Јаков. Написано Јануар 12, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Ja ne znam za ove preko reke beogradžane, mada se ne razlikuju mnogo, ali mi sa ove bolje švapske strane smo sve gospoda. Ovde se zna zakon, oko za oko, zub za zub, gostoprimstvo za gostoprimstvo.. hmmm beše to neka hrišćanska praksa ili ne facenew22222222 89898989898989 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 12, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Nezaboravi, nije Bog poslao tebe da se tebi služi, nego da ti služiš. facenew22222222 Mora da si me pomešao sa nekim...Mene je Bog stvorio (ne poslao) da budem ono što jesam. Ni manje ni više od toga. Malo mi je taj smajli, ono... u fazonu ("vidi kako sam pametan") Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Nijesam baš najbolje razumeo poantu brate, ali nema veze..uhvatio sam neku nitJa i dalje ne facenew22222222 razumem БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Ko je schupalj - zvechi. facenew22222222 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 12, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Objasni Pajče... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Шта да вам свима кажем него да све браће и сестре са овог форума позивам и ако је неко расположен за дружење уживо кад стигне у Београд ја сам на располагању . Само да небуде радним даном пре 16 сати а викендом после 15 сати јер сам у преподневним сатима викендом заузет са унуцима . Хе шта да се ради можда и нисам неко друштво пошто сам мало старији. winter ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 plitak potok najglasnije zubori! hehe to sam procito ovde na forumu i mnogo jaka fora winter Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Objasni Pajče...Well, nalazim se u Bechu vecc 8-9 meseci, ali dosta provedem i u Srbiji jer su mi zzena i deca josch tamo.Inache sam kod majke i oca i u procesu sam integracije u austrijsko druschtvo (taki zakon ) Mladji brat, sa porodico, je tu godinama. Ne treba mi novac, moji ga imaju, i pomazzu me da ostanem ovde. Pre izvesnog vremena sam ukapirao da je brat Dragi u Austriji i pitao sam ga na forumu da li je u Bechu. On je odgovorio da jeste. Rekao sam mu da bih voleo da se upoznamo. Medjutim, nisam stekao utisak da ima volju da se upoznamo tako da nisam dalje ni insistirao. Schta bi bilo da sam u nekoj nevolji. Pitam se winter БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 winter Пајко, Dragi, јашадр, DYNABLASTER (+ 4 сакривених) и 9 гостију прегледају ову тему. Pazite schta prichate, ovo chita dosta svedoka. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 12, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 A to je Pajče znači...ma mislim da je Dragi sasvim OK, nego sad kontam i zašto je on ono pisao... Kad bilo ko od vas bude u Zemunu, slobodno da nazove...druženje zagarantovano ukoliko vam zmija nije u džepu. Imamo ovde lepih restorana i splavova kraj Dunava... A i Fatima će me pustiti sa muškim društvom da izađem... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Daj, ne budte odmah tako strogi i kritični prema Australcu, vidi se da niko tamo od vas najvjerovatnije nije ni bio! Nemate ni pojma kako tamo zna bit zafrkano, vjerovatno se radi toga stidio! Problem je taj da je tamo ko i svuda po svijetu kriza velka i prevelika. Znate valjda onu ciginu pjesmicu: "Bahova je kriza pregolema..." ili kako to ono bješe? confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='winter' /> Ma nije ni važno, mnogi oti našinci naše Forume trebaju po psihičkoj strani da s kim imaju popričat jel, lepo srpski i tako to. Ali mnogima je to i način i prilika da se malo kako bi reko "prešminkaju", "tuning" si malo udare! Znaju da neće niko potegnut iz Beograda čak jelde pa dup tek tako njemu pred kuću da mu na zvono "zalegnu il sjednu" sve dok ne otvori. Al kad se tako već desi a šta sad? Obavezno kad se o poslu i životu tamo po tim Forumima, na Skype i četu priča, pa ako se im još i ne živi ne znam kako dobro svakog je onda stid reć da baš neki ouhej super posao nemaju, da su "fizikanerima" tamo za par dolača na sat, da žive od danas do sutra i možda ni tako pa od ovaca i socijalnih novaca žive. Ma ko bi vam to prizno i reko, ne bi ni Bosanac prizno da ovce ili koze (to vala Hercegovac, te koze :-p) tamo u njih pase i šiša, reko bi bar da su krave a ne ovce ako ništa drugo. OMG! Još ako imaju nešto tu maštu kao razvijeniju a puno nekakvih detalja tamo pridaju, da liumuzinu imaju, rade ko brokeri, trgovci akcijama na berzama biva, rasipaju se dividendama i kursevima, najmanje par vila s bazenima obitavaju a ono kad tamo upadneš ono oni u stvari mal ne na Birou svaki mjesec u redu na socijalnu pomoć stepuju. Jer tamo internet priključuju svakom zajedno i s kanalizacijom a pc ima svako ko se potrudi saget, uzet i odnijet si ga kući kad se o njega na ulici nogom spotakne! Zato, braćo draga, praštajte i budite sigurni da je vama bolje i u Srbiji pa da ste kako ste jer od većine takvih tamo dole antipoda se do sita najedete, o budućnosti toliko kao oni ne razmišljate ni o nju tako mnogo ne strahujete i život mnogo ljepši i sadržajniji imate. To trebate otići tamo pa da vidite kakav je na zapadu stres i jurnjava, za par dana biste prestali od tog stresa i na wc da hodate a kamo li šta drugo! SVUDA LEPO A KOD KUĆE NAJLEPŠE! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 A to je Pajče znači...ma mislim da je Dragi sasvim OK, nego sad kontam i zašto je on ono pisao... Kad bilo ko od vas bude u Zemunu, slobodno da nazove...druženje zagarantovano ukoliko vam zmija nije u džepu. Imamo ovde lepih restorana i splavova kraj Dunava... A i Fatima će me pustiti sa muškim društvom da izađem... Pa mozze i ona da izadje, ako zzeli. Nego, Vladane, mislim da sam mu rekao da mi nischta ne treba.Schteta schto sam izbrisao PP. Nego od te bolesti boluju svi koji su se situirali u inostranstvu. Zaboravili ljudi kako je bilo kad je frka i kad nema. Ovde cce pre da ti pomognu oni koji su u krizi i koji stalno kubure. O tome mogu roman da pischem. Sve sam ih prokljuvio za 8 meseci. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 A to je Pajče znači...ma mislim da je Dragi sasvim OK, nego sad kontam i zašto je on ono pisao... Kad bilo ko od vas bude u Zemunu, slobodno da nazove...druženje zagarantovano ukoliko vam zmija nije u džepu. Imamo ovde lepih restorana i splavova kraj Dunava... winter A i Fatima će me pustiti sa muškim društvom da izađem... Baš ću ovih dana da prošećem Zemunom,tamo oko centra,pa do parka...pitam se,da li Fatima ima nešto protiv tvog druženja i sa ženskim društvom? confused A Esma? U džepu uvek imam čokoladu,zmije na tim mestima ne gajim!Pa da podelimo... 1405_love čokoladu “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Човека са којим си се упознао преко форума не знаш и није ти "пријатељ" од кога треба да очекујеш нешто више од дописивања. То је реалност. А други је проблем што наши људи стално очекују да им неко "помогне", уместо да сами себи помогну. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Pajko preteruje. Pisao mi je prošle nedelje, a ispada kao da se znamo godinu dana.. Ne preteruje. winterKad sam lani ischao za KG. Vidim Lidiju na forumu i pitam je: Nisi li ti iz KG? Ona reche: Da. Ako dolazisch u KG, obavezno svrati, da se upoznamo. I tako ja i moj sin svratimo, upoznamo Lidiju i njenog mladjeg sina. Porazgovarasmo, popismo kafu... Basch mi je drago zbog toga. Upoznao sam silnu osobu sa srcem ko kucca. Ipak je KG srce Srbije. Ovi sa strane JOK MORE БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука