Jump to content

Тетоваже

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 23. 11. 2013. at 23:19, Ayla рече
Pa, tattoo art je način izražavanja...tu nema ništa lažno, privremeno. Mogu da je vole ili ne, cijene ili ne, da budu za nju ili protiv nje, ali nešto između, u ovoj vrsti umjetnosti, ne postoji... zato rekoh, ili kuj il' ne mrči. :)

da jeste način izražavanja

ali ja na tattoo gledam kao " ukras na telu " ,  kao na šminku tela  , pa kako povremeno našminkam lice , tako mogu i telo sa tetovažom  :)

:)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

To je onda šminkanje tijela, body art...ili nazovi kako god, a ne privremeni tattoo. Inače taj izraz (privremeni tattoo) postoji samo kod nas i nigdje više. Opet kažem, shvatam da ne vole svi tu vrstu umjetnosti, ali raditi to privremeno tako što će se nalijepiti sličica ...da li pokazuje pomankanje hrabrosti ili nesigurnost u izboru, kada je taj način izražavanja u pitanju?

Подели на овим сајтовима

On 23. 11. 2013. at 23:30, Ayla рече
da li pokazuje pomankanje hrabrosti ili nesigurnost u izboru, kada je taj način izražavanja u pitanju?

ne

jednostavno moj pogled na tetoviranje je drugačiji od onog ko voli da je istetoviran

ja ne volim da sam  istetovirana

moj izbor je vrlo jasan

trajna tetovaža  nije za moje telo :)

• Волим 1

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Ја обожавам тетоваже и чак  имам и по коју ;) Али не волим тренд и мени су оне дубље од "данашњих" схватања и делања.

• Волим 1

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

On 24. 11. 2013. at 1:14, Ayla рече

Razumljivo da ne voliš, ne odobravaš, mada ljudi koji to vole ne pitaju tebe...ali zašto glupo?

Ne volim body modification...zgražavam se od toga, ali ne mogu reči da je glupo...ili vanserijski pametno, samo - ne sviđa mi se to :)

Тема је о нашем мишљењу о тетоважама...ништа више, само моје мишљење...........глупо?...можда сам под утиском серије Мајами Инк..

Сматрам да је то поступак попуњавања неке духовне празнине, најчешће...у другом случају може бити декаденција...

Подели на овим сајтовима

On 24. 11. 2013. at 1:30, Ayla рече

Umalo me izazva da kažem šta je meni glupo, ali suzdrđaću se. :)

Pitanje je - tattoo, da ili ne...i uvijek su me interesovali razlozi tog-da, ili-ne. Ne mogu osuđivati jer je stvar izbora...kažem, samo me interesuje mišljenje :)

ееее сад мораш да ми кажеш шта је теби глупо  :)

не, због тога што не желим никакве ознаке на себи, првенствено....

исто тако не волем тетовиране жене...чини ми се као да их тетоважа упрља...лични утисак..

Подели на овим сајтовима

On 24. 11. 2013. at 1:36, Ђуро Станивук рече

ееее сад мораш да ми кажеш шта је теби глупо  :)

исто тако не волем тетовиране жене...чини ми се као да их тетоважа упрља...лични утисак..

E, ovo je predrasuda...glupa predrasuda  :D...ali cijenim da je to  tvoje mišljenje, neka ostane tako :)

Подели на овим сајтовима

Мислим да су тетоваже за клинце. За особе које се тек доказују. Чини ми се да они који су у друштву доказани немају нарочите потребе за тетовирањем. Можда и грешим..

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...