Ромејац Написано Октобар 16, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2015 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Октобар 16, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2015 feeble, Снежана and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 17, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2015 Грешком асфалтирали улицу пре предизборне кампање http://www.njuz.net/greskom-asfaltirali-ulicu-pre-kampanje-za-izbore/ Лапис Лазули, Снежана and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 17, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2015 Премијер Вучић сам одлучује о превременим изборима у Србији чим му потврде из Брисела Одлуку о изборима донеће сам, без притисака и утицаја било кога са стране, чим се врати са консултација у Бриселу БЕОГРАД, 15. октобар 2015, (Њуз) – Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће одлуку о превременим парламентарним изборима у Србији донети ускоро и да ће то бити тешка али самостална одлука Брисела. – Евентуални превремени парламентарни избори су унутрашња ствар Србије. Одлуку о томе да ли ће их бити или не донећу сам, без притисака и утицаја било кога са стране, чим се вратим са консултација у Бриселу – рекао је председник српске владе пред одлазак у престоницу Европске уније. Премијер Вучић је уверен да ће европски званичници имати разумевања за његов став и да ће му дати зелено светло да потпуно сам донесе тако тешку одлуку. – Када сам дошао на место премијера Србије, знао сам да су преда мном бројне тешке и болне одлуке Брисела, а које претходна власт није била спремна да самостално донесе. Ја сам их одлучно доносио иако није било лако, сваки пут када бих добио такву директиву са запада. Зато сам и дошао и не стидим се да то кажем. Међутим, ова сад одлука је толико тешка да сам спреман, ако не будем могао да је донесем, да поднесем неопозиву оставку што ће свакако довести до нових избора па нек онда Брисел види ко ће убудуће да доноси њихове тешке одлуке – изјавио је премијер. Марко Ковач Благовесник, feeble, Лапис Лазули and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Плутон је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Баба, Kaludjerovic Sreten, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Vučić iz 1995. došao u 21. 10. 2015. da spreči starijeg Vučića da prizna Kosovo BEOGRAD, 21. oktobar 2015, (Njuz) – Dvadesetpetogodišnji generalni sekretar Srpske radikalne stranke Aleksandar Vučić stigao je iz 1995. godine u 21. oktobar 2015, u želji da spreči starijeg sebe da prizna Kosovo i ubedi ga da prestane da vodi Srbiju ka Evropskoj uniji. Kako saznaje Njuz, mladi Vučić je zajedno sa svojim starijim stranačkim kolegom Tomislavom Nikolićem početkom 1995. godine napravio vremensku mašinu. U pitanju je yugo 45 iz 1991. koji je je u stanju da putuje kroz vreme pri postizanju brzine od 88 kilometara na sat. – Svestan sam da moj susret sa starijim Vučićem može da dovede do raspada svemira, ali je to mala cena ukoliko ću sprečiti starijeg sebe da priznam Kosovo i nastavim put Srbije ka Evropskoj uniji – izjavio je mladi Vučić i dodao da je razočaran Srbijom u 2015. godini. – Moram da priznam da sam očekivao nešto veće granice, ali šta je tu je. I dalje ne mogu da razumem šta se sa mnom desilo u budućnosti i nadam se da će mi put kroz vreme dati neke odgovore – kaže Vučić i otkriva kako je saznao da se sprema priznanje Kosova. – Tomislav Nikolić je pre nekoliko dana, odnosno pre 20 godina i nekoliko dana, otišao u 2025. godinu i doneo mi je novine na čijim naslovnim stranama piše da smo priznali Kosovo. Kao da to nije bio dovoljan šok, nego sam još video i svoju sliku u tekstu. Rekao mi je da ovo moram sam da ispravim i odmah sam ušao u automobil i stigao u 2015. Takođe mi je rekao da u 2015. probam da izbegnem Šešelja, što mi tek nije bilo jasno – izjavio je Vučić i napomenuo da se nada da neće sresti ni još starijeg Vučića, koji je došao iz 2035. godine sa namerom da ubedi Vučića iz 2015. da odustane od Beograda na vodi. Marko Dražić Плутон, feeble, Kaludjerovic Sreten and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Компликације са временском машином. Идеја за текст серија Континуум. