Zeebedee Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Da se zahvalim postavljacu teme na informaciji i ne obracaj paznju na zilote. U cemu bi im se zivot sastojao kad ne bi imali gde da "brane " pravoslavlje. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Da se zahvalim postavljacu teme na informaciji i ne obracaj paznju na zilote. U cemu bi im se zivot sastojao kad ne bi imali gde da "brane " pravoslavlje.Ti brate da si makar ista procitao u diskusiji pre nego sto si ovo napisao, video bi da uopste se ne radi o pravoslavlju, niti o zilotima. Sve je to plod tvoje maste. A tvoja reakcija je rezultat podanickog mentaliteta i potrebe da u budes politicki korektan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Nemam ja nameru da glumim ikome politicku korektnost. Uostalom raspitaaj se kod naseg brata Eniza kako sam sa njim raspravljao o Islamu i da li sam bio "politicki korektan". Ivan nije imao lose namere sto je postavio informaciju a ja cu da je iskoristim. Inace od kada zivim u Usa svako badnje vece 24 decembra budem u katolickoj crkvi , dok 25 odem na Liturgiju kod grka ili OCA. Ne iz politicke korektnosti vec sto volim da budem u crkvi Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Inace od kada zivim u Usa svako badnje vece 24 decembra budem u katolickoj crkvi , dok 25 odem na Liturgiju kod grka ili OCA. Ne iz politicke korektnosti vec sto volim da budem u crkvi 0205_whistling Ако мислиш да је то у реду ти онда настави тако. Ја не мислим да јесте. "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 kad vjera postane bolest onda se nezna ko sta pije vise i ko nudi sta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 kad vjera postane bolest onda se nezna ko sta pije vise i ko nudi sta 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Inace od kada zivim u Usa svako badnje vece 24 decembra budem u katolickoj crkvi , dok 25 odem na Liturgiju kod grka ili OCA. Ne iz politicke korektnosti vec sto volim da budem u crkvi :cheesy: Ако мислиш да је то у реду ти онда настави тако. Ја не мислим да јесте. Tvoje misljenje je bitno kao i lanjski sneg. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Inace od kada zivim u Usa svako badnje vece 24 decembra budem u katolickoj crkvi , dok 25 odem na Liturgiju kod grka ili OCA. Ne iz politicke korektnosti vec sto volim da budem u crkvi Ако мислиш да је то у реду ти онда настави тако. Ја не мислим да јесте. Tvoje misljenje je bitno kao i lanjski sneg. А тек твоје превтрљивче... :cheesy: "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 ali da se upotreba kondoma može odobriti u slučaju "muških prostitutki" kako bi se sprečilo širenje tog virusa. Хм... THE POPE & Male Acrobat Strippers E brate slatko se nasmejah. Mislim ovo je super bre. Prave dobre zurke ovi rimokatolici. Mozda mi Pravoslavni zbilja gresimo... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 ali da se upotreba kondoma može odobriti u slučaju "muških prostitutki" kako bi se sprečilo širenje tog virusa. Хм... THE POPE & Male Acrobat Strippers E brate slatko se nasmejah. Mislim ovo je super bre. Prave dobre zurke ovi rimokatolici. Mozda mi Pravoslavni zbilja gresimo... Ma koja žurka, doveli par pe...ra i oni ko balerine, ovo je žurka, muški a ne tamo oni sterilni... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 А зашто радио Ватикан има у понуди македноски, белоруски, шиптарски итд. а нема српски језик? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 To nam dodje kao jedan nehoticni kompliment. Za ovoga na Z i onoga na M dobar je i siptarski ili beloruski, samo neka bude u duhu onog gornjeg snimka sa decacima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 ali da se upotreba kondoma može odobriti u slučaju "muških prostitutki" kako bi se sprečilo širenje tog virusa. Хм... THE POPE & Male Acrobat Strippers Dosta vise sa ovom papistickom propagandom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 А зашто радио Ватикан има у понуди македноски, белоруски, шиптарски итд. а нема српски језик? Postoje misali na tim jezicima na srpskom jeziku ne postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 ali da se upotreba kondoma može odobriti u slučaju "muških prostitutki" kako bi se sprečilo širenje tog virusa. Хм... THE POPE & Male Acrobat Strippers Dosta vise sa ovom papistickom propagandom. facenew22222222 dada greengrin Aко је ово папистичка пропаганда, како ли онда изгледа антипапистичка пропаганда? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука