Срђан Ранђеловић Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Тешко је када некога волиш, а није ти узвраћено. Данас је мало искрених људи и мало је искрености, па ти је мој неки предлог да јој кажеш. Лепо, полако, искрено. Никад се не зна шта може да буде? Можда је баш искреност изненади, обрадује, па се испостави да ни она није баш равнодушна према теби. Од потискивања/скривања емоција немаш ништа, осим нервозе, потиштености и сличних ствари. Ако би она због твојих емоција почела да те избегава... Бар ћеш бити миран и боље ћеш се осећати, јер си скинуо велик "терет" са срца. Снежана, Kaludjerovic Sreten and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Ljubav, i to neuzvraćena, idealistička, idealizovana – puna je lijepa književnost upravo toga... Zato što je neostvarena, čovjek ne zna i ne može da sazna da li je samo idealizacija u pitanju, ili je to stvarno ona posebna, jedna jedina najveća životna ljubav.. Jedna jedina samo u smislu najveća, jer čovjek može da voli više puta, različite osobe, čak i u isto vrijeme.. (naravno mislim na časne odnose, tj.može voljeti nekoga na poseban način u svom srcu, a realizovati vezu s nekim drugim, i takodje ga/je voljeti).. Ako je samo sposoban da voli. Nema u životu 'nikada', ali ni 'zauvijek', tj. takve sigurnosti... ne zna se šta život nosi.. Otkrij svoja osjećanja ali da to ne bude silovito..Sačekaj, budi strpljiv, možda trenutno sad ona ne može da ti uzvrati, možda je nešto plaši; možda joj treba više potvrde, a možda treba da se okreneš nekoj drugoj i tek tad ona shvati šta gubi, svašta je moguće.. Zasad budi ti toj djevojci najbolji drug, brat, pruži joj ono što njoj treba – to je prava ljubav, ona je nesebična, nema očekivanja! Ali nemoj svoje srce zatvarati ni za ostale.. Nemoj forsirati na silu ni da budeš s njom ni da pobjegneš nekoj drugoj!.. to na silu ništa neće.. Prepusti se (mada je to teško ljudima od strasti i volje).. vidi šta ti život nudi trenutno.. možda da se posvetiš više učenju i kreativnosti... Nauči nešto o sebi i drugima kroz to, sazrijevaj, rasti, mijenjaj se... Pjevaj o svojoj ljubavi, ljubav radja i stvara na svaki način... Ovo je jedan divan pjesnik, Libanac, hrišćanin, divne stihove je spjevao o ljubavi on, on je cijeli svoj kratiki život upravo volio jednu ženu a nikad nisu bili u braku.. Kaludjerovic Sreten and Шиле_95 је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Да ти скратим муке, многи од нас су то проживели. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Љубав, ах љубав.... Поготову она романтична и ..... Шиле_95, LISA, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Eh, kako mnogo volimo kada mnogo idealizujemo i projektujemo . . . Данче*, LISA and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Vidi, @@Шиле_95, ti si dobro prosao. Zamisli samo da je sve isto, ali sa osobom istog pola! Znaci, uvek gledaj to sa vedrije strane, nema veze sto ti se cini da je situacija nezgodna, nije to nista koliko to moze dide nizbrdo. Gore si dobio neke savete vec, pa evo i ovaj: Dovedi je u ring i sve na ferku, pa ako ona pobedi, neka bude po njenom, a ako ti pobedis, onda da bude po tvojem. Ne kazem da je to normalan potez, ali makar znas na cemu si. Samo kad bi hteli da se otvore, ali nece jer ih sramota, znas kolko forumasa je tako izgubilo, eeeh! Срђан Шијакињић, Плутон, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Има људи који неког воле , али из неког разлога то крију у себи . Да ли је у питању страх , несигурност , мањак самопоуздања или нешто друго , они крију своја осећања . Djon Vejn је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шиле_95 Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Zasad budi ti toj djevojci najbolji drug, brat, pruži joj ono što njoj treba – to je prava ljubav, ona je nesebična, nema očekivanja! Ali nemoj svoje srce zatvarati ni za ostale.. Nemoj forsirati na silu ni da budeš s njom ni da pobjegneš nekoj drugoj!.. to na silu ništa neće.. Prepusti se (mada je to teško ljudima od strasti i volje).. vidi šta ti život nudi trenutno.. Хвала. Потрудићу се колико год будем могао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шиле_95 Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Dovedi je u ring i sve na ferku, pa ako ona pobedi, neka bude po njenom, a ako ti pobedis, onda da bude po tvojem. Размишљао сам о томе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 ништа сем пријатељског дружења и то понекад. и то понекад... Druženje je na tvoju inicijativu (možda je dobar znak, pristaje da se nađete) ili se srećete u istom društvu ? Ili samo chat-ujete na fejsu ? и да знате да никада неће бити ваша ? Zašto misliš da neće nikada ? Udata je ? Ako je slobodna zašto misliš da nemaš šanse ? Polako opipavaj teren dok ne budeš siguran na čemu si. Reci joj u sred razgovora onako ej taj i taj (ali neko vama blizak, zajednički prijatelj) misli da smo u vezi...čisto da vidiš kako će reagovati... Dok gledamo nekog ko nam se istinski sviđa, pod udarnim dozama hormona adrenalina zenice nam se nesvesno šire i postaju veće, bez obzira na svetlost, e ovo nema da omane gledaj u oči Шиле_95 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шиле_95 Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Druženje je na tvoju inicijativu (možda je dobar znak, pristaje da se nađete) ili se srećete u istom društvu ? Ili samo chat-ujete na fejsu ? Како кад. Понекад позове мог најбољег другара да сво троје заједно заблејимо...Пре сам ја први звао, па сам престао па је она (имам осећај) цимала све живе да би се нашли у истом друштву и заблејали. Али, сада смо баш на дистанци зато и мислим да никада нећемо бити заједно.Јако је компликовано, пре смо и били у некој шемици али није то то, рекла је више пута да осећа нешто према мени, да сам јој драг али воли другог и да можемо бити само другари...Ајоооооој! Не знам ни шта пишем кад мислим на њу. :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: LISA је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Odustani.Mozda se tada dese pozitivne promjene.Sve dok se grcevito drzis za predmet svojih zelja,i pokazujes ocajnicki stav da je ona jedna i jedina...nema nista od toga.Dakle,saopstis joj,cujes/vidis njen stav o tome,progutas tu zabu u grlu zvanu ego,suocis se sa realnoscu i mic po mic krenes dalje.I posle 15 godina ti bude bolje. Salim se ovo zadnje.Uglavnom,ja sam za delanje.Od mastanja nema vajde. LISA је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шиле_95 Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Odustani. Ја сам, изгледа, кукавица и не могу то да пресечем.Кад год сам покушао све максимално да искулирам она се однекуд појави, мало се поигра са мном и опет све испочетка... Као да је Бог пошаље кад не треба и где не треба... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 пре смо и били у некој шемици Prva ljubav zaborava nema Шиле_95, Данче* and Djon Vejn је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шиле_95 Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 @Рада.. лепо ме насмејаа Рада.. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука