Jump to content

Божићне честитке свима који славе по григоријанском календару!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 51
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Римокатоличкој браћи са форума, срећан празник. Здравље, мир, спасење и радост у Духу Светоме!  gringrin

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Срећно Бадње вече и сутрашњи Божић свим православним који славе по грегоријанском календару, као и римокатолицима и протестантима!

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Мир Божји Христос се роди и ол д бест 0110_hahaha

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Срећан празник рођења Богомладенца, свим хришћанима који га славе по грегоријанском календару!!!

0110_hahaha 0102_laugh 0110_hahaha

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

ПC. Ови са History тачно у 00h пуштали слике и казивања на какве је све начине црква мучила људе и како је замрачила историју својим само јединим правим учењем и сл. бла бла трућ...

Значи, листам програме и зауставим се на History. Слушао 15 минута и променим колико су им уредници мизерни и јадни.

Често и на домаћој ТВ у време Божићних и Васкршњих празника сервирају се и прилози против Христове личности  и слл.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Гости

I Tompsona ste postavili.Svaka vam čast.Mislim da se starac Vukašin iz Klepaca prevrće u grobu.

Нисмо поставили већ ПОСТАВИО, један члан је поставио! Немој да генерализујеш цео форум и да поистовећујеш са неким ко воли Томсона! Ако пратиш форум, а мислим да га пратиш с обзиром на проведеном времену, знаш и сам колико је Администрација елергична на ово што ти радиш.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...