Jump to content

Шта сте лијепо учиниле за себе? (Женски кутак)

Оцени ову тему

Препоручена порука

0102_laugh smej.gif ;)

Good luck with that. 1407_love

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Сејо да ти и ја пожелим добродошлицу, осјећај се као код своје куће. 4chsmu1

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...

"Nisam u stanju da bilo šta lepo učinim za sebe. Dobiću depresiju,znam.Posle ću da dobijem i dijagnozu,lekove,karton u odgovarajućoj ustanovi,moraću da se javljam  na kontrole i niko više neće da me uzima za ozbiljno.Proći će mnogo vremena,i ja ću se probuditi,shvativši da me okružuju daleki bližnji,koji u meni ne vide čoveka,već ludaka,i ja ću tada stvarno poludeti  ...ili će procvetati drvo."  :cmizdrenje:

P.s.Danas sam imala jedan težak dan.... 

Kupiću molitvenik.

:351780:

Подели на овим сајтовима

"Nisam u stanju da bilo šta lepo učinim za sebe. Dobiću depresiju,znam.Posle ću da dobijem i dijagnozu,lekove,karton u odgovarajućoj ustanovi,moraću da se javljam  na kontrole i niko više neće da me uzima za ozbiljno.Proći će mnogo vremena,i ja ću se probuditi,shvativši da me okružuju daleki bližnji,koji u meni ne vide čoveka,već ludaka,i ja ću tada stvarno poludeti  ...ili će procvetati drvo."  :351780:

P.s.Danas sam imala jedan težak dan.... 

Kupiću molitvenik.

Nekad se i ja nađem u tim vodama... Ne daj se, Arsenija, biće dobro sve. Ako možeš, pokušaj da nađeš radosti u drugima, ja se trudim da se šalim koliko god mogu u poslednje vreme, baš jer sam bio sklon padanju u očajanje. Sad držim da to ne postoji za mene (nemoj sad da misliš da sam neka faca :) ). Prosto, tako moram, to je moj način da se borim i suprotstavim delu sebe za koji znam da nisam ja. Izvinjavam se ako je konfuzno... Želim ti radost i mir od Gospoda, neka ti bude uteha u svakoj prilici, da ga slaviš i kad si srećna i tužna! 

@Tema: Radi se na tome :D

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...