Jump to content

Kako da pronadjem svoje stare drajvere ???

Оцени ову тему

Препоручена порука

Čuj ja se u drivere ne razumijem, dakle ne znam da li sami driveri utiču na to da li imaš pristup internetu? Glupa sam  :), ali sam uradila reinstalaciju, i kad sam vidjela da nedostaje zvuk, pretražila sam na netu kako da to popravim. Jel sad išta jasnije  :cheesy:?

Hvala Bogu na Aquiliu  :cheesy:

Naravno da uticu posto svaki uredjaj graficka kartica, zvucna kartica, mrezna kartica etc sve potrebuje

drajver da bi operativni sistem mogao da upravlja sa tim uredjajima. Ali kazem XP ima genericke drajvere i za

vecinu uredjaja osim ako nisu neku custom made pronadje drajver. Ali moguce ako korisnik ima neke

specijalne zahteve, najcesce je to samo igranje igara :drugarstvo:, zahteva se instalacija fabrickih drajvera.

Подели на овим сајтовима

Formatirao sam komp !  leteti leteti leteti leteti leteti leteti greengrin :bla: мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Čuj ja se u drivere ne razumijem, dakle ne znam da li sami driveri utiču na to da li imaš pristup internetu? Glupa sam  :229229229:, ali sam uradila reinstalaciju, i kad sam vidjela da nedostaje zvuk, pretražila sam na netu kako da to popravim. Jel sad išta jasnije  0110_hahaha?

Hvala Bogu na Aquiliu  0110_hahaha

Naravno da uticu posto svaki uredjaj graficka kartica, zvucna kartica, mrezna kartica etc sve potrebuje

drajver da bi operativni sistem mogao da upravlja sa tim uredjajima. Ali kazem XP ima genericke drajvere i za

vecinu uredjaja osim ako nisu neku custom made pronadje drajver. Ali moguce ako korisnik ima neke

specijalne zahteve, najcesce je to samo igranje igara :), zahteva se instalacija fabrickih drajvera.

Bogu hvala i na tome što ne igram igrice  0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Formatirao sam komp !  smej.gif 4chsmu1 smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif :) 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh greengrin

Čestitam Jovančoooooo!  :229229229:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Tip koji m je snimao Windws na CD-u mi je dao, izgleda gresan Key. Ja sam napisao na google-u Windowa sp2 keys i izasao mi neki key ja ga ubacio i sad super sljaka. Jel to dobro za komp ?

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Tip koji m je snimao Windws na CD-u mi je dao, izgleda gresan Key. Ja sam napisao na google-u Windowa sp2 keys i izasao mi neki key ja ga ubacio i sad super sljaka. Jel to dobro za komp ?

Па не може да не буде добро на комп, јер у већини случајева софтвер не може да поквари хардвер...

Credo in unum Deum!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...