Jump to content

Kako da pronadjem svoje stare drajvere ???

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kompjuter mi je star, a izgubio sam sve drajvere i sad neznam kako da ih pronadjem. PLS HELP!!!!

Pronasao sam par programa ali oni samo updejtuju i nedaju mi podatke za sve drajvere 0442_feel

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Jel imas sacuvanu onu knjizicu sto si dobio uz maticnu plocu kad si kupio kompjuter?

Apsolutno nista...  0442_feel

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Mislim da sam uspeo...

Ali, nasao sam neko uputstvo na netu kako da formatiram komp. I posto imam windows zaletih se da formatiram ali posle mi palo na pamet da nemam drivere. Sad radim neki backup nadam se da cu ih naci. Ono sto me buni je sto u uputstvu nepise kad i kako se driveri instaliraju.

Uputstvo se nalazi na :

http://www.4shared.com/document/5Z9RElKW/WindowsXP.html

Sad kad pronagem sve drajvere kako da ih instaliram posle formatiranja ???

Подели на овим сајтовима

A sta hoces? Da reinstaliras sistem ili ti treba drajver za neki konkretan uredjaj u racunurau?

Skroz da reinstaliram 0442_feel

Подели на овим сајтовима

Ako stavljas Win XP on koristi genericke drajvere tako da je 95% posto sanse da ce ti sve raditi

nakon reinstalacije kao i sada.

Znaci mogu posle preko usb da stavim naknadno drajvere ?

Подели на овим сајтовима

Ja sam laik, i nemam puno pojma o kompu, ali sam uspjela da reinstaliram kompjuter uz pomoć zoxy-evu. Elem kad sam reinstalirala, sve je funkcionisalo osim zvuka. I onda sam ubacila CD na kojem je pisalo matična ploča (motherboard) i instalirala driver za sound (imaš tamo kad otvoriš CD sve piše koji je koji driver). I radilo je poslije super. E sad meni je komp. radio dobro i poslije same reinstalacije, pa sam ja mogla da vidim na netu kako da vratim zvuk i u čemu je problem. Nadam se da će ti neko od naše braće kompjuteraša moći da kaže nešto više i pametnije nego što sam ja.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ako stavljas Win XP on koristi genericke drajvere tako da je 95% posto sanse da ce ti sve raditi

Да, слободно форматирај и инсталирај Виндовс после скини са нета шта недостаје од драјвера.
Подели на овим сајтовима

Ja sam laik, i nemam puno pojma o kompu, ali sam uspjela da reinstaliram kompjuter uz pomoć zoxy-evu. Elem kad sam reinstalirala, sve je funkcionisalo osim zvuka. I onda sam ubacila CD na kojem je pisalo matična ploča (motherboard) i instalirala driver za sound (imaš tamo kad otvoriš CD sve piše koji je koji driver). I radilo je poslije super. E sad meni je komp. radio dobro i poslije same reinstalacije, pa sam ja mogla da vidim na netu kako da vratim zvuk i u čemu je problem. Nadam se da će ti neko od naše braće kompjuteraša moći da kaže nešto više i pametnije nego što sam ja.

Ја ништа не разумем... предзадњу реченицу  :)
Подели на овим сајтовима

Čuj ja se u drivere ne razumijem, dakle ne znam da li sami driveri utiču na to da li imaš pristup internetu? Glupa sam  :), ali sam uradila reinstalaciju, i kad sam vidjela da nedostaje zvuk, pretražila sam na netu kako da to popravim. Jel sad išta jasnije  :drugarstvo:?

Hvala Bogu na Aquiliu  :cheesy:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Znaci mogu posle preko usb da stavim naknadno drajvere ?

Da.

E hvala puno svima sutra javljam rezultate :drugarstvo:  :)

Подели на овим сајтовима

Čuj ja se u drivere ne razumijem, dakle ne znam da li sami driveri utiču na to da li imaš pristup internetu? Glupa sam  :), ali sam uradila reinstalaciju, i kad sam vidjela da nedostaje zvuk, pretražila sam na netu kako da to popravim. Jel sad išta jasnije  :cheesy:?

Hvala Bogu na Aquiliu  :cheesy:

Јојј хтео сам да помогнем али боље нека помогне Aquiliо  :drugarstvo:
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...