Jump to content

ŽRU kaže -Potrebna nam je vaša pomoć- NISU PARE U PITANJU...

Оцени ову тему

Препоручена порука

ja bih mogao da izgovorim na jermenskom, koptskom, sirijskom, malajanskom i etiopskom?

A? S'a mislite? Ko je ovde "naj, sasvim naj, sasvim potpuno fenomen dasa"? 319.gif

Ако је ово истина, онда дефинитивно

ЂУНИС  0102_laugh

Стварно, супер идеја! prstgore

ПС. Лидија, као огранак ЖРУ-Крагујевац, моћи ћемо заједно да будемо у кадру уколико поседујете ту технологију!  ne_shvata ја немам!  crvenilo

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 84
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

ПС. Лидија, као огранак ЖРУ-Крагујевац, моћи ћемо заједно да будемо у кадру уколико поседујете ту технологију!  sHa_sarcasticlol ја немам!  smej.gif

Немам ни ја,али смислићемо нешто. 89898989898989И,наравно да ћемо заједно :cheesy:Хвала ти на томе bendoff

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

ПС. Лидија, као огранак ЖРУ-Крагујевац, моћи ћемо заједно да будемо у кадру уколико поседујете ту технологију!  smej.gif ја немам!  smej.gif

Немам ни ја,али смислићемо нешто. 89898989898989И,наравно да ћемо заједно smej.gifХвала ти на томе prstgore

smej.gif  dada

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Ја имам ВЕБ камеру  prstgore

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Много бабица килаво ђете... е па да не би било тако..ево договора..

Шаљите ваше си вије и да ли имате искуства у раду пред и са камером на мој пп.

Жене (сестрице) пожељно слање и фотографија поред си вија...(анфас, тотал и фигура)..

Ужи жири са ЖРУ (Владан, Стјепан и Ибро) изабраће најљепше (читај најталентираније) и позваће вас на пробно снимање.

Након краћег упознавања са пројектом, потписаћете уговор у којем се одричете било каквих права, сем права да будете приказивани и вољени, и постајете део овог великог ЖРУ пројекта...који ће се реализовати пре и у току Васкршњег поста.

У оквиру ове акције требало би да се организују још неке манифестације а све ће бити употребљено у филму...

Шта чекате...још не шаљете...  prstgore

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Не брате, ја такво ђубре никад не бих снимао...

Ја сам шлагер певач, у ствари редатељ

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Znači VSI je pun ideja...zanimljivih  prstgore dada smej.gif

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

šta ću ja ovde? :)

nemam kameru,govorim srpski,hrvatski i bosanski čak   bendoff

i da imam kameru nemam pojma s ovom tehnologijom  joooj t

ali jedan vel lajk za ove vaše ideje i sve što napravite,biće to prava poslastica

ekstra  prstgore  :)

Rado možemo zajedno,a kako dogovorićemo se,dovoljno je da imaš net  :) :)
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ја радим са глувонемима већ пет година. Могу ја то да кажем, није никакав проблем, али имам бољу идеју - да снимим неког од њих како то говори. Ово сам снимао на часу пре три године:

Дечица  ekstra

И имам још једну идеју; рецимо да свако од нас сними део атмосфере са Васкршњег јутрења или Литургије из своје парохијске цркве па да неко то лепо измонтира. Да покажемо шта нас овде обједињује. Ја бих баш волео да видим такав клип.

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

šta ću ja ovde? bendoff

nemam kameru,govorim srpski,hrvatski i bosanski čak   joooj

i da imam kameru nemam pojma s ovom tehnologijom  joooj t

ali jedan vel lajk za ove vaše ideje i sve što napravite,biće to prava poslastica

ekstra  prstgore  :)

Rado možemo zajedno,a kako dogovorićemo se,dovoljno je da imaš net  :) :)
važi,sekana  :)
Подели на овим сајтовима

šta ću ja ovde? crvenilo

nemam kameru,govorim srpski,hrvatski i bosanski čak   bendoff

i da imam kameru nemam pojma s ovom tehnologijom  joooj t

0442_feel  :)  facenew22222222

Потпуно се проналазим у свемуе што си написала, осим што имам веб камеру.  crvenilo  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...