Пивопија Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Предивна емисија у продукцији Двери Српских. Интервију са покојним Данилом Лазовићем, вреди чути, свака реч је благо! http://www.youtube.com/watch?v=ShAy8Qx2w-8 ''Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.'' Ава Антоније Египатски https://www.facebook.com/smrt.svetu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Цар, свака му част! Он ово ништа није у празно причао, већ је тако и живео. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Бог да му душу прости , али ја мислим да је човек био управу за доста ствари изречене у овом интервију .Свака му част ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 3, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2011 Легенда, глумчина, људина ! Да га Господ помене у Царству своме ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 3, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2011 Једна од, ако не и најздравија беседа.Овако нешто сада у Русији не можете чути. Ту здравост, иако смо у истом сосу.Код Солжењицина се може наћи, али Солжењицина нису пуштали у јавност. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јануар 3, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2011 Легенда, глумчина, људина ! Да га Господ помене у Царству своме ! confused 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Јул 27, 2012 Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 Један од ретких јавних личности који је отворено стао уз раме Светосавља и Српског родољубља (неки кажу национализам, но то је за мене родољубље). Такође, за вријеме рата био инструктор нашим храбрим добровољцима у Бубањ Потоку, који су се спремали за одбрану Српске нејачи у Крајини. Шта друго рећи сем: ХЕРОЈ ДАНАШЊИЦЕ! ако имате још неке информације о овом хероју, волео бих да овде подијелите... Човек је заслужио! Почивај у миру, ЛЕГЕНДО! Данило Лазовић 1951-2006 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука