Jump to content

Тетоваже

Оцени ову тему

Препоручена порука

Зашто се онда шишаш и бријеш и нарушаваш тај поклон? Онда и одећа представља скрнављење јер нас Бог није створио са патикама и мајицама,зар не?

Класично лицемерство,сви крше Божје заповести али је само тетоважа проблем..

ROM 8:5 Jer koji su po telu telesno misle, a koji su po duhu duhovno misle.

Подели на овим сајтовима

Možda ova teme negde postoji ali ja nisam dobar u nalaženju. Dakle šta mislite da li uraditi ili ne uraditi tetovažu? Već duže vreme razmišljam. Mislim da sam pronašao i pravu tj trebala bi mi vaša pomoć oko prevodjenja :D Ali da li ste vi pristalice tetoviranja ili ne? :)

Ја не.

ROM 8:5 Jer koji su po telu telesno misle, a koji su po duhu duhovno misle.
ROM 8:6 Jer telesno mudrovanje smrt je, a duhovno mudrovanje život je i mir.
ROM 8:7 Jer telesno mudrovanje neprijateljstvo je Bogu, jer se ne pokorava zakonu Božijem niti može.
...
ROM 8:12 Tako dakle, braćo, nismo dužni telu da po telu živimo.

LEV 19:28 Za mrtvacem ne režite telo svoje, ni udarajte na se kakve belege. Ja sam Gospod.
Подели на овим сајтовима

Шта се то тетоважом говори што речима не може?

"Reči same govore , one su ti dovoljne!" - otpjevao bi Kebra iz Obojenog Programa . 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Mene interesuje vase misljenje o tetoviranju.Da li je to umetnost,nesto lepo ili je ruzno i skrnavljenje tela.Ljudi svasta tetoviraju ali ja bi stavio akcenat na religiske simbole.Zeleo bi misljenje i svestenika i laika.

Za mene lepo nije. A umetnost ako jeste, platno je živo i kao takvo predaje se 
delu, a time filosofski gledano ma šta "simbol" bio, platno (čovek) je bliži 
identifikaciji sa tvari nego sa Bogom.
Подели на овим сајтовима

Za mene lepo nije. A umetnost ako jeste, platno  živo je i kao takvo delu predaje se, a time filosofski gledano, ma šta "simbol" bio, platno (čovek) bliži identifikaciji sa tvari nego sa Bogom jeste.

Formu sam apgrejdovao i lepsom ucinio na kraj uvek glagole metajuci!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Шта се то тетоважом говори што речима не може?

Kad me već pitaš, red bi bio da ti odgovorim, mada... osjećam da je suvišno i ne znam koliko bi se shvatili, pa da ne oduzimam vrijeme ni tebi, a ni sebi. Ostanimo svak u svom svijetu...u miru. Imamo pravo na to  :)

Подели на овим сајтовима

Bakica je car! :D

ovo su za mene prava umetnička dela:

in_love.gif

large.jpg 311441271889889513515183.jpgTatuaje-mandala-en-los-pies-258x350.pngthigh-tattoos-for-women-2.pngthigh-tattoos-design-for-girl.jpg

0a65bf08fc714506eb2895a8d6780cd7.jpg

15-Best-Unique-Scary-Halloween-Tattoo-De

Nemam dovoljno mase (a ni para) da stavim sve motive koje bih volela na sebe! lol.gif

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Pa dobro , maks , ne rade se baš sve tetovaže po šablonima .

Mislim da na TLC ili nekom sličnom kanalu postoji emisija o ispravljanju loših tetovaža . Dođe "gospoda" sa čiča glišama , a tattoo majstor ih prekroji u pravo umjetničko djelo . Tattoo jeste umjetnost , ali ne onaj tatoo koji rade najobičniji dunsteri . Ja uživo još nisam vidio tattoo koji me impresionirao što znači da na mom prostoru i nema nekakvih tattoo majstora , ali često pratim emisije takve tematike na TVu ili gledam slike po netu , koje ponekad , mora se priznati "ostave bez daha" .

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Umetnicka dela su ono sto je slikao Mikelandjelo,a ovo bi mogla uz pomoc sablona i moja baba! :)

Pa nešto nisam čula da na našem području postoji baba koja uz pomoć šablona radi ovakve stvari :D

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Umetnicka dela su ono sto je slikao Mikelandjelo,a ovo bi mogla uz pomoc sablona i moja baba! :)

Svaka cast za babu!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Kad me već pitaš, red bi bio da ti odgovorim, mada... osjećam da je suvišno i ne znam koliko bi se shvatili, pa da ne oduzimam vrijeme ni tebi, a ni sebi. Ostanimo svak u svom svijetu...u miru. Imamo pravo na to  :)

Jel se to kaže kad nemaš odgovor?

inače ovo nije "moj svet" i pokušavam nepristrasno da prihvatim tumačenja drugih (kada ih kažu)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...