Иван ♪♫ Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 kupio orginal jel ovo na linuksu, ubuntu, gnome/unity? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 29, 2015 Гости Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 jel ovo na linuksu, ubuntu, gnome/unity? Jok, windows 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Jok, windows 10 aha, grafika me podsetila na ubuntu (sivo narandzast fazon) pa sam bio radoznao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 29, 2015 Гости Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 aha, grafika me podsetila na ubuntu (sivo narandzast fazon) pa sam bio radoznao To je samo aplikacija sajta Origin preko koga sam nabavio igricu.Послато са Бабиног брда преко Тапатока Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Извор Ћириличар and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2015 Стари добри Вулфенштајн... You do not have DOS4GW installed on your system Само мислим да су учинили неправду према првом Квејку, Анрилу и Блад 2 (Quake, Unreal, Blood 2), јер су биле игрице које су тотално помериле графичке стандарде тих времена. Посебно је Анрил кад се појавио померио границе, толико да у то време ликови из Света Компјутера нису имали довољно јаку машину да га терају без сецкања. Plus sto je Unreal engine vremenom posluzio mnogim drugim igrama kao osnovna podloga... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2015 Као последњу практичну вежбу из курса функционалног програмирања, студенти имплементирају варијанту класичне аркадне игре ”Астероиди”. https://en.wikipedia.org/wiki/Asteroids_(video_game) А ја, поред исчитивања кода, морам све да их изиграм како бих их оценио. Рударски пос'o... А неколико људи у мојој групи развија такозване озбиљне игре, тј. игре у којима поред забаве постоји и педагошка компонента и то заснована на озбиљној когнитивној науци. Ја не радим директно на играма, али је врло могуће да ће моћи да искористе неке од резултата које добијем. Занимљиво је све то... Рецимо, ја истражујем како се може пратити знање ученика и студената који користе једну одређену групу интелигентних туторских система за учење, да бих могао да прилагодим вежбе и фино подесим повратне информације у зависности од тренутног знања. Адаптивни системи, наравно, нису ништа ново, али оквир кога ми користимо за резоновање има неке своје специфичности... Игре у принципу могу да користе ту исту технологију за резоновање, али постоји једна фундаментална разлика. Рецимо, корисник кроз игру учи да вози. На основу грешака могу да се прилагоде улице у којима ће добити прилику да увежба баш то што не зна (нпр. кружни ток). Али за разлику од вежби из математике, које у сваком тренутку могу да прекинем и преусмерим корисника, код игара то није могуће. Не би било баш паметно да одједном телепортујем возача на Славију. Мора мало другачије да се приступи проблему. Ћириличар, RYLAH, drvce and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2015 Игра ли још неко ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Новембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2015 Dakle, kakav kult. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2015 Као последњу практичну вежбу из курса функционалног програмирања, студенти имплементирају варијанту класичне аркадне игре ”Астероиди”. https://en.wikipedia.org/wiki/Asteroids_(video_game) А ја, поред исчитивања кода, морам све да их изиграм како бих их оценио. Рударски пос'o... ... А неколико људи у мојој групи развија такозване озбиљне игре, тј. игре у којима поред забаве постоји и педагошка компонента и то заснована на озбиљној когнитивној науци. Ја не радим директно на играма, али је врло могуће да ће моћи да искористе неке од резултата које добијем. Занимљиво је све то... Рецимо, ја истражујем како се може пратити знање ученика и студената који користе једну одређену групу интелигентних туторских система за учење, да бих могао да прилагодим вежбе и фино подесим повратне информације у зависности од тренутног знања. Адаптивни системи, наравно, нису ништа ново, али оквир кога ми користимо за резоновање има неке своје специфичности... Игре у принципу могу да користе ту исту технологију за резоновање, али постоји једна фундаментална разлика. Рецимо, корисник кроз игру учи да вози. На основу грешака могу да се прилагоде улице у којима ће добити прилику да увежба баш то што не зна (нпр. кружни ток). Али за разлику од вежби из математике, које у сваком тренутку могу да прекинем и преусмерим корисника, код игара то није могуће. Не би било баш паметно да одједном телепортујем возача на Славију. Мора мало другачије да се приступи проблему. Super! Nego hteo sam reci, kako u zivotu dodje do ironije, kako zivot ima smisla za humor, i suoci te sa onim sto ne volis. Secam se da si negde napisao kako ne volis kompjuterske igre, i kako ih smatras gubljenjem vremena. A eto sad - igre Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2015 Super! Nego hteo sam reci, kako u zivotu dodje do ironije, kako zivot ima smisla za humor, i suoci te sa onim sto ne volis. Secam se da si negde napisao kako ne volis kompjuterske igre, i kako ih smatras gubljenjem vremena. A eto sad - igre Јесам ли стварно то написао? Знам да их не играм, јер не умем да нађем времена. Такође имам мало чудан проблем - играње ми досади брзо. Тешко да бих могао да постанем зависник. Мајнкрафт је једна од ретких која ми је после много година поново привукла пажњу... Али не сећам се да сам икада био активно против игара, чак ни у зилотској фази. Штавише, и сам сам у једном периоду живота цепао цивилизацију до бесвести. Морам мање да пијем ако сам стварно то рекао... Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2015 poprilicno sam siguran, upamtim tako stvari koje mi deluju bitno onako psiholoski mada ostavljam prostor i da sam prevezao nesto bezveze u secanju, ali sam poprilicno siguran Juanito, Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2015 Извор Avocado, Juanito, drvce and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2015 Пробо Фоулаут 4, нешто ми се уопште није дојмио. Можда зато што ми је прва из Фоулат серије игара, па баш на четворку да наиђем. Атмосфера и донекле прича у игри ми супер, ал ми све остало, укључујући посебно контроле, уопште није легло. Види се оно што се контролама највише замера, да су напросто портоване са конзола и вештачки нашрафљене на Пи си. Ал сам зато пре неки дан завршио и тешко је описати колико ме је атмосфера у игри, као и веома комплексна, прича, одушевила. Кад завршиш игру и сагледаш причу до краја, само станеш задивљен крајњим заплетом (иначе има неколико десетина пута у игри да се заплет обрће и компликује, и обрађује пар десетина веома занимљивих апеката сруштвеног живота, што је такође феноменално). Контроле су једноставне и прилагођене Пи Сију, а интересантан начин руковања оружјем, као и начин ношења оружја, а посебно "Вигор", је нешто што нисам скоро виђао. Јес да је игра негде из 2013., и да сам сад можда Коштуница, ал мени је ва игра била феноменална, тек сам је скоро открио. Ал како сам је завршио пре неки дан, а Фолаут почо па баталио, има ли некијех предлога за неку добру игру са интелигентним залетом? Плутон and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2015 Evo, ja bas privodim kraju Axiom Verge. http://store.steampowered.com/app/332200/ Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука