Јаков. Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Razumem sve što su rekli...ali opet mi nešto nije jasno... Zar deda mraz nije muško? Hmmm I čudno je to odelo...hhhhmmmmmmmmmmm Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Ово ти изгледа као ине рекламе за Икеа намештај - купите Икеа намештај да вам не би деца свашта налазила по кући. :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Ово ти изгледа као ине рекламе за Икеа намештај - купите Икеа намештај да вам не би деца свашта налазила по кући. prstgore :bla: dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Možeš brate ako hoće neka da živi po Avramovom (Ibrahimovom) obredu... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Pitam kako će to ove moje dvije druge ljube da prihvate...??? Ali kad dođe treća, valjda će manje da se svađaju!! Tko to zna do Svevišnji. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Pitam kako će to ove moje dvije druge ljube da prihvate...??? Ali kad dođe treća, valjda će manje da se svađaju!! Tko to zna do Svevišnji. Читала сам да је Мухамед поучавао нешто као, ако имаш 1 та је преоптерећена јер све мора сама и усамљена, 2 постају ривалке и срећу квари љубомора, 3 онда се 2 уроте против 1 па опет не ваља. Идеално је по Мухамедовом 4 јер се онда све лепо слажу, а ваљда их има довољно и да баце покер. 4chsmu1.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 ааааа што мали има смешну фацу 0102_laugh greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Читала сам да је Мухамед поучавао нешто као, ако имаш 1 та је преоптерећена јер све мора сама и усамљена, 2 постају ривалке и срећу квари љубомора, 3 онда се 2 уроте против 1 па опет не ваља. Идеално је по Мухамедовом 4 јер се онда све лепо слажу, а ваљда их има довољно и да баце покер. Ма какав покер, он је имао за фудбалски клуб. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 То подсећа на ону старинску - где је пуно бабица, килава су деца. 0102_laugh „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Читала сам да је Мухамед поучавао нешто као, ако имаш 1 та је преоптерећена јер све мора сама и усамљена, 2 постају ривалке и срећу квари љубомора, 3 онда се 2 уроте против 1 па опет не ваља. Идеално је по Мухамедовом 4 јер се онда све лепо слажу, а ваљда их има довољно и да баце покер. Ма какав покер, он је имао за фудбалски клуб. 0102_laugh Значи навијач. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука