Зорица екс Милева Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Тропар Светом Николи (глас 4.)Правило вјери, и образ кротости,воздержанија учитеља јави тја стаду твојему,јаже вешчеј истина: сего ради стјажал јеси смиренијем високаја,нишчетоју богатија, оче свјашченоначалниче Николаје,моли Христа Бога, спастисја душам нашим. Извор5 Tropar Sv Nikoli PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Браво Милева, предивно си одрадила видео клип! greengrin klapklap PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Хвала оче, имам подоста ових тропара у аудио формату па ћу да одрадим клипове надам се да ће се допасти осталима greengrin PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Тропар Светом Игњатију Богоносцу (глас 4.) И нравом причастник престолом намјестник апостолом бивдјејаније обрјел јеси богодухновене во видјенија восходсего ради глово истини исправљаја и вјери ради пострадал јеси даже до кровеСвашчаномучениче Игњатијемоли Христа Бога спастисја душам нашим. Тропар Светом Игњатију Богоносцу - Поуке.орг PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Сејо лепа, како је ово дивно! Хвала ти пуно! smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 1000000001010 bendoff bendoff bendoff Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 23, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Тропар првомученику и архиђакону Стефану (глас 4.) Подвигом добрим подвизалсја јесиПервомучениче Христов и Апостолеи мучитељеј обличил јеси нечестије каменијем бо побијен от рук безаконихвјенец от јаже свише Десници пријал јесии к Богу взивал јеси вопијаГосподи не постави им гријеха сего. Tropar prvomučeniku i arhiđakonu Stefanu Glas 4 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Тропар Светом Василију Великом (глас 1.) Во всју земљу изиде вешчаније твоје,јако пријемшују слово твоје,имже богољепно научил јеси,јестество сушчих ујаснил јеси,человјеческија обичаи украсил јеси,царкоје свјаштеније Оче Преподобне:моли Христа Бога, спастисја душам нашим. Tropar Svetom Vasiliju Velikom Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Јел може тропар Св.Ђорђа http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Naravno da može, ja sam počela da postavljam onako kako ide u kalendaru, ali zbog tebe ću napraviti izuzetak Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Naravno da može, ja sam počela da postavljam onako kako ide u kalendaru, ali zbog tebe ću napraviti izuzetak prstgore prstgore http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Тропар Светом Георгију (глас 4.) Јако пљених свободитељ и нишчих зашчититељ, немошчствујушчих врач, цареј поборниче, побједоношче, великомучениче Георгије, моли Христа Бога, спастисја душам нашим. Tropar Svetom Georgiju Mом брату Јовану од srcee Kaludjerovic Sreten and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Тропар Светом Георгију (глас 4.) Јако пљених свободитељ и нишчих зашчититељ, немошчствујушчих врач, цареј поборниче, побједоношче, великомучениче Георгије, моли Христа Бога, спастисја душам нашим. Tropar Svetom Georgiju Mом брату Јовану од srcee 1405_love 1405_love 1405_love srcee gringrin bendoff http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Јоца ме је претекао! 1405_love Хвала сејо за тропар Светом Георгију(крсна слава) и за тропар Светом Игњатију(датум рођења)! gringrin srcee http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 1405_love 1405_love 1405_love.gif' class='bbc_emoticon' alt='gringrin' /> srcee bendoff srcee Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука