Jump to content

Хоће ли Степинац бити проглашен за свеца?

Оцени ову тему

Препоручена порука

За озбиљне људи, и озбиљни форум, овакве теме су непримјерене... Али, не само зато што вријеђају друге, већ једноставно, што су толико ниске, примитивне, нецивилизацијске, и пуне сваке злурадости и негативности.

Једноствно, у овој мјери  примитивне и non sense ставове и изјаве не треба ни коментарисати- нису вриједне помена.

Ja ne praktikujem ovakav način dijaloga, ali pročitao sam svih 16 dosadašnjih strana ove teme i vidim da je dozvoljeno neargumentirano pljuvati po svetinjama Katiličke Crkve, vidim da to ne sankcionira administrator, a vidim i da su oni koji pljuju neupućeni i pate od elemenatrnog neznanja, ali imaju mržnju. I još nešto, ovi koji mrze i na ovakav način pišu o drugima su nesigurni u svoju vjeru.

Молим те нађи неку лаж у мојим постовима.Прочитај прво име теме па онда причај шта треба да садржи један пост.Пази ти неаргументовано,ма хоће сутра!

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Одговори 397
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Žao mi je ako sam nekog uvrijedio konstataciojm koju sam naveo, neću je opet ponavljati. Ali, bio sam samo isprovociran neznanjem koju ste većina vas ispoljila po pitanju bl. Alojzija Viktora Stepinca. On nije zločinac nego svetac, zato postoji ogroman broj dokaza. Lako vam je ovdje međusobno "dokazivati" što god hoćete, ali kad se budete našli lice u lice sa elementarno obrazovanima više neće vam  biti lako.

Međutim, ja sam došao na ovaj sajt kao prijatelj i nisam došao da se vrijeđamo ni da se ubjeđujemo. Moj motiv ovdje je da postavim neka pitanja koja mi nisu jasna i da saznam neke stvari o Pravoslavlju. Za mene je Pravoslavlje sveto i ja ga apsolutno poštivam. Zbog svega toga neću učestvovati u bilo kakvim raspravama i neću odgovarati na bilo kakve uvrede na račun Katoličke Crkve. Ko bude vrijeđao moje svetinje jednostavno ću ga ignorirati, a komunicirat ću samo sa onima sa kojima se to može. Ponavljam, došao sam ovdje kao neko ko cijeni i poštiva Pravoslavnu Crkvu, došao sam ovdje bratski pitati, ništa više ni manje od toga. Pozdravljam Vas sve u Gospodinu Isusu Kristu, a posebno pravoslavne svećenike.

Neka je Božji blagoslov na svima vama. +B.B. 

"Kada vam oduzmu sve, ostaju vam dvije ruke, sklopite ih na molitvu pa ćete tada biti najjači"

Bl. Alojzije Stepinac

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Svaka čast! E jesi ga mudro pitao, a on ti još mudrije odgovorio! Kome bi samo palo na um tako bistro i duboko pitanje i tako vispren i dubokouman odgovor! Ma...knjigu da napišeš o tih par jednostavnih reči! Ma...koliko sutra prelazim u pravoslavlje sa tako mudrim pitaocima, kao ti, i tako mudrim odgovaračima kao o. Nikanor, laka mu zemlja!

Mnogi ljudi smatraju oca Nikanora svetiteljem,kako za života tako i po smrti.

Na njegovom grobu se dešavaju čuda  iscelenja.

To je obicno Midrashevo nipodastavanje blazenopocivseg oca Nikanora. To nije nista, sta se sve desava. Malopre je neko svetitelja Crkve uvredio najgorim mogucim recima. Za nedostatak krstica pored imena nekog vladike dobija se opomena na ovom forumu.

Pa kažite Vi meni kako će srpska crkva da opravda kanonizaciju Svetog Milutina  koji je oženijo dete od devet godina a mogao joj je da bude deda.Zašto bi to bila uvreda na forumu zar ja ovde iznosim neistinite podatke.

Čini mi se daje i  Muhamed ima jednu za ženu dijete od 9 li 6 godine, ne znam tačno.

Подели на овим сајтовима

Ko povampiri ovu temu?

Ja, izvinjavam se...Ako hoćeš izbrisat ću post.

Мислио је због варница које су биле на овој теми и жестокој расправи.Ништа лично за тебе,не брини  0409_feel

Milo mi je, samo da ja ne budem kriv dada

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...