Jump to content

Nova usluga mrežne stranice Vatikanskog radija

Оцени ову тему

Aristotel

Препоручена порука

• Одговори 33
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Da se zahvalim postavljacu teme na informaciji i ne obracaj paznju na zilote. U cemu bi im se zivot sastojao kad ne bi imali gde da "brane " pravoslavlje.

Ti brate da si makar ista procitao u diskusiji pre nego sto si ovo napisao, video bi da uopste se ne radi o pravoslavlju, niti o zilotima. Sve je to plod tvoje maste. A tvoja reakcija je rezultat podanickog mentaliteta i potrebe da u budes politicki korektan.
Подели на овим сајтовима

Nemam ja nameru da glumim ikome politicku korektnost. Uostalom raspitaaj se kod naseg brata Eniza kako sam sa njim raspravljao o Islamu i da li sam bio "politicki korektan". Ivan nije imao lose namere sto je postavio informaciju a ja cu da je iskoristim. Inace od kada zivim u Usa svako badnje vece 24 decembra budem u katolickoj crkvi , dok 25 odem na Liturgiju kod grka ili OCA. Ne iz politicke korektnosti vec sto volim da budem u crkvi  ;)

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Inace od kada zivim u Usa svako badnje vece 24 decembra budem u katolickoj crkvi , dok 25 odem na Liturgiju kod grka ili OCA. Ne iz politicke korektnosti vec sto volim da budem u crkvi  0205_whistling

Ако мислиш да је то у реду ти онда настави тако. Ја не мислим да јесте.

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

Inace od kada zivim u Usa svako badnje vece 24 decembra budem u katolickoj crkvi , dok 25 odem na Liturgiju kod grka ili OCA. Ne iz politicke korektnosti vec sto volim da budem u crkvi  :cheesy:

Tvoje misljenje je bitno kao i lanjski sneg.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Inace od kada zivim u Usa svako badnje vece 24 decembra budem u katolickoj crkvi , dok 25 odem na Liturgiju kod grka ili OCA. Ne iz politicke korektnosti vec sto volim da budem u crkvi  :nene:

Tvoje misljenje je bitno kao i lanjski sneg.

А тек твоје превтрљивче...  :cheesy:

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

ali da se upotreba kondoma može odobriti u slučaju "muških prostitutki" kako bi se sprečilo širenje tog virusa.

Хм...

THE POPE & Male Acrobat Strippers

E brate slatko se nasmejah. Mislim ovo je super bre. Prave dobre zurke ovi rimokatolici. Mozda mi Pravoslavni zbilja gresimo...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

ali da se upotreba kondoma može odobriti u slučaju "muških prostitutki" kako bi se sprečilo širenje tog virusa.

Хм...

E brate slatko se nasmejah. Mislim ovo je super bre. Prave dobre zurke ovi rimokatolici. Mozda mi Pravoslavni zbilja gresimo...

Ma koja žurka, doveli par pe...ra i oni ko balerine, ovo je žurka, muški a ne tamo oni sterilni...

Подели на овим сајтовима

А зашто радио Ватикан има у понуди македноски, белоруски, шиптарски итд. а нема српски језик?

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Хм...

Dosta vise sa ovom papistickom propagandom.

facenew22222222 dada greengrin

Aко је ово папистичка пропаганда, како ли онда изгледа антипапистичка пропаганда?  :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...