Jump to content

Ако/онда... или "Ако идем у Љуљаке" онда...

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Jel mozete da mi ponistite opomenu pred ban?

REKAO SAM KAKO GA ONI ZOVU!

Kao i mnogi koji ih ovde citiraju.

Obaecavam da ih vise necu citirati, ali molim vas skinite mi opomenu.

Знамо ми брате како га они зову, не брини...

Опомена неће бити поништена јер нема потребе потенцирати секташко-расколничко име за канонског Епископа на нашем форуму.

Ми сви имамо право на своје мишљење о било којој ситуацији у Цркви и Богу хвала када је тако, а наш форум се труди да створи здраву атмосферу за разговор и на овим тешким и болним питањима. Зато убудуће припази на речник и на обраћање Епископима.

За оне који и да ље желе да све групишу у један кош и цео форум да униформишу, молим да опет прочитају поруку на дну форума.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 76
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Niko zaista sto narod kaze nema prekidac kojim odlucuje u kom trenu ima blagodet a ko nema.

Znači,Crkva nema pravo ni da raščini nekog?Divota.

Recimo ja se pricescujem u Backoj, silom prilika, moram, ali bi se pricestio i u Ljuljcima, jer smatram i tu liturgiju blagodetnom.

A pretpostavljam da ti reč Sabora ne znači ništa???

Hajde neka mi neko od vas što podržavate monaha Artemija objasni jednu stvar:kako možete da se smatrate članovima SPC,kad ne slušate najvišu zakonodavnu i izvršnu vlast-Sabor?

Vladika Artemije priznaje blagodet SPC i sam je u svom proglasu ''da se razumemo'' rekao da to pitanje jos niko nije postavljao.

Epa,onda je malo kontradiktoran.Ja sam postavio njegove reči gde jasno kaže kako ne treba posećivati hramove u kojma služi +Teodosije,kao i one koji su u zajednici sa njim(što će reći cela SPC a preko nje i sve pomesne PC).

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...