Jump to content

Тетоваже

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 29. 5. 2016. at 19:28, Ayla рече
Volim tetovaže, imam ih, i godinama se tetoviram...i dalje u progresu, a projekat se svečano završava krajem ove godine...i to je to.

Da, ja sam tattoo majstor, uz to radim i podržavam body modification, koje takođe radim. [emoji4]

Podrska za tebe i tvoj posao[emoji4]

Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока

Подели на овим сајтовима

On 29. 5. 2016. at 19:30, Ronald рече

Podrska za tebe i tvoj posaoemoji4.png

Expand  

Hvala, @Ronald, malo sam podrške imala, a prolazila sam razne faze od edukacije pa do konačnog usavršavanja. I dalje guram naprijed u tom poslu, mada prepreka ima gdje god da se okrenem.
Najveća mana mi je što sam žena, i što to radim na svoj način... mada se ne obazirem na negodovanje okruženja. Mnogima se ne sviđa politika koju vodim, i način na koji filtriram detalje vezane za posao. Uz to, osoba koja me je uvela u sve ovo, i kriterijumi koje je nametnuo, ne odgovaraju staroj gardi, koja je to radila do sada vrlo opušteno...ali kao što rekoh, ne hajem zbog toga, i ne pogađa me mišljenje okruženja. 

Подели на овим сајтовима

On 29. 5. 2016. at 19:40, Ayla рече
Hvala, @Ronald, malo sam podrške imala, a prolazila sam razne faze od edukacije pa do konačnog usavršavanja. I dalje guram naprijed u tom poslu, mada prepreka ima gdje god da se okrenem.

Najveća mana mi je što sam žena, i što to radim na svoj način... mada se ne obazirem na negodovanje okruženja. Mnogima se ne sviđa politika koju vodim, i način na koji filtriram detalje vezane za posao. Uz to, osoba koja me je uvela u sve ovo, i kriterijumi koje je nametnuo, ne odgovaraju staroj gardi, koja je to radila do sada vrlo opušteno...ali kao što rekoh, ne hajem zbog toga, i ne pogađa me mišljenje okruženja. 

Samo hrabro, istraj Aylice, a okruzenje neka misli sta hoce, to te ne zanima, kvalitet uvijek dodje do izrazaja, jer ga kupci prepoznaju.[emoji4]

Подели на овим сајтовима

On 29. 5. 2016. at 18:20, Ronald рече

Moj, kao tri najbitnije stvari u zivotu koje oblikuju i koje ce oblikoati moj karakter:)

Expand  

A to su? :) osim ako nije suvise licno da nije za forum.

• Волим 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

On 29. 5. 2016. at 22:13, *Jелена* рече

A to su? :) osim ako nije suvise licno da nije za forum.

Expand  

Vc sam ih spomenuo Jeco u prvoj poruci isod tvoje, postavila si mi pitanje na osnovu te poruke:)

Подели на овим сајтовима

New Zealand artist Benjamin Lloyd is a class act. He announced on Facebook that he would give all the kids at Auckland’s Starship Children’s Hospital cool temporary tattoos if he could get 50 likes on Facebook. Ben's post ended up getting over 400,000 likes but nobody liked the idea more than the kids who actually got the tattoos.

kid_tattoos_03.jpg

Artist Makes Hospital More Fun By Giving Sick Kids Cool Tattoos (7 pics)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

On 30. 5. 2016. at 4:05, Ronald рече

Vc sam ih spomenuo Jeco u prvoj poruci isod tvoje, postavila si mi pitanje na osnovu te poruke:)

Expand  

eeeh ,ne vidi baba sine... al ne sto je corava nego sto je brzopleta. hvala sad vidim :)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

@Ayla

Sta mislite majstorice o belom pigmentu? koliko je to trajno ,koliko zgodno za tet?Nesto sam prelistavala vidim razne neke lose primere,da li je to do umetnika i njegove vestine ili ipak taj pigment nije podesan?

Подели на овим сајтовима

On 30. 5. 2016. at 9:34, *Jелена* рече

eeeh ,ne vidi baba sine... al ne sto je corava nego sto je brzopleta. hvala sad vidim 

Expand  

Smanji brzinu:)

Подели на овим сајтовима

On 30. 5. 2016. at 9:36, *Jелена* рече

@Ayla

Sta mislite majstorice o belom pigmentu? koliko je to trajno ,koliko zgodno za tet?Nesto sam prelistavala vidim razne neke lose primere,da li je to do umetnika i njegove vestine ili ipak taj pigment nije podesan?

Expand  

Boje koje se koriste za tetoviranje, moraju kvalitetom da odgovaraju standardu koji je usvojen za tu vrstu djelatnosti. Neki pigmenti nemaju stabilnost, upravo zbog svoje baze. Bijela je jedna od njih.
Bijelu boju je najbolje koristiti kao detalj kojim se naglašava nešto, poput highlight-a, drugačije ne volim da koristim taj pigment, posebno ne kao jedini.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...