Sophrosyne Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Ih,igirice ne igram od srednje škole.Ali kad danas prođem pored neke igraonice ili čujem nekog da je veliki ljubitelj igrica ovakvog formata kao što se postavlja na ovoj temi,ne znam zašto ali uvjek mi je na umu ovaj lik : feeble, RYLAH and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Evo jos malo starudija, ove sad teram pomalo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 све сам играо што сте данас поставили симплекс fallout> borderlands и даље цепам neverwinter nights 2 ... михајло, теби ће се свидети defcon - everybody dies клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 нисам играо то..морам да видим Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 све сам играо што сте данас поставили симплекс fallout> borderlands и даље цепам neverwinter nights 2 ...михајло, теби ће се свидети defcon - everybody dies нашао сам само неки Defcon 1.43 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 нашао сам само неки Defcon 1.43 то је то Михајло је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 ок... хвала...изгледа занимљиво... сада играм CIV 5 gods and kings Аурор and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 ja zadnji igrao mass effect i ne mogu više, mnogo vremena i energije oduzme Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 ја играм када заврши све послове..успавам жену и дете... после поноћи Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 може неко поставити торент, или линк, за игру: Компани оф Хироз? (Company of Heroes) 2 св рат, стратегија, уопштено - брутална игра Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 може неко поставити торент, или линк, за игру: Компани оф Хироз? (Company of Heroes)2 св рат, стратегија, уопштено - брутална игра Треба сада изаћи Компани 2мој колега са посла игра то...већ данима... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 kako vam se ova čini http://www.miniclip.com/games/hong-kong-ninja/en/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 top ten igra ikad, skoro ko Dyna Blaster sa Amige, samo ko nema 10 sati u cugu slobodno da igra bolje da ne ukljucuje i ova je super Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 Obecao sam cerki da cu joj kupiti "nesto" da bi mogla igrati igrice. A nemam nikakvog iskustva. Daj Boze da sam odigrao 2 igre na kompu. Pa me zanima sta kupiti? Konzolu? Playstation, x-box ili nesto drugo? Hvala. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 Obecao sam cerki da cu joj kupiti "nesto" da bi mogla igrati igrice. A nemam nikakvog iskustva. Daj Boze da sam odigrao 2 igre na kompu. Pa me zanima sta kupiti? Konzolu? Playstation, x-box ili nesto drugo?Hvala. Treba biti oprezan sa igricama. Zavisno od uzrasta najbolje je i najkorisnije da se detetu kupuju edukativnog karaktera igrice. Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука