Зорица екс Милева Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 0102_laugh smej.gif Good luck with that. 1407_love Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
enamatilda Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 hvala vam Mirodjija facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Сејо да ти и ја пожелим добродошлицу, осјећај се као код своје куће. 4chsmu1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miss D Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Udala se za covjeka koji voli da pravi jelo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Počela da učim, kako je to biti sebi na prvom mestu, po prvi put u životu. Miriti se s nekim stvarima, na jedan dostojanstven način. Učiti jedan neobičan jezik. Gledati svet nekim drugačijim očima. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Prestala da radim, ono što najviše volim. Zatvorićemo vrata, da bi se otvorio prozor... Nikada bolja životna odluka. Možda od sada sve bude dobro. Ako ništa drugo, neće da bude više ružno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 "Nisam u stanju da bilo šta lepo učinim za sebe. Dobiću depresiju,znam.Posle ću da dobijem i dijagnozu,lekove,karton u odgovarajućoj ustanovi,moraću da se javljam na kontrole i niko više neće da me uzima za ozbiljno.Proći će mnogo vremena,i ja ću se probuditi,shvativši da me okružuju daleki bližnji,koji u meni ne vide čoveka,već ludaka,i ja ću tada stvarno poludeti ...ili će procvetati drvo." P.s.Danas sam imala jedan težak dan.... Kupiću molitvenik. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 "Nisam u stanju da bilo šta lepo učinim za sebe. Dobiću depresiju,znam.Posle ću da dobijem i dijagnozu,lekove,karton u odgovarajućoj ustanovi,moraću da se javljam na kontrole i niko više neće da me uzima za ozbiljno.Proći će mnogo vremena,i ja ću se probuditi,shvativši da me okružuju daleki bližnji,koji u meni ne vide čoveka,već ludaka,i ja ću tada stvarno poludeti ...ili će procvetati drvo." P.s.Danas sam imala jedan težak dan.... Kupiću molitvenik. Nekad se i ja nađem u tim vodama... Ne daj se, Arsenija, biće dobro sve. Ako možeš, pokušaj da nađeš radosti u drugima, ja se trudim da se šalim koliko god mogu u poslednje vreme, baš jer sam bio sklon padanju u očajanje. Sad držim da to ne postoji za mene (nemoj sad da misliš da sam neka faca ). Prosto, tako moram, to je moj način da se borim i suprotstavim delu sebe za koji znam da nisam ja. Izvinjavam se ako je konfuzno... Želim ti radost i mir od Gospoda, neka ti bude uteha u svakoj prilici, da ga slaviš i kad si srećna i tužna! @Tema: Radi se na tome "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ja sam odlično. Mnogo je onih koji nisu. Videh danas ljude koji pate. P.s. Za sebe ći uraditi lepo to što ću pustiti Dečanske monahe da se odmorim i nahranim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука