Jump to content

ŽRU kaže -Potrebna nam je vaša pomoć- NISU PARE U PITANJU...

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 84
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Evo zena i ja cemo na italijanskom ako treba. Da budemo i mi jednom u televiziji ....

0102_laugh

319.gif 1127_battle 0110_hahaha

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=iH1YlkjSxcM

0442_feel
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Evo zena i ja cemo na italijanskom ako treba. Da budemo i mi jednom u televiziji ....

poljupcic

0110_hahaha 0102_laugh stadaradim

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=iH1YlkjSxcM

0442_feel

319.gif 1127_battle

Pa majke mi, ima svasta u tu televiziju ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

link=topic=10829.msg377454#msg377454 date=1299717728]

facenew22222222

Vreme teče, život je kratak, guska se peče, a meni će batak!

p.s. do sada NULA snimaka.... ajd to nego što se svi onoliko oduševiste... na kraju ću svejedno sam da odradim klip...

po svemu sudeći ideje su sve što imamo ... nerealizovane Постављена слика

Ako osposobim kameru snimam se ovog vikenda...  facenew22222222

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Људи, хајде да се организујемо. Ја ћу се снимати са камерицом из телефона, није битно каква је камера, битно је да се снимимо и да направимо ово штоа смо хтели.

Подели на овим сајтовима

• Гости

link=topic=10829.msg377886#msg377886 date=1299788024]

sad će jedno 5-6 njih da se (s)loži i klimne glavom... možda padne i poneki  Just_Cuz_19

Тако то обично бива. Зато ћу ја да се снимам једно пола сата и да направимо видео клип где ћу само бити ја. Добро, може и мој мачак Воја

Подели на овим сајтовима

мене је  clapc да први почнем предлажем да оснивач теме уради прво "показну вјежбу" а затим свако од нас ко има воље  уради своје аплодује и пошаље на пп

шта мислите???  Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

poenta je da bude spontano... nema recepta i nema potrebe da se  Just_Cuz_19

pogledaj ovaj klip sa van damom gde od 1,22 ljudi na raznim jezicima govore da će on pobediti u borbi... to je samo predlog ... nemojte pominjati van dama u snimcima  clapc

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Еј људи,не могу од почетка да вас пратим,али чини ми се да је реч о некаквим снимцима 0304_smile4Ако неко има времена да ми објасни о чему је реч,била би му захвална,јер желим да помогнем,ако је икако могуће algabacaju

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...