Гости Guest - . . .- Написано Децембар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Goca Trzan - Zagrli lyrics Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сербонац Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 mense0198626478946378946 "Род Трибала, Срба на земљи је најстарији и највећи!" - Лаоник Халкокондил Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 ''Ја сам атеиста ал за мене је Милошевић светац!'' Мрка на председниковој сахрани! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Штета што ове фотографије кваре тако лепу песму... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Чика Мрка у свим нијансама "мајче на змајче" gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Штета што ове фотографије кваре тако лепу песму... 0110_hahaha 0110_hahaha Neko bi možda rekao da ova pesma kvari ovako lepe fotografije... ili pre možda pevačica... HMMM... Svi za Bojanu (Barović), uaaaa Goca Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пивопија Написано Децембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2010 Штета што ове фотографије кваре тако лепу песму... :group111: srceeАаааааа buuuuuuu ''Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.'' Ава Антоније Египатски https://www.facebook.com/smrt.svetu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2010 Не свиђа ти се песма? :group111: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пивопија Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Не свиђа ти се песма? Логично! ''Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.'' Ава Антоније Египатски https://www.facebook.com/smrt.svetu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука