Zawisza Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Sada mi je jasno zašto je za moleban za kosovo koji je služio patrijarh došlo tako malo ljudi. Нема шта да ти буде или не буде јасно (осим уколико ниси злонамјеран) кад Тачијева полиција малтене киднапује министра у Влади Србије који је кренуо на устоличење, колико безбједно могу људи да се осјећају на устоличењу. Гледајући услове не да је дошло много, него је дошао огроман број људи. Смири мало лопту Завиша. Moleban bio u Beogradu, a Tačijeva policija je delovala na Kosovu i Metohiji. I to je bila siguran sam u kordinaciji sa srpskom. Gde vide ti loptu? Pričinjavajuti se balončići? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Sada mi je jasno zašto je za moleban za kosovo koji je služio patrijarh došlo tako malo ljudi. Нема шта да ти буде или не буде јасно (осим уколико ниси злонамјеран) кад Тачијева полиција малтене киднапује министра у Влади Србије који је кренуо на устоличење, колико безбједно могу људи да се осјећају на устоличењу. Гледајући услове не да је дошло много, него је дошао огроман број људи. Смири мало лопту Завиша. Moleban bio u Beogradu, a Tačijeva policija je delovala na Kosovu i Metohiji. I to je bila siguran sam u kordinaciji sa srpskom. Gde vide ti loptu? Pričinjavajuti se balončići? Molebani su bili u svim crkvama. Dakle, naroda je bilo, i to dosta. U mojoj crkvi se okupilo ljudi kao na liturgiji, iako je bila objavljena upravo presuda onog "suda". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Католици иду масовно на мису само да би после могли на ''кавицу''... Тако ми је посведочило много од њих. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Zato bi pametnije bilo da Srbi umesto što pišu i sblažnjavaju se što Hrvati slave ove koljače Srba i ubice, da se okrenu sebi i nauče kako se voli narod kome pripadate ba bio on i zločinački. "A ja kažem: ako bi trebalo da se održi Velika Srbija zločinom, ja na to pristao ne bih nikada; neka nestane Velike Srbije, ali zločinom da se održava – ne. Ako bi bilo potrebno i nužno jedino da se održi Mala Srbija zločinom, ja i na to ne bih pristao. Neka nestane i Male Srbije ali zločinom da se održi – ne. I kad bi trebalo da se održi poslednji Srbin, ja da sam taj poslednji Srbin, a da se održi zločinom – ne pristajem, neka nas nestane ali da nestanemo kao ljudi, jer nećemo onda nestati, živi ćemo otići u ruke Boga Živoga." Blazenopocivsi Patrijarh srpski Pavle I kakve veze imaju ova dva teksta? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 I nije ovde tema koliko je pravoslavnih bilo na molebanu, nego je tema kako se katolicka crkva odnosi prema nekim od najvecih zlocinaca 20. veka. Ona ih blagosilja. Nije ovde u pitanju samo Lasic i Bozanic. Kazem Bozanic jer Lasic je to ucinio po njegovom nalogu. Da nije, sada bi bio rascinjen. U pitanju je papa koji je Pavelica blagosiljao. Jedan obican katolik ima vece sanse da tri puta zaredom dobije na lutriji nego da ga papa jednom blagosilja. A Pavelica je tri puta blagosiljao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Католици иду масовно на мису само да би после могли на ''кавицу''... Тако ми је посведочило много од њих.Zaboravio na rakijicu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 I mene blagosiljao papa, postoji i fotografija, ja i jedan pravoslavni sveštenik ispred pape, i mene blagosilja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 I mene blagosiljao papa, postoji i fotografija, ja i jedan pravoslavni sveštenik ispred pape, i mene blagosilja.Немој о томе. Испада да желиш да кажеш да си и ти тога био достојан, као и Павелић? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 I mene blagosiljao papa, postoji i fotografija, ja i jedan pravoslavni sveštenik ispred pape, i mene blagosilja. Опасан ти благослов 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Kakva je razlika između papinog blagoslova i episkopa? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 I mene blagosiljao papa, postoji i fotografija, ja i jedan pravoslavni sveštenik ispred pape, i mene blagosilja. Опасан ти благослов 4chsmu1 Па то је благослов организације. дакле, ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Kakva je razlika između papinog blagoslova i episkopa?Епископ је човек. Живо биће. А папин благослов је нешто што припада Павелићу (три пута) и теби. Шта си уопште хтео да питаш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Kakva je razlika između papinog blagoslova i episkopa? Дај јел сакупља неко глупости са овог форума на једном месту? Човече папа је масон,јел знаш ти шта су масони?Пази епископа и папу он равна! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Kakva je razlika između papinog blagoslova i episkopa?Разлика је у благодати. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Јануар 1, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2011 Још једна цртица из историје РКЦ. Нису само ови као Мајсторовић и Степинац представници односа римокатоличког клера према фашизму. Например, када су партизани у Сплиту убили чувеног садисту Хофмана (који се бестијално иживљавао над заробљеним партизанима и Србима) сплитски бискуп је комаданту италијанског гарнизона упутио јавни израз саучешћа. Датован по фашистичкој ери. Тај исти је слао поздраве и благослове Павелићу. Тако Завиша хоће да каже да су папини благослови Павелићу били важнији (благодатнији!) него Бонифачевићеви. То је римокатоличка еклисиологија, брате. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука