Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Има и овај опен сорс симулатор http://www.flightgear.org

"Турио" сам га на торент, па ће пробамо поподне... Хвала Ивице!

Подели на овим сајтовима

Који би џојстик препоручио, да није баш много скуп?

Нећеш ми веровати, али најобичнији Logitech Attack 3... Напунио је две године и служи ме добро... Не играм често, ал` кад седнем да играм онда често и зору дочекам (замена за кафану и момачке дане greengrin )... Њакам га, нарочито у догфајтовима и није ме издао ни једном... А платио сам га 1000 динара, додуше затварао човек радњу па било дај шта даш, премда и овако није много скупљи... Можда једно 20 евра... Дакле ништа профи, али ради...

125129-logitech-attack-3-8260.jpg

Подели на овим сајтовима

Јесте да је прастара, али ми је јако драга. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Који би џојстик препоручио, да није баш много скуп?

Ja imam Geniusov Max Fighter F-31U, takodje se jako dobro pokazao, placen 1700 din... :)

maxfighter-f-31u-vibration-28s5-460.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Јесте да је прастара, али ми је јако драга.

Та Сијера и Микропроуз су тамо 90-их штанцовали к`о на траци, Ф-16, МиГ-29, неке симулације хеликоптера (мислим да је био Команчи)... Прашило се то, само тако... А прва симулација са којом сам се срео је Ф-19, Стелт Фајтер, такође од њих. Пре читаве 23 године... У ово доба 1989. године... Радила на свим ПиСи конфигурацијама, покретала се из ДОС-а, могла и на монохроматски Херкулес и на ВГА и ЦГА графике, ма чудо једно. Рекорд, петак поподне-понедељак јутро, само вода, ништа храна... Има и сад да се пронађе емулатор...

Подели на овим сајтовима

Рекорд, петак поподне-понедељак јутро, само вода, ништа храна...

Ili, sto bi rekli u ondasnjim SK - "noc je bacena", kad vam ovo padne u ruke... gringrin

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Та Сијера и Микропроуз су тамо 90-их штанцовали к`о на траци, Ф-16, МиГ-29, неке симулације хеликоптера (мислим да је био Команчи)... Прашило се то, само тако... А прва симулација са којом сам се срео је Ф-19, Стелт Фајтер, такође од њих. Пре читаве 23 године... У ово доба 1989. године... Радила на свим ПиСи конфигурацијама, покретала се из ДОС-а, могла и на монохроматски Херкулес и на ВГА и ЦГА графике, ма чудо једно. Рекорд, петак поподне-понедељак јутро, само вода, ништа храна... Има и сад да се пронађе емулатор...

ех те векторске игрице! ;)
моји су лудели од пиштања САМ-ова кда кренем ниско да летим између њих :D

Подели на овим сајтовима

A evo i jedne stare ali legendarne strategije... :)

Agnus Dei od Barbera, koji je koriscen kao naslovna muzika... :)

ијао, играо све делове и експанзију, чак и инсталирао пар модова, првенствено star wars тематике :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1349625116' post='725578] моји су лудели од пиштања САМ-ова кда кренем ниско да летим између њих

Тим пре што је то пиштање интерпретирао бипер рачунара, што му је давало посебну драж... 0505_music То није могло да се утиша... :10900:

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1349625274' post='725582] ијао, играо све делове и експанзију, чак и инсталирао пар модова, првенствено star wars тематике :D

E ja sad uzo da igram od pocetka, pa da dodjem i do star wars moda... 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Тим пре што је то пиштање интерпретирао бипер рачунара, што му је давало посебну драж... 0505_music То није могло да се утиша... :10900:

то ти кажем, ништа не боли као бипер greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

E ja sad uzo da igram od pocetka, pa da dodjem i do star wars moda... 4chsmu1

пре неког времена сам кренуо испочетка UFO серијал, још нисам завршио ;)

иначе, мислим да је највеће разочарење свих времена нови Syndicate наставак, потпуно су промашили ... срамно би било поменути и овај нови Duke Nukem као наставак оног старог, толико је лош.

Подели на овим сајтовима

сад кад размислим, па ја сам са 8 година (1986!) играо напредније игре и знао боље енглески од данашње деце јер су се куцале команде, као у Space Quest серијалу ...

Подели на овим сајтовима

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...