Booba Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 Најлепши и најчудеснији лек - Тело и Крв Христову. kriminalacе вала баш, свак част! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Да освежим ову тему са можда најкоришћенијим лековима.....аналгетицима (умањују осећај бола или га потпуно елиминишу, без утицаја на свест).. На нашем тржишту су присутни од оних за које не треба рецепт (а увек су ти најбољи)..Панадол, кафетин, комбиновани прашак, Бруфен, нимулид....има ли још који...? Пошто сам имао неких болних тренутака скоро, мало сам експериментисао и дошао до закључка да је бруфен кева. Али стварно... Конкретно када се ради о зубобољи.. кафетин.....деловао око 2 сата и то не оно скроз, него само умањио бол... комбиновани прашак....око сат и по и то не баш нешто нарочито бруфен.......дие бесте, кева..преко 3-4 сата са потпуним одсуством бола... панадол....никад пробао, не знам нимулид....никад нисам смео да пробам, кажу да је он најбољи по учинку али да убија јетру само тако. Не може да се опорави месец дана након нимулида... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Шљивопенцилин Јабукопентраксил Кајсијоцилин Винодол Вињакпам .... и све остале које прописује Влада РС, и Министарство за пољопривреду. Пијмо само домаће, јер за стране немамо пара... 0409_feel smej.gif smej.gif Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Да освежим ову тему са можда најкоришћенијим лековима.....аналгетицима (умањују осећај бола или га потпуно елиминишу, без утицаја на свест).. На нашем тржишту су присутни од оних за које не треба рецепт (а увек су ти најбољи)..Панадол, кафетин, комбиновани прашак, Бруфен, нимулид....има ли још који...? Пошто сам имао неких болних тренутака скоро, мало сам експериментисао и дошао до закључка да је бруфен кева. Али стварно... Конкретно када се ради о зубобољи.. кафетин.....деловао око 2 сата и то не оно скроз, него само умањио бол... комбиновани прашак....око сат и по и то не баш нешто нарочито бруфен.......дие бесте, кева..преко 3-4 сата са потпуним одсуством бола... панадол....никад пробао, не знам нимулид....никад нисам смео да пробам, кажу да је он најбољи по учинку али да убија јетру само тако. Не може да се опорави месец дана након нимулида... Kada god me bilo sta boli popijem Panadol winter i sve prestane . Vise ne osecam ni bol ni glavu ni noge ni krila ... greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Раптен К - кева за болове 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 мајко мила, која болесна таблетоманска тема bendoff клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Jedan moj drugar je imao probleme sa nesanicom što se odražavalo na njegovo psihofizičko stanje. To je trajalo mesecima. Nagovarao sam ga da ide kod lekara, jer očigledno metode smirivanja i čega sve već nisu davale rezultata. Otišao je...lekarka mu je dala šaku lekova...i on dečko spava ko preporođen. Znači, nekad prosto mora i ta zapadna medicina. Šta da se radi. Koliko god ona bila štetna, produžila je znatno ljudski vek. Bolje lek nego krek. Počnite ako niste. Nikad nije kasno. Ako već nismo sprečili onda hajde da ga lečimo... та лекарка боље да га је питала ЗАШТО не спава, а не да му закуцава капке и тера у потискивање проблема и прави га наркоманом.то је лечење узрока а последица се не лечи већ само одлаже. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 6, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2011 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 6, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2011 bendoff “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 6, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2011 Ah, ovaj me post podsjeti na moje mlade dane kad sam ovdje u Češkoj radio kao preduzetnik na "slobodnoj nozi" u oboru farmacije i distribucije ljekovitih sastojaka i supstanci. Na slici baš odlazim s jednog takvog poslovnog sastanka gdje sam morao razjašnjavati neke nejasnosti ogledno toga čega se sve moja preduzetnička licenca tiče a čega još ne! Ma oni ti Česi tek počinjali s preduzetništvom i privatlukom, nikakvog jpš iskustva u tome nisu imali, zakoni im vrvili od besmislenih komunističkih zabrana, te ne smiješ ono, ne smiješ ono. Tada sam imao i svoju tjelesnu stražu, bodyguarde, a neko doba sam stalno hodao na te poslovne dogovore svaki drugi, treći dan pa da ne bih morao trošiti puno dragocjenog vremena tako su bili ljubazni i dali mi smještaj tamo kod sebe. Bilo tamo podnošljivo, samo hrana nikakva a prilično dosadno! Na sreću bilo tamo dosta naših iz bivše Jugoslavije što smo se znali, sve slobodni preduzetnici i trgovci od farmacije i ljekovitih biljaka do auta. Fakt, ništa ljepšeg od krasno provedene mladosti nema! bendoff bendoff Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Фебруар 6, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2011 Panadol je moj favorit,ali onaj EXTRA! greengrin E jedan drugar uzima to uvek... u stvari najbolji su ti lekići što ne idu na recept... Čuo sam sad za neki što se kaplje u nos, i nema šanse da ti nos bude pun, čak i kada si zaribao ono najgore... Možeš lepo da dišeš i spavaš noću, da se ne gušiš... Mislim da se lek zove Novazol ili Nafazol...proveriću... Kolko puta uzimaš PANADOL. Jel onako odokativno? ------------- Nisu loše ni one šumece ANDOL + (sa vitaminom C)...Više ko sokić, u stvari ko obične šumeće. dali znas koliko naroda koji uzima ovaj aspirin umire sto nije poznato javnosti da je opasan posebno za djecu ,samo sto se sire zna da kod velikih sprijecava da se udar na srce dobije ,sve drugo nepoznato Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 6, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2011 I dalje tvrdim da je bendža najukusniji i najprodavaniji...Nekoliko uzmeš,onda sledi opuštanje,laganica,eventualni bol prođe,a oni srećniji će i da zaspu.Mada,sličan efekat imaju i dve flaše piva greengrin Ne preferiram analgetike,osim kafetina...kafetinčić je baš po mom ukusu. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Фебруар 6, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2011 Е а да живимо у тридесетим прошлог века, и ово би била стандардна медицина: Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2011 TKO NE VOLI LEKOVE, NE VOLI NI ŽIVOT. TKO NE VOLI ŽIVOT, NE VOLI NI LJUDE. Jel znate vi tabletomrzitelji koliko prođe vremena pre nego što se neki lek pusti u promet. To su godine i godine istraživanja i eksperimentisanja. Najpre na zamorcima i pacovima, pa onda godinama i godinama na ljudima (uglavnom zatvorenicima greengrin ) Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Фебруар 6, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2011 А сада смешна страна историје (или тачније речено трагикомична): greengrin Дакле, можемо да видимо чувени Бајеров лек против кашља, са интересантним пропратним ефектима. Е а да живимо у тридесетим прошлог века, и ово би била стандардна медицина: From 1898 through to 1910 diacetylmorphine was marketed under the trademark name Heroin as a non-addictive morphine substitute and cough suppressant. Bayer marketed the drug as a cure for morphine addiction before it was discovered that it rapidly metabolizes into morphine. As such, diacetylmorphine is essentially a quicker acting form of morphine. The company was embarrassed by the new finding, which became a historic blunder for Bayer.http://en.wikipedia.org/wiki/Heroin као што је Фројд преписивао кокаин и хероин свим својим пацијентима, са ко зна колико жртава, а са најпознатијом рођеног пријатеља, па пошто га је убио таквом зависношћу а и сам се скидао две године са ње, престао да преписује такве ''лекове''. аман. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука