Jump to content

ŽRU kaže -Potrebna nam je vaša pomoć- NISU PARE U PITANJU...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ти Ђунисеееееееееееееееееееееееееее!  greengrin greengrin greengrin

Ја немам камеру, али бих можда могла да снимим на телефон или дигиталац, јел може тако?

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 84
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

A? S'a mislite? Ko je ovde "naj, sasvim naj, sasvim potpuno fenomen dasa"? greengrin

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=nm-ddqEsf3c&feature=related

7:22 greengrin

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

Људи,пало ми је на памет-ако неко зна језик глувонемих,да и то сними.Верујем да би се томе обрадовала наша браћа и сестре који имају тај хендикеп.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Људи,пало ми је на памет-ако неко зна језик глувонемих,да и то сними.Верујем да би се томе обрадовала наша браћа и сестре који имају тај хендикеп.

Браво, одлична идеја.

хајде да направимо неки мини филмић од неких 10-ак минута, са свим тим идејама.

Подели на овим сајтовима

E,Lidija ideja ti je  greengrin  greengrin
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Оче Иване,Анастасија,

greengrin

благодарим!  greengrin greengrin

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Kad sam video naslov, pomislio sam (kada već nisu pare u pitanju) da tražite nove moderatore.

Mis'im, ima ih malo pa ne mogu ljudi da postignu...

p.s.

između ostalog i što malo, malo, pa ode neki moderator... u administratore  pospan

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

ja sam to zamislio onako baš umetnički i ekološki...

Svi ćemo da se svučemo (to zbog protesta što se ubijaju životinje i koristi njihovo krzno), imaćemo preko veliku zastavu ŽRU i trčaćemo jednom livadicom (ko zna...ona livadica blizu bivšeg SIV-a..tamo gde se ide za Bir-fest kada je)...

Pustićemo muziku u pozadini.. "Sanšajn, giv mi sanšajn" i svi ćemo se smejati i plesati...

:( smej.gif smej.gif

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

ja sam to zamislio onako baš umetnički i ekološki...

Svi ćemo da se svučemo (to zbog protesta što se ubijaju životinje i koristi njihovo krzno), imaćemo preko veliku zastavu ŽRU i trčaćemo jednom livadicom (ko zna...ona livadica blizu bivšeg SIV-a..tamo gde se ide za Bir-fest kada je)...

Pustićemo muziku u pozadini.. "Sanšajn, giv mi sanšajn" i svi ćemo se smejati i plesati...

Mislis ovako

smej.gif smej.gif

:(

Е, само да Ђунис пушти мене на Етијопљанском..да изговарам!

0110_hahaha

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Имам веб камеру па се пријављујем, само реците шта треба. Супер идеја Лидија. Познајем жену која води центар за глувонеме па је могу питати како се то каже.  isus-sinai

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...