Jump to content

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?   

118 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

• Да
      28
    • Не
      80
    • Нисам упућен
      10

Препоручена порука

Ако мислиш да си вицкаст или да ћеш некога фасцинирати фарисејским надмудривањима, вараш се.

У јануару сам поставио пар нормалних питања, и онда сте се сви талибани сручили на мене као да сам дегенерик. Наравно, реаговао сам тако да сам хтео да вас изнервирам. И на крају, када сам поново почео да постављам смислена питања, која ти ниси разумео, него опет покушао да се правиш паметан и вицкаст, прекинуо сам улудо трошење свог времена.

Дакле, ако не желиш да ми одговориш на питање, нема проблема, али мани се покушаја да будеш вицкаст, не стоји ти.

Nisi postavljao normalna pitanaj nego si se ponasao kao najgori provokator i bezobraznik koji

zafrkava sagovornika. Kad sam ti to vise puta i malo ostrije naglasio povukao si se sa sve izvinjenje

da nisi imao nameru da me vredjas sto sma ja prihvatio i prihvatam i sada, desava se svima. E

sad se vracas i pokusavas da igras na istu kartu. E necemo bato tako ili postalvja konkretna i

smislena pitanja ili kud koji i to je to.

https://www.pouke.org/forum/topic/14590-kako-je-unisten-inteligentni-dizajn-u-usa-predavanje-kennetha-millera/page__view__findpost__p__564455

Preformuli pitanje pa da pricamo ako zelis.

Подели на овим сајтовима

Да дајем савете на основу свог исксутва?

Ја савете могу да дајем из једне области, а то није живот, нити је еволутивна биологија. Али инстинктивно одреагујем на безобразлук, коме си изгледа и више него склон. Овде сам, као и онда, хтео да поставим пар питања, јер ме неке ствари које ми делују нелогично, интересују. То јест, интересује ме да чујем нечије појашњење, ако таквог појашњења има. Али и сада, као и у јануару, добијам третман као да сам дегенерик. И трудим се, за разлику од онда, да не дижем тензију и да одреагујем максимално сталожено.

Али, ако хоћеш дискусију на том кафанском нивоу који покушаваш да маскираш интелектуалним фразама, могу и ту да ти удвољим, али не верујем да би се модераторима претерано свидело.

Ok nije iskustvo onda je masta koja moze svasta. No nebitno.

Preformulisi pitanje pa idemo jos jednom ako se slazes.

Подели на овим сајтовима

Nisi postavljao normalna pitanaj nego si se ponasao kao najgori provokator i bezobraznik koji

zafrkava sagovornika. Kad sam ti to vise puta i malo ostrije naglasio povukao si se sa sve izvinjenje

da nisi imao nameru da me vredjas sto sma ja prihvatio i prihvatam i sada, desava se svima. E

sad se vracas i pokusavas da igras na istu kartu. E necemo bato tako ili postalvja konkretna i

smislena pitanja ili kud koji i to je to.

https://www.pouke.org...post__p__564455

Preformuli pitanje pa da pricamo ako zelis.

"Бато", ја сам питао оно што ме је интересовало, ви сте скочили на мене. Извинио сам се када сам (на крају) укапирао да ме заправо од самог почетка нисте разумели. Тада сам се и повукао са теме. Питање око Пангее сам ти одавно разјаснио, горе ти је, али си био толико запетљан у свађу са тролом да ниси ни видео. И сада реагујеш провокацијама, када те је неко запоставио у разговору, намерно си ме испровоцирао да се већ 15 минута бавим тобом.

Дакле, ако си за нормалан разговор, у реду, али немој, молим те, да ме убеђујеш да сам ја овде тај који је безобразан и непристојан, јер ти реагујеш једино на провокације и убацивања.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ево га и питање, преформулисано и појашњено, да не губимо време више :

Sta je za tebe podjednako?

Па прво да су се људи уопште развили као једна иста врста на свим континентима са довољно заједничких карактеристика у време када би требало да им буде немогуће да путују од једног ка другом (и после 15 милиона година могу да дају потомство једни са другима). Значи, одједном, у исто време, пре 15 милиона година, на раздвојеним континентима, настане апсолутно иста врста, или врста са минималним разликама, и 15 милиона година се развија тако да између примерака који су се развијали у потпуно различитим екосистемима данас готово да нема разлика?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

"Бато", ја сам питао оно што ме је интересовало, ви сте скочили на мене. Извинио сам се када сам (на крају) укапирао да ме заправо од самог почетка нисте разумели. Тада сам се и повукао са теме. Питање око Пангее сам ти одавно разјаснио, горе ти је, али си био толико запетљан у свађу са тролом да ниси ни видео. И сада реагујеш провокацијама, када те је неко запоставио у разговору, намерно си ме испровоцирао да се већ 15 минута бавим тобом.

Дакле, ако си за нормалан разговор, у реду, али немој, молим те, да ме убеђујеш да сам ја овде тај који је безобразан и непристојан, јер ти реагујеш једино на провокације и убацивања.

Brate a sto sam ja trol?postavljao sam mu konkretna pitanja.na koja nije odgovorio.

Подели на овим сајтовима

Brate a sto sam ja trol?postavljao sam mu konkretna pitanja.na koja nije odgovorio.

Ако ниси трол, онда си стварно у озбиљном проблему. Нисам стручњак за еволуцију, далеко сам од тога, али понешто знам о Православљу. А оно што си ти причао одаје да имаш озбиљних проблема са самим основним поставкама Православља. И уместо да погледаш мало по форуму, биће времена да спашаваш заблуделе еволуционистичке или атеистичке душе, ти си почео да скачеш на људе који мисле другачије.

Разумем и да си вероватно млад, нико ти неће ни замерити, свима нам се то дешвало, али се себе ради смири, погледај прво теме које су битне за развој твоје Личности у правом смеру, па ћеш онда лако да спашаваш друге :)

Подели на овим сајтовима

Ево га и питање, преформулисано и појашњено, да не губимо време више :

Sta je za tebe podjednako?

Ok ali ljudi nisu nastali pre 15 miliona godina. Ovako je tekla migracija ljudi na kontinente

hronoloski i geografski.

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Spreading_homo_sapiens.svg

Подели на овим сајтовима

Ok to sto sam rekao da je bilo je bilo "davno" i kazem nema veze ali da se ne ponovi. No to smo

resili i sad idemo iz pocetka normalan razgovor.

Подели на овим сајтовима

Ok ali ljudi nisu nastali pre 15 miliona godina. Ovako je tekla migracija ljudi na kontinente

hronoloski i geografski.

http://en.wikipedia....omo_sapiens.svg

Чек, али сам налазио различите податке, ево га овај са Викија

Modern humans evolved from the last common ancestor of the Hominini and the species Australopithecines some 2.3-2.4 million years ago in Africa.[5][6]

Шта је то?

Подели на овим сајтовима

Чек, али сам налазио различите податке, ево га овај са Викија

Modern humans evolved from the last common ancestor of the Hominini and the species Australopithecines some 2.3-2.4 million years ago in Africa.[5][6]

Шта је то?

Da oni su bili u Africi i nisu se sirili na druge kontinente. U Africi se dogodilo izolovanje hominida

od nizih primata ali njihov razvoj se tada odigravao samo na Africkom kontinentu.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...