Aquilius Cratus Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Čuj ja se u drivere ne razumijem, dakle ne znam da li sami driveri utiču na to da li imaš pristup internetu? Glupa sam , ali sam uradila reinstalaciju, i kad sam vidjela da nedostaje zvuk, pretražila sam na netu kako da to popravim. Jel sad išta jasnije :cheesy:? Hvala Bogu na Aquiliu :cheesy: Naravno da uticu posto svaki uredjaj graficka kartica, zvucna kartica, mrezna kartica etc sve potrebuje drajver da bi operativni sistem mogao da upravlja sa tim uredjajima. Ali kazem XP ima genericke drajvere i za vecinu uredjaja osim ako nisu neku custom made pronadje drajver. Ali moguce ako korisnik ima neke specijalne zahteve, najcesce je to samo igranje igara , zahteva se instalacija fabrickih drajvera. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јануар 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Formatirao sam komp ! leteti leteti leteti leteti leteti leteti greengrin :bla: мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Čuj ja se u drivere ne razumijem, dakle ne znam da li sami driveri utiču na to da li imaš pristup internetu? Glupa sam :229229229:, ali sam uradila reinstalaciju, i kad sam vidjela da nedostaje zvuk, pretražila sam na netu kako da to popravim. Jel sad išta jasnije 0110_hahaha? Hvala Bogu na Aquiliu 0110_hahaha Naravno da uticu posto svaki uredjaj graficka kartica, zvucna kartica, mrezna kartica etc sve potrebuje drajver da bi operativni sistem mogao da upravlja sa tim uredjajima. Ali kazem XP ima genericke drajvere i za vecinu uredjaja osim ako nisu neku custom made pronadje drajver. Ali moguce ako korisnik ima neke specijalne zahteve, najcesce je to samo igranje igara , zahteva se instalacija fabrickih drajvera. Bogu hvala i na tome što ne igram igrice 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Formatirao sam komp ! smej.gif 4chsmu1 smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh greengrin Čestitam Jovančoooooo! :229229229: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 на свакој компоненти пише произвођач и модел и тако можеш да пронађеш појединачни драјвер. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јануар 12, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Tip koji m je snimao Windws na CD-u mi je dao, izgleda gresan Key. Ja sam napisao na google-u Windowa sp2 keys i izasao mi neki key ja ga ubacio i sad super sljaka. Jel to dobro za komp ? http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maxwell Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Tip koji m je snimao Windws na CD-u mi je dao, izgleda gresan Key. Ja sam napisao na google-u Windowa sp2 keys i izasao mi neki key ja ga ubacio i sad super sljaka. Jel to dobro za komp ? Па не може да не буде добро на комп, јер у већини случајева софтвер не може да поквари хардвер... Credo in unum Deum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука