цењле емисије носио дрес неког клуба, а назив играча био је Angel!

Мене је лик фасцинирао и молио сам се за њега!

''Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.'' Ава Антоније Египатски

https://www.facebook.com/smrt.svetu

Подели на овим сајтовима

ostaje misterija zašto je vrednije moliti se za serijskog ubicu koji misli da ga štiti Bogorodica nego za Bila Gejtsa... mislim, podržavam te u molitvi za tog lika ali po čemu je on vredniji molitve od gejtsa

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

link=topic=10840.msg343287#msg343287 date=1295021757]

ostaje misterija zašto je vrednije moliti se za serijskog ubicu koji misli da ga štiti Bogorodica nego za Bila Gejtsa... mislim, podržavam te u molitvi za tog lika ali po čemu je on vredniji molitve od gejtsa

Он је добар човек! 0516_music

Мислим да је Гејтс, мало дубље гледано, учинио више злочина него овај Колумбијац!

А и можда због тога што имам неки урођени афинитет према свим богаташима. А овај убица није богат, није га леп и угодан живот натерао да ради то што ради!

''Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.'' Ава Антоније Египатски

Подели на овим сајтовима

То зависи од личног става!

Ја се на пример, за Била Гејтса ни у лудилу не би молио!

А једном сам се молио за једног Колумбијца ког сам видео на ТВ-у-

Био је у оној емисији Најопасније банде. Лик је убица, професионални, радио је као Сикариос, убијао по наређењу. Сад је као престао. Током разговора палио је џоинт за џоинтом! И најјача фора је кад је овог водитеља одвео у њихову Цркву, на место где стално иде. Каже да се увек моли Богородици пре него што изврши неки задатак. Каже да је она његов заштитник. Верује, али се плаши од казне за све што је урадио. Најјаче је што је током цењле емисије носио дрес неког клуба, а назив играча био је Angel!

Мене је лик фасцинирао и молио сам се за њега!

U prevodu, svaki lonac ima svoj poklopac.

Подели на овим сајтовима

Што се тиче архи-сатанисте Гејтса

Које фрљање етикетама. Да ли си свестан шта је све добро овај човек урадио?

Не могу да верујем, стварно не могу да верујем да се људи пецају на такве глупости као што је планирана депопулација. Па још масовна. Па још најављена, са све детаљима плана. А најгоре је што се на то пецају неки од најинтелигентнијих људи ко је знам. :)

0516_music sta je on dobro uradio?!

to sto je pokrao drugare/kolege i njihov izum plasirao kao svoj?

ili sto je kupio najnapredniji kompjuter svog doba tj Amigu i zakljuco ga u fijoku?

to je smrad

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

link=topic=10840.msg343287#msg343287 date=1295021757]

Он је добар човек! 0516_music

Мислим да је Гејтс, мало дубље гледано, учинио више злочина него овај Колумбијац!

А и можда због тога што имам неки урођени афинитет према свим богаташима. А овај убица није богат, није га леп и угодан живот натерао да ради то што ради!

Jedino ako se ta dubina odnosi na dubinu pivske boce kroz koju se gleda na stvari.

U suprotnom to je malo drugacije.

Подели на овим сајтовима

Jedino ako se ta dubina odnosi na dubinu pivske boce kroz koju se gleda na stvari.

Наравно, ја само тако сагледавам ствари!

Подели на овим сајтовима

Што се тиче архи-сатанисте Гејтса

Које фрљање етикетама. Да ли си свестан шта је све добро овај човек урадио?

Не могу да верујем, стварно не могу да верујем да се људи пецају на такве глупости као што је планирана депопулација. Па још масовна. Па још најављена, са све детаљима плана. А најгоре је што се на то пецају неки од најинтелигентнијих људи ко је знам. :)

0516_music sta je on dobro uradio?!

to sto je pokrao drugare/kolege i njihov izum plasirao kao svoj?

ili sto je kupio najnapredniji kompjuter svog doba tj Amigu i zakljuco ga u fijoku?

to je smrad

Ako mislis na Vozniaka i Dzobsa oni su to vec krali od drugih a Gejts je uradio isto to njima samo na

mnogo perfidniji i ocitiji nacin. Osim toga sama politika proizvodnje je bila drasticno drugacija od ostalih.

Gejts je znao da razmislja trzisno i upravo zbog toga je Windows najpopularnija desktop platforma. Jer je

prepoznao sta ljudima treba. Svakako da Microsoft ima despotskih poteza u istoriji ali zbog toga je i tuzen.

A sam Gejts je jedna od vecih filantropa danasnjice koji takodje radi na podsticanju filantropije kod drugih bogatasa koji nisu bas skloni takvim potezima.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...