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Siniša Mali slomio sto u kafiću kada je na njega bacio ključeve od stana BEOGRAD, 21. oktobar 2015, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali polomio je sto u kafiću Savanova kada je na njega bacio svežanj sa ključevima, javlja reporter Njuza sa lica mesta. Gradonačelnik je u Savanovu svratio nakon obilaska gradilišta Beograda na vodi, gde je na sto najpre spustio mobilni telefon, a potom nehajno bacio ključeve, na šta je sto najpre blago zaškripao, a potom se, uz tresak, prelomio na pola. Osoblje je brzo donelo drugi sto za gradonačelnika, a njegove ključeve su dvojica konobara odnela i spustila na masivni drveni šank koji može da izdrži veće terete. – Uvek zaboravim koliko su mi ključevi teški, ovo je već treći astal koji sam u poslednje vreme tako polomio. Već sam se nekako navikao da ih nosim, u početku su me malo povijali u levu ili desnu stranu, zavisno od toga u kojem ih džepu nosim, ali sada sam stekao rutinu pa se automatski naginjem na stranu suprotnu od one na kojoj su mi ključevi – izjavio je Siniša Mali. Prema njegovim rečima, veliki mu problem predstavlja i kada vozi bicikl jer ga ključevi uvek zanose u jednu stranu, zbog čega je namerno iskrivio volan kako bi mogao da drži pravac. – Sve je to cena uspeha. Nije lako, ali čovek se posle nekog vremena navikne da živi sa tim – objasnio je Mali i dodao da je rekao konobarima u Savanovi da mu polomljeni sto stave “na recku”. Nenad Milosavljević javor, Снежана, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 22, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2015 Šta poznati pišu na Tviteru Tvitovi poznatih 22. oktobar 2015. TVITOVI POZNATIH Siniša MaliDrLittle Lako je vama koji ćete da se odmarate za vikend, ja moram da usisavam Aleksandar VulinTheNightKing @DrLittle da nemaš za mene možda jedan dupleks? Andrej VučićNapredNazadNemamGde Jeeeste @DrLittle lažirali ti potpis. E, ako narod ovo proguta, onda stvarno... #samousrbiji #bananadrzava #koposlednjiizadjenekugasisvetlo Borko StefanovićBorkoStef Pao mi je sajt jer je istovremeno došlo 10 ljudi! #feelingproud Vlada Crne GoreMilo4ever Hej, @vladasrbije, nema ljutnje, daćemo vam 12 poena na Eurosongu Siniša MaliDrLIttle Drugar prodaje neke stanove na bugarskom primorju. LUX, ful oprema, prvi vlasnik. Hitno! Pliz RT! Vojislav ŠešeljWoywoda @AlekVeliki , jesi li zadovoljan kako sam pročitao ona pitanja? Плутон је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 25, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2015 Vučić noćas nije oka sklopio sat vremena više BEOGRAD, 25. oktobar 2015, (Njuz) – Premijer Srbije, Aleksandar Vučić između subote i nedelje nije oka sklopio celih sat vremena više nego obično, što je prvi put u novijoj istoriji Srbije. – Bukvalno oka nisam sklopio celih sat vremena više nego inače – obratio se novinarima na vanrednoj konferenciji – Nisam ja izgubio 60 minuta sna, nego je Srbija dobila 60 minuta za dalji napredak. On nije želeo da odgovara novinarima kako mu je tih sat vremena proteklo, niti o čemu je razmišljao u tom periodu. – Ako me pitate da li mi je bilo teško, moj odgovor je, da. Bilo mi je teško. Ali ne zbog nesanice, već zbog toga što je i sat vremena malo da uradimo sve što smo zacrtali. Razmišljao sam koliko samo prijatelja imamo u svetu. Nabrojao sam ih sebi za bukvalno 10 sekundi. Ali ne zato jer ih imamo malo, već zato što sam to radio mnogo puta do sada, pa to brzo ide, napomenup je on. Premijer Vučić je pozvao građane da dignu glave gore, da se bore da dobiju ne samo novih 60 minuta, jer koliko na proleće tih 60 minuta će nam oduzeti, koliko god se mi trudili da ih sačuvamo. – Naše merenje vremena niko ne može da nam uzme. To što će se desiti na proleće, to je nemoguće izbeći. Niko nema prava da nam uzme to što mi osećamo prema tih 60 minuta. Za nekog je to samo sat vremena. Za mene je to 3600 sekundi. – zaključio je Vučić. Uroš Bogdanović Плутон, Лапис Лазули, Volim_Sina_Bozjeg and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 26, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2015 Političari uradili kviz „Ko je Vaš dvojnik iz filmova“ http://www.njuz.net/politicari-uradili-kviz-ko-je-vas-dvojnik-iz-filmova/6/ Ignjatije, Снежана, Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Premijer Vučić probudio svoj smartfon ujutru MOSKVA, 29. oktobar 2015, (Njuz) – Predsednik srpske vlade Aleksandar Vučić morao je da probudi svoj smartfon jer se ovaj uspavao, potvrdio je srpski premijer. Vučić se požalio da pametni telefon koji je nedavno dobio od ruskog premijera Dimitrija Medvedeva nije uspeo da se probudi pre njega, iako ga je regularno navio da zvoni rano ujutru. – Navio sam novi smartfon da zvoni jutros u 5, ali nažalost on nije reagovao, pa sam morao da ga probudim. Zamolio me je da odspava još 5 minuta, što sam mu i dozvolio jer mi ga je bilo žao pošto je juče imao naporan dan – rekao je srpski premijer i