Pieta Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Моје уши краси 5 минђушица ( :smiley:) и нико ме није ни попреко погледао у Цркви, а камоли ми нешто рекао.... Што се тиче тетоважа, ретко која да ми се допала, али никада нисам пожелела да се и сама истетовирам. Ма како била перфектно урађена, не мами ми уздах одушевљења. Још мање су ми јасни сви они који религиозне мотиве, ликове светаца, слике манастира са све околним зеленилом ''каче'' по својој кожи. По мени је то неукусно, примитивно и одраз некултуре. Признајем да ми се допала тетоважа Јанка Типсаревића, који на руци, на јапанском језику има истетовирано: ''Лепота ће спасти свет'', мој омиљени цитат Достојевског. Поента тетоваже је у поруци а не изгледу у овом случају. Вкусите и видите јако благ Господ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 nisam brate tebe ni zvao da komentarises moju mindjusu, samo sam skrenuo paznju sta mi se dogodilo. Cinican i gord si brate kada spominjes odevne predmete,a gde sam metaforicno opisao cistotu duse i tela u momentu radjanja kada sam rekao da su neobelezeni. Ne lice li sve one kosturske glave,lobanje ,probodena srca,tribali na nesto satanisticko i zversko? Oprosti mi brate. kako to...da oprostim a ciničan sam i gord.....ti mi onda reče istinu...zar ne...kako opraštati istinu... :cheesy2: Gandalf Sivi је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vave Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 nisam brate tebe ni zvao da komentarises moju mindjusu, samo sam skrenuo paznju sta mi se dogodilo. Cinican i gord si brate kada spominjes odevne predmete,a gde sam metaforicno opisao cistotu duse i tela u momentu radjanja kada sam rekao da su neobelezeni. Ne lice li sve one kosturske glave,lobanje ,probodena srca,tribali na nesto satanisticko i zversko? Oprosti mi brate. kako to...da oprostim a cini?an sam i gord.....ti mi onda re?e istinu...zar ne...kako opraštati istinu... :cheesy2: "Sta pomaze cveku sva njegova svetska ucenost,ako on nije u stanju oprostiti svome bliznjemu jednu uvredljivu rec,ili jedan uvredljiv pogled? Nista. I sta pomaze coveku sto oka zajtina pred oltarom,ako svaka oka nije svedok bar jedne oprostene uvrede? Nista.'' klapklap Чувај се разговора са јеретицима,чак и ако желиш да одбраниш веру,како отров њихових скривених речи не би ранио тебе самог. Ава Исаија Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 17, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 ТЕТОВАЖЕ су тема,вратите се теми. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 I moje uvo krasi dve a nekad i tri alke :cheesy2: klapklap pa se smatram pravoslavnim vernikom A tatu ce uskoro desanku od rase do lakta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 "Sta pomaze cveku sva njegova svetska ucenost,ako on nije u stanju oprostiti svome bliznjemu jednu uvredljivu rec,ili jedan uvredljiv pogled? Nista. I sta pomaze coveku sto oka zajtina pred oltarom,ako svaka oka nije svedok bar jedne oprostene uvrede? Nista.'' @ vave hej,ok opraštam :cheesy2: ne znam samo šta.....bio sam napadan i izvinjavam se...zasmetalo mi je otkrovenje i žig zveri.......moje mišljenje...oprosti ti meni brate... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 17, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 I moje uvo krasi dve a nekad i tri alke :cheesy2: klapklap pa se smatram pravoslavnim vernikom A tatu ce uskoro desanku od rase do lakta ????? ????? ????? ?? ?????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 I moje uvo krasi dve a nekad i tri alke 0705_read pa se smatram pravoslavnim vernikom 8084.gif A tatu ce uskoro desanku od rase do lakta 0203_cool ????? ????? ????? ?? ??????????Imam par navijackih fazona, par nacinalno-pravoslavnih i tako...videcu jos nisam odlucioMozda Zastavu Obraza sa natpisaom "cekamo vas" 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Ovo je jedna od zamisli... 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 17, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 I moje uvo krasi dve a nekad i tri alke 0705_read pa se smatram pravoslavnim vernikom 8084.gif A tatu ce uskoro desanku od rase do lakta 0203_cool ????? ????? ????? ?? ??????????Imam par navijackih fazona, par nacinalno-pravoslavnih i tako...videcu jos nisam odlucioMozda Zastavu Obraza sa natpisaom "cekamo vas" 0202_238 ?? ???? ??? ?? ?? +??????? ? ?????? ???... ????? ?? ??,??? ?? ??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 I moje uvo krasi dve a nekad i tri alke 0705_read pa se smatram pravoslavnim vernikom 8084.gif A tatu ce uskoro desanku od rase do lakta 0203_cool ????? ????? ????? ?? ??????????Imam par navijackih fazona, par nacinalno-pravoslavnih i tako...videcu jos nisam odlucioMozda Zastavu Obraza sa natpisaom "cekamo vas" 0202_238 ?? ???? ??? ?? ?? +??????? ? ?????? ???... ????? ?? ??,??? ?? ???????Ne znam, verovatno se ne bi slozili, ni odobrili....moj stav oko toga je sledeci,Tetovaza me nece ni spasiti, ni osuditi, vec moj duhovni zivot.I prema tome mogu ja da imam "po koji tatu", al da zivim pravoslavnim zivotom.Ne treba traziti dlaku u jajetu, jer je to po meni farisejstvo.Nigde Bog nije napisao nista protiv tetoviranja koliko me pamet sluzi.u sakom slucaju trebam se konsultovati i sa svojim duhovnikom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vave Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 "Sta pomaze cveku sva njegova svetska ucenost,ako on nije u stanju oprostiti svome bliznjemu jednu uvredljivu rec,ili jedan uvredljiv pogled? Nista. I sta pomaze coveku sto oka zajtina pred oltarom,ako svaka oka nije svedok bar jedne oprostene uvrede? Nista.'' @ vave hej,ok opraštam ne znam samo šta.....bio sam napadan i izvinjavam se...zasmetalo mi je otkrovenje i žig zveri.......moje mišljenje...oprosti ti meni brate... Brate moj mocarte 0705_read Чувај се разговора са јеретицима,чак и ако желиш да одбраниш веру,како отров њихових скривених речи не би ранио тебе самог. Ава Исаија Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 hvala 0705_read Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 константине,ја кад би се тетовирао ...овог би урадио и испод би написао......... ДРАГАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ................................... Crazy Limeni - Trener - Intervju Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука