Љубичица Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Драге моје сеје, Да ли сматрате да је понекад потребно одахнути мало и учинити нешто лијепо за себе? Шта сте лијепо ових дана учиниле за себе? Mоже то бити било шта. Ја сам скувала шољу какао-а - оног за колаче (онако као домаћу кафу) и попила уз чаврљање са бебицом. greengrin ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 ma naravno da je potrebno, i više nego potrebno 4chsmu1 evo ja sam danas bila kod frizera, nije da idem svaki čas, baš mi je prijalo a i da ne idem čupava kod ljudi na slavu greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Децембар 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Једном сам упала код фризерке пред Никољдан...кад оно, све бакица на бакици, спремају се за славу...сат времена чекања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Danas sam ostavila sve svoje poslove (pripremam se za slavu u nedelju) i otišla da se poklonima dijelu moštiju Sv.Nikole. I zaista sam uživala u tih sat i po molitve. Arsenija and ines је реаговао/ла на ово 2 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Децембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2010 89898989898989 Скоро сваки дан одвојим време и дођем овде! ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лела Написано Децембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2010 Играла се на снегу! ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Децембар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2010 klapklap klapklap Често заборавимо мале ствари које живот значе... ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2010 ...oprostila i zaboravila... ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2010 Pre par dana smo tata i ja u sred grada hvatali krupne pahulje ustima... smejali nam se prolaznici, a i mi sa njima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Децембар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2010 dada Pre par dana smo tata i ja u sred grada hvatali krupne pahulje ustima... smejali nam se prolaznici, a i mi sa njima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
enamatilda Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Najlepse sto sam danas uradila-pridruzila sam se ovom forumu. Puno pozdava svima vama... Irena Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Мрднуо сам се од будала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Najlepse sto sam danas uradila-pridruzila sam se ovom forumu. Puno pozdava svima vama... Irena :cheesy: Добродошла Ирена! :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Мрднуо сам се од будала На здаровје... :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Proglasila u ovoj godini svaki dan citav SAT dnevno za sebe...za sad ode na frizuru i forum...videcemo za dalje:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука