Jump to content

ŽRU kaže -Potrebna nam je vaša pomoć- NISU PARE U PITANJU...

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 84
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

ljudi,super ste... evo da se dogovorimo... klipove šaljite na

[email protected]

neka bude da je naš predlog  da kažete prst ka dole na kom jeziku hoćete i to neka bude jedan klip a u drugom se sami kreativno izrazite... i gledajte da ne bude dugačak jer treba da ih objedinimo u jedan koji ne bi trebalo da bude previše dugačak... taj drugi neka maksimalno traje 5-6 (plafon 10 sekundi) ... prvo da bi uhvatili suštinu i da bude zanimljivije

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја сам "тута мута" за снимање и то. Плус мног ме је срамота. Али, прбаћу да то урадим и то на португалско-бразилском. нећу да се свлачим у купаћи какав се носи на Копакабани, не радујте се унапред  0102_laugh

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Ја сам "тута мута" за снимање и то. Плус мног ме је срамота. Али, прбаћу да то урадим и то на португалско-бразилском. нећу да се свлачим у купаћи какав се носи на Копакабани, не радујте се унапред  greengrin

Ali zato ces stajati na Kopakabani obucena? 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Ја радим са глувонемима већ пет година. Могу ја то да кажем, није никакав проблем, али имам бољу идеју - да снимим неког од њих како то говори. Ово сам снимао на часу пре три године:

Дечица  :bla:

И имам још једну идеју; рецимо да свако од нас сними део атмосфере са Васкршњег јутрења или Литургије из своје парохијске цркве па да неко то лепо измонтира. Да покажемо шта нас овде обједињује. Ја бих баш волео да видим такав клип.

Поздрављам.Свака част!

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

amin-nas

Vreme teče, život je kratak, guska se peče, a meni će batak!

p.s. do sada NULA snimaka.... ajd to nego što se svi onoliko oduševiste... na kraju ću svejedno sam da odradim klip...

po svemu sudeći ideje su sve što imamo ... nerealizovane Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...