pojasnio za šta je sve koristio telefon dan ranije. – Koristio sam ga bez prestanka 23 sata. Nekoliko puta je zabagovao i gasio se, ali pretpostavljam da je hteo samo malo da se odmori jer sam mu zadavao razne zadatke. Na internetu sam tražio podatke koliko je Srbija napredovala u odnosu na druge zemlje, koliki nam je suficit i sl, a potom sam sve to računao na kalkulatoru, sa čim ovaj telefon nije mogao nikako da se izbori – objasnio je Vučić i rekao kako će morati da se vrati na svoj stari telefon. Kako nezvanično saznajemo, ruski proizvođač smartfona kojeg poseduje Vučić, otpustio je svoje vodeće inženjere i postavio oglas za dovođenje novih koji će morati da nadmaše sve prethodne. Miroslav Vujović Данче*, Ignjatije, feeble and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Ginekolog na ultrazvuku video 500 evra u džepu oca 29.oktobar 2015, (Njuz) – Marko G. Jović (54), ginekolog akušer u G.A.K. “Narodni front” je juče tokom drugog redovnog ultrazvučnog pregleda trudnice M.E. (27) iz Beograda uočio novčanicu od 500 evra u džepu oca R.E (29), koji je stajao ispred ordinacije. – Novčanica je bila umotana oko lične karte, pa nisam bio potpuno siguran da je reč o 500 evra. Drugi ultrazvučni pregled tokom trudnoće je period kada na ultrazvuku iskusniji ginekolozi u državnim ustanovama mogu da vide po nekoliko stotina evra u okruženju. Takva slikagarantuje mirniju trudnoću i njeno vođenje, a kasnije i kvalitetniju negu porodilja i novorođenčeta – rekao je za Njuz dr Jović. On kaže da je jako teško uočiti u tako ranoj fazi da li se po džepovima budućih roditelja kriju tri novčanice od 100 evra, jedna od petsto, ili nešto treće. – Svega nekoliko puta u životu sam uspeo da vidim blizance, dve novčanice od po 500 evra. U Srbiji, najčešće se očitaju tri od 100 –dodaje on. Tehnologija još nije toliko napredovala, pa ginekolozi često nisu u stanju sa sigurnošću da utvrde o kom je iznosu reč, a nepisano pravilo je da to u mnogo čemu zavisi i od samih roditelja, koji novčanice dobro sakriju. Narodni metodi prepoznavanja iznosa poput viska, igle i konca i sličnih stvari nemaju apsolutno nikakvu vezu sa naukom. – Novčanice umeju da budu veoma kvalitetno sakrivene, pa se dešava da se ni ne usudimo da kažemo šta smo videli. Nekada su u koverti, nekada u čokoladi, a nekada samo u novčaniku, savijene na pola. Srećom, do sada nisam video one obeležene – zaključio je Jović. Mladi roditelji sa velikim nestrpljenjem očekuju da čuju šta su to ginekolozi videli, a neki čak svojevoljno dodaju ginekolozima po neku novčanicu i viski nakon porođaja. Uroš Bogdanović http://www.njuz.net/ginekolog-na-ultrazvuku-video-500-evra/ Плутон, Драшко, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Školski psiholog pomaže učenicima da izaberu partiju koja im garantuje posao SRBIJA, 4.novembar 2015, (Njuz) – Psiholozi u srednjim školama, od ove godine, će naročitu pažnju obratiti na učenike završnih razreda i pružiti im svoju pomoć prilikom odabira političke partije koja im garantuje brzo zaposlenje. – Učenici završnih godina se nalaze u periodu teških odluka jer se pred njima otvaraju mnoga pitanja vezana za budućnost. Školski psiholozi i pedagozi su tu da im pomognu, prepoznaju njihova interesovanja i kvalitete i preporuče im političku partiju koja predstavlja najbolje rešenje za njihovu egzistenciju – kaže ministar prosvete Srđan Verbić. - Plan koji smo usvojili je prilagođen trenutnom stanju na političkoj sceni i tržištu rada, a učenicima će biti predstavljen u informatoru koji će sadržati sve ove podatke. Popisane su sve državne institucije, lokalne samouprave, javna preduzeća i političke stranke koje njima upravljaju. To nam daje jasnu sliku i srednjoškolcima garantuje lakši izbor prilikom izbora svoje buduće partije. Na ovaj način izbeći čemo da npr. elektrotehničar koji želi da radi u EPS-u odluči da se učlani u SPS, DS ili neku drugu partiju što bi dovelo do toga da on godinama čami na Zavodu za zapošljavanje i čeka posao u struci. Ovim potezom će svi biti na dobitku. Javna preduzeća će dobiti školovane kadrove, a mladi ljudi posao što će na kraju osigurati ostanak stručnjaka u zemlji – rekao je Verbić. Srednjoškolci koji se odluče na upisivanje fakulteta neće ostati bez podrške, najavljuju u Ministarstvu prosvete. Oni obećavaju da će studenti vrlo brzo dobiti sličan informator, koji će biti dostupan na sajtu ovog ministarstva, a biće redovno ažuriran u skladu sa promenama partija na vlasti. Bojan Savić GeniusAtWork, Плутон, Kaludjerovic Sreten and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука