Огњен Написано Јануар 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Ја колико видим ви се овде бавите баш том темом... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Е па мене је брига. Ја плаћам претплату и мислим да је ово безобразлук уколико нема неког другог објашњења. Oče mi plaćamo pretplatu na programe koje uopšte ne želimo da gledamo, ili čak nismo ni u prilici da ih vidimo, i nikom ništa, plaćaj, a da li ti je program kvalitetan, i da li ga uopšte ima to nije bitno. Šta ćete, valja dati caru carevo. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Јануар 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Е па мене је брига. Ја плаћам претплату и мислим да је ово безобразлук уколико нема неког другог објашњења. Oče mi plaćamo pretplatu na programe koje uopšte ne želimo da gledamo, ili čak nismo ni u prilici da ih vidimo, i nikom ništa, plaćaj, a da li ti je program kvalitetan, i da li ga uopšte ima to nije bitno. Šta ćete, valja dati caru carevo. Па да признамо онда и независно Косово и тако даље? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Oče zašto tako, dan je predivan, ja sam dala komantar iz čiste želje da stavim akcenat na to koliko je za radost u ovom trenutku nevažno šta je RTS emitovao ili ne? Kako smo stigli do Kosova uopšte? Ko nas kao narod pita izašta? Ja sam kao dijete gledala najgore strahote u ratu, i preživjela sam svašta, i rat je stao onda kada je to svijetu odgovaralo, i vidim da smo kao igračke u svjetskim rukama. Ja vjerujem u Boga, i njemu se molim za dobro naroda, i od Njega očekujem dobro - teško onome ko se uzda u čovjeka. Zar nije tako ili sam ja nešto pogriješila? Praštajte ako sam vas uvrijedila. 4chsmu1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Кад сам рекао да круже приче да је Тадић још у болници,значи да је у лошем стању,и да је вма у невиђеној приправности... Дакле,мислим да је са врха дошла наредба,да се тренутно његово име не провлачи по медијима... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Јануар 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Кад сам рекао да круже приче да је Тадић још у болници,значи да је у лошем стању,и да је вма у невиђеној приправности... Дакле,мислим да је са врха дошла наредба,да се тренутно његово име не провлачи по медијима... Аха, може бити да је то... Милева, драго ми је да ти је био леп дан и надам се да ће бити и сутрашњи , ниси ме увредила али мени је важно шта је РТС емитовао а шта није, да није тако не бих отварао ову тему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Шта мислите што нису јавили? Случајно? Можда и зато што би после морао да се извињава што је честитао. А пошто је болестан, да га не узнемиравају Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 У сваком тренутку очекујемо јавно извињење председника Тадића! klapklap :bla: 0110_hahaha http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Јануар 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 оче Огњене, јел може овако? :bla: klapklapНије само ствар у томе што нису објавили његову честитку. Јучерашњи дневник је баш био у тону "јад, беда и несрећа а ови попови опет нешто славе". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 A је ли оно само Ивица Дачић био на Литургији у храму Светога Саве? 0442_feel-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':bla:' /> Или мени требају нове наочаре? klapklap Зачудило би ме кад бих видео оног муљавог министра просвете, а Ивица је наш човек, слави Славу, и раније је сваке године виђан на Божић и друге веће празнике, на Милошевићевој сахрани се крстио кад треба, Владика Филарет га учио да пости и сл. А овај горе поменути се ни на сахрани није прекрстио, и тај ми је надлежан за веронауку 1405_love-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Тако да ме лажне партијске честитке не интересују. Краљ је битан! klapklap Osim toga, on mi nije kralj. :bla: Ко, Аца? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Дебелог за краља! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 A је ли оно само Ивица Дачић био на Литургији у храму Светога Саве? 0442_feel-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':bla:' /> Или мени требају нове наочаре? klapklap Зачудило би ме кад бих видео оног муљавог министра просвете, а Ивица је наш човек, слави Славу, и раније је сваке године виђан на Божић и друге веће празнике, на Милошевићевој сахрани се крстио кад треба и сл.А овај горе поменути се ни на сахрани није прекрстио, и тај ми је надлежан за веронауку 1405_love-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Да, да, он рече скоро негде да је рођен у Призрену...Ивица Дачић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 A је ли оно само Ивица Дачић био на Литургији у храму Светога Саве? 0442_feel-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':bla:' /> Или мени требају нове наочаре? klapklap Зачудило би ме кад бих видео оног муљавог министра просвете, а Ивица је наш човек, слави Славу, и раније је сваке године виђан на Божић и друге веће празнике, на Милошевићевој сахрани се крстио кад треба и сл.А овај горе поменути се ни на сахрани није прекрстио, и тај ми је надлежан за веронауку 1405_love-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Јес,вала...и то што кажеш! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 А то што га сниме камере је баш репер да је он "наш" (шта год то значило) klapklap Шалу на страну, када се у медијима пуштају сцене сусрета са православним клиром (најпре епископима) приметио сам да једино Ивица Дачић узима благослов и целива руку архијереју. Нема везе које су вероисповести, ваљда неки основни ред треба да се зна. Пре пар дана је било прилично јадно гледати како Шутановац Ракити на неком пријему тресе руку као да је крчмар... "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука