Flojd Написано Јул 15, 2019 Пријави Подели Написано Јул 15, 2019 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 15, 2019 Пријави Подели Написано Јул 15, 2019 @ronin MY Yen. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јул 16, 2019 Пријави Подели Написано Јул 16, 2019 пре 9 часа, Flojd рече Промашио си тему, овде се постављају слике компјутерских игара, а не PS4 игара RYLAH је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 16, 2019 Пријави Подели Написано Јул 16, 2019 On 14.7.2019. at 21:38, ronin рече posle Witcher vise nemam zelje za drugim igricama Meh... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 Поет and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јул 18, 2019 Пријави Подели Написано Јул 18, 2019 @goranger Бураз иде у професионалце. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јул 22, 2019 Пријави Подели Написано Јул 22, 2019 @goranger Wher s maj bruda, master of dizaster ? Am i shuted wher gajs? Is he terminejter, tell me guys pls !? goranger је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 22, 2019 Пријави Подели Написано Јул 22, 2019 On 18.7.2019. at 10:55, goranger рече Oooo brate sjajno, reci mi samo jel imas i volan i papucice? obi-wan and Gogić је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јул 22, 2019 Пријави Подели Написано Јул 22, 2019 1 hour ago, Flojd рече Oooo brate sjajno, reci mi samo jel imas i volan i papucice? Samo G502 i Hyperx alloy fps obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 23, 2019 Пријави Подели Написано Јул 23, 2019 ... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2271774822859654&set=gm.2434757976583188&type=3&eid=ARBmLoJmbFuVfvz5QX_gd2ErVSMlsxQE5cJd-lHqmvoA4bLMNRces10RJPO-Uof7gpSFajpeb2CyXR6-&ifg=1 RYLAH and drvce је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 23, 2019 Пријави Подели Написано Јул 23, 2019 @goranger Onda nabavi i Gigatech GW-1020C pa da bude u fulu. ,? goranger је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 1, 2019 Пријави Подели Написано Август 1, 2019 Odlican video. Pogledajte, ne traje previse dugo. Ja sam naisao na njega u fb grupi "game.rs". ... drvce and matija_ је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 1, 2019 Пријави Подели Написано Август 1, 2019 пре 8 часа, obi-wan рече ... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 2, 2019 Пријави Подели Написано Август 2, 2019 @drvce Amen! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 4, 2019 Пријави Подели Написано Август 4, 2019 matija_ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука