Тавита Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 Zanimljivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 ja cu na nemackom! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ouk Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Moja trogoisnja cerka ce reci na web kameri na dva jezika Hristos Voskrese Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 ljudi,super ste... evo da se dogovorimo... klipove šaljite na [email protected] neka bude da je naš predlog da kažete prst ka dole na kom jeziku hoćete i to neka bude jedan klip a u drugom se sami kreativno izrazite... i gledajte da ne bude dugačak jer treba da ih objedinimo u jedan koji ne bi trebalo da bude previše dugačak... taj drugi neka maksimalno traje 5-6 (plafon 10 sekundi) ... prvo da bi uhvatili suštinu i da bude zanimljivije Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Ја сам "тута мута" за снимање и то. Плус мног ме је срамота. Али, прбаћу да то урадим и то на португалско-бразилском. нећу да се свлачим у купаћи какав се носи на Копакабани, не радујте се унапред 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Ја сам "тута мута" за снимање и то. Плус мног ме је срамота. Али, прбаћу да то урадим и то на португалско-бразилском. нећу да се свлачим у купаћи какав се носи на Копакабани, не радујте се унапред greengrin Ali zato ces stajati na Kopakabani obucena? 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Паааа, ако форумаши скупе по неки динар, радо ћу се жртвовати да са Копакабане, обучена, пожелим срећан Ускрс свима 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 оћу и ја имам веб камеру може на украјинском шта год треба..хехех Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Nema ništa od ovoga... mnogo babica, kilavo đete Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 вазда било Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 [email protected] šaljite čim snimite Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Ја радим са глувонемима већ пет година. Могу ја то да кажем, није никакав проблем, али имам бољу идеју - да снимим неког од њих како то говори. Ово сам снимао на часу пре три године: Дечица :bla: И имам још једну идеју; рецимо да свако од нас сними део атмосфере са Васкршњег јутрења или Литургије из своје парохијске цркве па да неко то лепо измонтира. Да покажемо шта нас овде обједињује. Ја бих баш волео да видим такав клип. Поздрављам.Свака част! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Vreme teče, život je kratak, guska se peče, a meni će batak! p.s. do sada NULA snimaka.... ajd to nego što se svi onoliko oduševiste... na kraju ću svejedno sam da odradim klip... po svemu sudeći ideje su sve što imamo ... nerealizovane Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 crvenilo ето, спласнуло то код људи ... не секирај се, знамо да ћеш ти свакако направити добар клип 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 10, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Хајде да мало више гурамо идеју, а Ти види на који начин да ти достављамо снимке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука