Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

Ајме мене, нисам смјео да читам све постове овдје јер би ме милина убила!

Ево моје листе:

Elder Scrolls Morrowind/Oblivion/Skyrim

Heroes of Might and Magic II/III/IV

Red Alert, Red Alert 2 + Yuri's Revenge ( dodatak mi se ne sviđa. Narušava tu ravnotežu između fakcija )

Command and conquer Generals Zero Hour ( odrastao na ovoj igrici. Posebna emotivna vezanost za nju : 3 )

Command and conquer Renegade

Commandos 1, 2, 3 ( Commandos 2 je prva igrica koju sam odigrao U ŽIVOTU )

Witcher 1, 2 ( jednostavno...predivno )

Gothic 1, 2, 3 ( Odrastao uz Gothic 2 )

Hearts of Iron 2 sa dodacima Doomsday i Armageddon ( Teško će ko ovo prevazići )

Star Wars K.O.T.O.R. II

Warcraft III + Frozen Throne

Company of Heroes

Warhammer 40 000 Dark Crusade

GTA San Andreas

Cossacks: Back to war

Age of Empires 2, 3

Age of Mythology ( ovo sam rasturao :D )

Rise of Nations + dodatak Thrones and Patriots

Rise of Nations-Rise of Legends ( jedna od legendarnijih RTS igrica za mene )

Empires: Dawn of the Modern World ( RoN ripp-off, but still nice )

Medieval TW, Medieval 2 TW, Shogun TW

Sniper Elite

Call of Duty 1, 2, 4, 5

Knights of Honor

Might and Magic VIII:The day of the Destroyer

Mount and Blade

Подели на овим сајтовима

И да не заборавим, а да не звучи као реклама, у новом (октобарском) броју Света компјутера, добијате приступни код за бета тестирање игре "World of warplanes"... Обзиром да је бета, има понеки баг, али је леп осећај имати прилику да играте нешто што ће остатак света играти негде у пролеће следеће године. Инсталација има једно 12 ГБ, па ко воли, нек купи новине... greengrin

_-World-of-Warplanes-PC-__zps7e388a04.jpg

_-World-of-Warplanes-PC-_2_zpsccab206f.jpg

_-World-of-Warplanes-PC-_1_zpsc960af34.jpg

E ne mogu da verujem jurim vec 2 meseca da nahvatam nekako kod za beta testiranje, igrao sam i World of tanks i ništa. A što se SK-a tiče preprošlog meseca sam kupovao svaki broj. I da ti nisi ovo postavio propustio bi ovakvu priliku sutra odmah kupujem SK. i Hvala...

Подели на овим сајтовима

Najbolja igra ikada. Igra pruza bezbroj mogucnosti od toga da idete skyrimom i ubijate sve živo (sem dece ona su zaštićena), preko toga da postanete Arch-Mage u coledžu koji se bavi izučavanjem magije do toga da se oženite i osnujete porodicu

Skyrim-Wallpapers-elder-scrolls-v-skyrim-27742089-1920-1080.jpg

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1349641755' post='725718]

срамно би било поменути и овај нови Duke Nukem као наставак оног старог, толико је лош.

Хехе, кад помену Дјук, сетих се, кад сам био баш, баш мали, док је Дјук био прилично популаран, да је кружила прича да је игрица као "секташка" и да има неке подсвесне поруке или тако нешто, и онда знам да је била фора да су неки као играли, али без тона, за сваки случај хахах. :D

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Age of Mythology ( ovo sam rasturao :D )

Jooooj, i ja!

To je bila igrica u kojoj su čitovi funkcionisali u multiplejeru.

Tako ti mi igramo jedni protiv drugih, moji protivnici samo jurcaju po onim livadama i prave neke gluposti, beru voćke, obrađuju zemlju, onako se "tek izlegli", a ja ulećem sa zlatnim konjanicima, nekim jakim vojnicima i katapultovima (sve u brojevima da zamisliti ne možeš) i kidam xD

Подели на овим сајтовима

Рекорд, петак поподне-понедељак јутро, само вода, ништа храна...

Капа доле на посвећености! 138999 :)

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Jooooj, i ja!

To je bila igrica u kojoj su čitovi funkcionisali u multiplejeru.

Tako ti mi igramo jedni protiv drugih, moji protivnici samo jurcaju po onim livadama i prave neke gluposti, beru voćke, obrađuju zemlju, onako se "tek izlegli", a ja ulećem sa zlatnim konjanicima, nekim jakim vojnicima i katapultovima (sve u brojevima da zamisliti ne možeš) i kidam xD

хахахах, а где је спортски дух, Дарко, Дарко ово од тебе нисам очекивао! :P :D

Подели на овим сајтовима

хахахах, а где је спортски дух, Дарко, Дарко ово од тебе нисам очекивао! :P :D

Hahahahahahahahah, mnogo je zabavno bilo!

you should have seen the looks on their faces.

Подели на овим сајтовима

А игрица за коју сам буквално живео у одређеним периодима, и био стварно стварно срећан а понекад и плакао малтене и био стварно тужан је менаџер 01/02. :) Ту сам оставио највише себе. :)

Подели на овим сајтовима

Hahahahahahahahah, mnogo je zabavno bilo!

you should have seen the looks on their faces.

Хахах, добро, то што јес' јес'. А још ако су се нервирали и као играли за озбиљно, онда непроцењиво. :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...