Изида Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Srecno Badnje vece!I Bozic! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andronik Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Svi dragi koji slavite danas Praznik Hristovog rođenja, primite od srca i moju radost! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 A честитке и од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sleki Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Придружујем се честиткама!!! gringrin Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Римокатоличкој браћи са форума, срећан празник. Здравље, мир, спасење и радост у Духу Светоме! gringrin http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Управо гледам Месу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Srecno Badnje vece i sutrasnji praznik rodjenja Hristovog svoj braci i sestrama koji slave po gregorijanskom kalendaru. gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Срећно Бадње вече и сутрашњи Божић свим православним који славе по грегоријанском календару, као и римокатолицима и протестантима! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 свим новокалендарцима и римокатолицима желим срећан Божић, Христос се роди! 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Мир Божји Христос се роди и ол д бест 0110_hahaha Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VladanSimić Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 I Tompsona ste postavili.Svaka vam čast.Mislim da se starac Vukašin iz Klepaca prevrće u grobu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Срећан празник рођења Богомладенца, свим хришћанима који га славе по грегоријанском календару!!! 0110_hahaha 0102_laugh 0110_hahaha Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 ПC. Ови са History тачно у 00h пуштали слике и казивања на какве је све начине црква мучила људе и како је замрачила историју својим само јединим правим учењем и сл. бла бла трућ... Значи, листам програме и зауставим се на History. Слушао 15 минута и променим колико су им уредници мизерни и јадни. Често и на домаћој ТВ у време Божићних и Васкршњих празника сервирају се и прилози против Христове личности и слл. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Тога у Русији нема. Обично пуштају хороре или неке вампире. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 I Tompsona ste postavili.Svaka vam čast.Mislim da se starac Vukašin iz Klepaca prevrće u grobu. Нисмо поставили већ ПОСТАВИО, један члан је поставио! Немој да генерализујеш цео форум и да поистовећујеш са неким ко воли Томсона! Ако пратиш форум, а мислим да га пратиш с обзиром на проведеном времену, знаш и сам колико је Администрација елергична на ово што ти радиш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука