Бартендаз Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Ма ајде просветли нас ти "Она" га није примећивала,док га није видела са другом,а онда је изненада схватила да је он прави,и очи су јој се отвориле...??? -Ова реченица довољно говори колико немаш појма са психологијом,као и да не разумеш да нико неће да пише овде романе и да теби опширно као Милош Црњански објасни шта се десило. Не знам да ли си имао проблема са љубавним животом,па је ово резултат твог поста.Поздрав Покушавам све време,али данас деца не маре за савете старијих...Мада сам сто пута себи рекао да "не спавам са децом" ,јер знам како се после будим... Можда немам појма о психологији,али што је матори прошао кроз живот,ти не можеш то прочитати ни у романима Црњанског, а камоли доживети... Седи,кец ко врата ! :cheesy: Већ сам попио једног кеца данас Разумем ја твој покушај,али уопште ништа ниси рекао,само пуцање у празно.Немаш појма о психологији,зато си реченицу у средини написао као неко дете из основне..свака част на све што си прошао,али ја нигде нисам поменуо да ти ен знаш ништа о животу..већ сам прокоментарисао твоју реченицу у средини пре свега. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Покушавам све време,али данас деца не маре за савете старијих... A што увек потенцираш да старији обавезно знају боље од млађих? Тачно, искуство које имате ви старији је драгоцено, али можда је некад стварима лакше прићи без тог терета искуства. Можда ти баш искуство створи гомилу предасуда које те спречавају да животу прилазиш природно, онако како осећаш. Не мислим на овај случај, него уопште. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jelena_jelena Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Ne mogu ja to kao Crnjanski , moje javljanje je bilo upuceno ovde samo onome koji je postavio temu ustvari. Ne zelim neke zamorne diskusije na moj dodatak, ovde smo da pomognemo jedni druge i da se tesimo a ne prepiremo .please. jedino ako pravim neki teski savjet i drugi zele drugo misljenje i savjet da daju, pisitee... Zaboravila sam samo jednu stvar da jos dodam, sto se tice kolege, koji je isto u nju zaljubljen, to nije nikakav problem, bori se za nju ako zelis i vidis tu neki pozitivan signal pa ko zna, na kraju ce nesto morati se desiti ili ce naici ti druga ili je ona ti propisana pa ti sama jos doci na vrata. A kolega ce to shvatiti na kraju ako zavrsis s njom. Do tad mu nista ne govori...tek ako uspe onda mu reci da si je zavoleo pre njega i da ti ne bude ljut...jer ako mu sad kazes namjere, bice to samo prepreka vise, jos ako on to dalje prenes i ona ce se tri puta vise ustrucavati i nervirace je sve to... Pozdrav svima, volim Vas sve :cheesy: a Tebi Zosima zelim uvjek avanture i dramaticnije ljubavne tokove a ne ovako dosadne tinejdzerske zavrzlame kao sto mene snadjose... dada Jeste , jeste oci, srce , sve mi se otvorilo i konacno posle toliko vremena s njim , sad sam uz njega i dao Bog da ostanem jos dugooo...ponekad smo stvarno slepi kod ociju, cekamo i patio za necim sto nas nije vredno a ono sto nas zasluzuje stoji pored nas od nikuda poslato a mi to ne vidimo odmah... Zato kazem ili je to prolazna stvar kod naseg kolege i puno bolja devojka uskoro tu negdje tako blizu ga ceka ili ce on biti s njom pre ili kasnije, samo strpljenje, vera u Boga i u sebe pomazu a vrijeme pokaze sve. umri prije smrti dok jos nije prekasno!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Покушавам све време,али данас деца не маре за савете старијих... A што увек потенцираш да старији обавезно знају боље од млађих? Тачно, искуство које имате ви старији је драгоцено, али можда је некад стварима лакше прићи без тог терета искуства. Можда ти баш искуство створи гомилу предасуда које те спречавају да животу прилазиш природно, онако како осећаш. Не мислим на овај случај, него уопште. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Покушавам све време,али данас деца не маре за савете старијих... A што увек потенцираш да старији обавезно знају боље од млађих? Тачно, искуство које имате ви старији је драгоцено, али можда је некад стварима лакше прићи без тог терета искуства. Можда ти баш искуство створи гомилу предасуда које те спречавају да животу прилазиш природно, онако како осећаш. Не мислим на овај случај, него уопште. У принципу се слажем, чак шта више,можда је и боље "опећи се " у животу, па на тај начин,самостално стварати искуство,а и поуке...Као друго,ово је бре људи форум,нико није обавезан да било кога послуша,али ако већ неко јавно износи своје интимне ствари, значи расположен је,да о томе прича,и чује друге... На крају крајева, Јелена о којој је реч,није реаговала на начин као рецимо Барт,иако се то ње дотицало... А моја опсервација Јелениниог случаја, по мом мишљењу била је на месту, јер ако погледате њена последња три-четири поста,а све на тему мушко-женско, шта можете укапирати: "Јаој,кад сам га видела са другом ,схватила сам ,он је тај"... "Ја би њему сигурно опростила прељубу"... Јел вам то звучи озбиљно или наивно и клиначки ? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jelena_jelena Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Zar nije ljepse ostati 0442_feel i naivan i gresnome uvjek oprostiti??? Ovo je sad bio kompliment za mene mozda i jesam takva....naravno da bih pravoj osobi oprostila preljubu ako se za to kaje...zasto da budem odmah pasimista i mislim "jednom prevara uvjek prevara"... 1405_love To sto sam podelila moj primjer s Vama nisam zelila nikog da povredim i na bilo koji nacin izazovem, samo sam dala licno iskustvo kao primjer...i tako je to u zivotu i normalno, da jedna osoba to vide drukcije od druge, dok mi jedan momak kaze da sam mu najbolja, drugi misli da bi mu nesto smetalo kod mene ili se plasi da sam mu mozda previse dobra pa i ne usudi se da pridje... Mozda nemam dovoljno zivotnog iskustva ali mislim kad nadjem vremena posto volim ovu stranu i ovaj forum da i ja nesto dodam, ( makar bilo i naivno) leteti a onda je po necijem misljenju i ova tema upravo naivna, jer ko moze po tome da odlucuje sta ce ovde da se kaze, nas dragi postavljac teme ce uraditi kako mora, kako dodje i kako zeli...tu smo samo da ga ohrabrimo i damo mozda neko svoje misljenje i iskustvo...itd... P.S. Ostanite mi djetinjasti, veseli, pozitivni koliko mozete...i svaki problem nadje svoj put do resenja...a ja, ja kao ja, danas samo pjevusim...onako upravo slusam ovo: Milance Radosavljevic - sjecas li se kad smo klinci bili umri prije smrti dok jos nije prekasno!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Покушавам све време,али данас деца не маре за савете старијих... A што увек потенцираш да старији обавезно знају боље од млађих? Тачно, искуство које имате ви старији је драгоцено, али можда је некад стварима лакше прићи без тог терета искуства. Можда ти баш искуство створи гомилу предасуда које те спречавају да животу прилазиш природно, онако како осећаш. Не мислим на овај случај, него уопште. У принципу се слажем, чак шта више,можда је и боље "опећи се " у животу, па на тај начин,самостално стварати искуство,а и поуке...Као друго,ово је бре људи форум,нико није обавезан да било кога послуша,али ако већ неко јавно износи своје интимне ствари, значи расположен је,да о томе прича,и чује друге... На крају крајева, Јелена о којој је реч,није реаговала на начин као рецимо Барт,иако се то ње дотицало... А моја опсервација Јелениниог случаја, по мом мишљењу била је на месту, јер ако погледате њена последња три-четири поста,а све на тему мушко-женско, шта можете укапирати: "Јаој,кад сам га видела са другом ,схватила сам ,он је тај"... "Ја би њему сигурно опростила прељубу"... Јел вам то звучи озбиљно или наивно и клиначки ? Прво да кажем:"Паметан се учи на својим грешкама,а будала на туђим",тако да мислим да је боље да гледамо где други греше,а не да се опечемо. Друго како сам ја то реаговао?Погледај само твој пост како је написан,девојка је лепо написала ти одма нападаш и пишеш пост,да ја стварно немам речи да га опишем некако.Извини јел ти очекујеш овде неко књижевно дело,овде је форум како ти кажеш и свако треба да прича онако како му се свиђа.Али ти си написао како ти се свиђа на начин који није примерен. __ "Јаој,кад сам га видела са другом ,схватила сам ,он је тај"... "Ја би њему сигурно опростила прељубу"... Јел вам то звучи озбиљно или наивно и клиначки ? Јесте звучи клиначки,али исто тако звучи клиначки кад неко напише овако нешто "Јаој,кад сам га видела са другом ,схватила сам ,он је тај" што си ти написао и на чему потенцираш је стварно мизерно.Не знам стварно шта си прошао у животу,чак и љубавном,али очигледно ниси свестан колико је женски мозак смешан и прост по том питању када је љубав у питању.Прочитај бар неку књижицу,везану за то. И немој случајно да мислиш да сам те напао 1405_love само сам био разочаран твојим постом и начином на који си написао.Стави се у њену позицију,и откуд знаш како је она реаговала у себи! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jelena_jelena Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Hvala Бартендаз i tebi Ивицe inace za Vase komentare. Da, istina je, bio je to neprijatan napad...ustvari nisam odmah reagovala jer mi nije bilo jasno sta pogresih, pa sam pustila malo da se svari Nekim ljudima mozda jednostavno smetaju neciji komentari, opisi, pojma nemam...svi smo mi drukciji... Ah da nasmijala sam se po pitanju kako zensko vidi ljubav..ma kazem vam totalno prolupa nisu to cista posla biti zaljubljeno zensko :bla: umri prije smrti dok jos nije prekasno!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Hvala Бартендаз i tebi Ивицe inace za Vase komentare. Da, istina je, bio je to neprijatan napad...ustvari nisam odmah reagovala jer mi nije bilo jasno sta pogresih, pa sam pustila malo da se svari Nekim ljudima mozda jednostavno smetaju neciji komentari, opisi, pojma nemam...svi smo mi drukciji... Ah da nasmijala sam se po pitanju kako zensko vidi ljubav..ma kazem vam totalno prolupa nisu to cista posla biti zaljubljeno zensko :bla: :cheesy: Ма ништа,знам да ти је било непријатно сигурно..небитно преко форума може доста ствари лоше да се протумачи.А иначе јесте смешно како жене схватају љубав,имам кући 2 сестре.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 nadam se da si odustao od nje ...... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
xyz Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 Прво да кажем:"Паметан се учи на својим грешкама,а будала на туђим",тако да мислим да је боље да гледамо где други греше,а не да се опечемо.Извин'те што се мијешам. Само једна реченица, исправка кривог навода. Народна пословица каже: "Паметан се учи на туђим грешкама,а будала на својим" и још нешто... нико, док се не нађе у одређеној ситуацији, не може 100% да тврди шта би урадио и како би поступио! P.S. шта би с дечком који је покренуо тему? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Прво да кажем:"Паметан се учи на својим грешкама,а будала на туђим",тако да мислим да је боље да гледамо где други греше,а не да се опечемо.Извин'те што се мијешам. Само једна реченица, исправка кривог навода. Народна пословица каже: "Паметан се учи на туђим грешкама,а будала на својим" и још нешто... нико, док се не нађе у одређеној ситуацији, не може 100% да тврди шта би урадио и како би поступио! P.S. шта би с дечком који је покренуо тему? Е да јесте,хвала на исправци. Мислим да постоји пост,можда си га прескочио,мислим да ништа није било и да је изашло на добро.Погледај мало назад његове постове.Поздрав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шиле_95 Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 браћо и сестре,да ли вам се десило или да ли вам се дешава да волите особу супротног пола, цео свој живот, онако искрено да је волите и да знате да никада неће бити ваша ? Јел неко волео дуже од пет година особу која му није пружила ништа сем пријатељског дружења и то понекад... ? Јел се од тога луди ? Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Питање је колико се ради о љубави, а колико о фиксацији због неуспеха. Ништа необично, али тешко да се може назвати љубављу. Да ти скратим муке, многи од нас су то проживели. Пробај да се мало дружиш и са осталим девојкама (наравно, у границама пристојности), видећеш да ова није ни једина ни најбоља, и да ниси осуђен на њу. Ljubičasta, Иоанна, Sanja Т. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шиле_95 Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Питање је колико се ради о љубави, а колико о фиксацији због неуспеха. Ради се о љубави, сигуран сам. Да ти скратим муке, многи од нас су то проживели. Уф! То ми кажи. Пробај да се мало дружиш и са осталим девојкама (наравно, у границама пристојности), видећеш да ова није ни једина ни најбоља, и да ниси осуђен на њу. Пробао сам, не вреди... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука