Гости Guest ЖРУ Администрација Написано Децембар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Они који прате Фејсбук и прате православне странице и профиле, сигурно су запазили ова два имена. Првослав Богојевић, диполомирани теолог, је човек који на интернету- на свакако специфичан начин, брани ставове Цркве. Многима је запало за око његово писање ињегови фејсбук статуси. Ово је прича о њему: "Пошто ми се доста пријатеља обратило са питањем "зашто нисам свештеник" иако сам завршио богословију и факултет желим да напишем следеће-Богословију сам похађао од 1993-1998,Каснио сам годину дана јер мајка због очеве смрти није хтела ни да чује упишем богословију јер сам јединац.Отац ми је био војно лице.Факултет сам уписао 1999 године јер сам у септембру 1998 отишао у војску.За време бомбардовања сам са својом јединицом био у околини Гњилана.Једне ноћи док смо правили заседу за ОВК дошло је до пуцњаве у којој сам ја НАВОДНО убио двојцу терориста.Била је ноћ.2002 године бештија Наташа Кандић и њен Фонд за хуманитарно право је поводом тог случаја поднело тужбу против мене и 10 мојих другова.Ја сам био у затвору годину дана и то у Забели.Ослобођен сам оптужбе,али мој епископ ИПАК није хтео да ме рукоположи.Ја сам после завршеног факултета отишао у Немачку код ујака и сада радим у салону аутомобила.Због свега што се догодило нисам љут на свога епископа кога много волим и остао сам верно чедо СПЦ,мада би имао разлога да "ПЉУЈЕМ "по СПЦ.Господ је једини судија и њему предајем једином на суд свој живот.Нека је благословено ИМЕ ГОСПОДЊЕ,јер Он једини зна шта се то догодило пред празник Светог Кирила и Методија 1999 године." Првослав Богојевић Ко је Љубиша Правдић? Он се представља као оснивач фејсбук странице: Истина је само једна Владика Артемије http://www.facebook.com/pages/ISTINA-JE-SAMO-JEDNA-VLADIKA-ARTEMIJE/93589526605 , тренутно уз Новинар.де, БорбазаВеру, Ихтус, Православни одговор...- главна пљуваоница Српске Православне Цркве. Но, ко је он? Нигде нема ни један податак о њему на интернету, али има слика и ево слике: На вама је да откријете лажњака. Иначе ово су фејс профили Првослава и Љубише: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001859463743&ref=ts http://www.facebook.com/profile.php?id=100001477512060 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Па јел само један лажњак?Овај други је неки православац из Холивуда :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Кад гледам овог Љубишу Правдића, наводно њега, као да гледам неког холивудског глумца. Иначе велика је вероватноћа да овај лик са слика није Љубиша Правдић и да је име Љубиша Правдић измишљено име. Ово је коментар једног члана на групи ИСЈВА: Iskljucen sam iz grupe (na tome vam hvala) zato sto sam posumnjao, i dalje sumnjam, da je pravo ime osnivaca ove grupe LJUBISA PRAVDIC i zato sto sam napisao da su iz banatske eparhije ( sto i jesu). Bruka!!! Pod pseudonimima se pravite hrasbri a kada vas neko otkrije zabranite mu da dalje komentarise vase postove. ps. recite Ljubis...i da ukoliko bolje pogleda sliku sa profila, da ce videti da mu oko vrata visi neki buzdovan, a ne krst. Da li su to orgulje iza njega???See More Е да буздован стварно виси око врата овом горе "Бред Питу" :cheesy: Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ЖРУ Администрација Написано Децембар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Првослав Богојевић је стваран човек, имате његово сведочанство овде постављено. Завршио је Богословио и Православни Факултет. Био у рату. Мислимо да је члан форума и да ће се и сам огласити. Занимљиво је да "Љубиша Правдић" који "брани православље" носи око врата хороскопски знак, то је вероватно нова православна мода? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Првослав Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Ваљда ће се јавити господин Правдић,пошто ми је недоступна његова група на ФБ.Имао бих штошта да га питам :cheesy: "Да сви једно буду,као ти Оче,што си у мени и ја у теби,да и они у нама једно буду да свијет вјерује да си ме ти послао"(ЈН 17 гл-21 стих) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Dobar ovaj PRAVDIC! :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ЖРУ Администрација Написано Децембар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Да, било би веома интересантно да се јави својим именом и презименом човек који стоји иза групе која у своме имену има реч "истина". Но, мислимо да ћемо се начекати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Мислим да је Љубиша Правдић псеудоним... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Хахахаххаа! Па овај Правдић поставља фотографије глумца из серије Три хил... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Хахахаххаа! Па овај Правдић поставља фотографије глумца из серије Три хил... Одлично за инфо, и види се да лик са слика нема никакве везе са православљем. James Lafferty http://www.imdb.com/name/nm0480798/ а псеудоним "Љубиша Правдић" би требало као да значи да човек љуби правду. 1000000001010 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Kakav bednik od coveka. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Hm... ja sam sad zbunjen. Meni je Bogojević na fejsu rekao da nije teološki obrazovan... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Добродошао, брате Првославе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Првослав Богојевић је стваран човек, имате његово сведочанство овде постављено. Завршио је Богословио и Православни Факултет. Био у рату. Мислимо да је члан форума и да ће се и сам огласити. Занимљиво је да "Љубиша Правдић" који "брани православље" носи око врата хороскопски знак, то је вероватно нова православна мода? Ne znam kako se zove lik ali je glumac u nekoj seriji koja se daje u Italiji. Neka jurnjava sa demonima, luciferi, rogonje, kocevi u srce i slicni kretenluci. Nije cudo sto je i onaj ili oni sa "Istina je ...." izabrao bas ovog lika. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Првослав Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Hm... ja sam sad zbunjen. Meni je Bogojević na fejsu rekao da nije teološki obrazovan... 4chsmu1 4chsmu1Сећам се да смо разговарали Миљане,вероватно сам ти рекао да нерадим при Цркви или да нисам у клиру,али несећам се да сам негирао школу. "Да сви једно буду,као ти Оче,што си у мени и ја у теби,да и они у нама једно буду да свијет вјерује да си ме ти послао"(ЈН 17 гл-21 стих) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука