Jump to content

Ваша искуства у раду са ђацима - улазна тема

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

Управо сада, Arsenija рече

Svi mi treba da rastemo do samo jedne visine ... a to je visina mere Hristove ljubavi . 

Nadam se da me je bar neko razumeo , ali i ako nije , nije mi zao ...  

Pozdrav . 

Preemotivno ovo shvataš.

Žeeeenska pamet :)) :))

Sad razumem zašto dečaci vole da nas zezaju :))

Znaš li ti Arso gde je visina Hristove ljubavi? Mene niko da pita kako sam, samo mi pare traže :smeh1:. Evo čeka telefon da se plati, sve se nadam da će u pošti da prihvate zagrljaj, ali čini mi se slaba vajda.

Подели на овим сајтовима

@Драшко Тек сам почео да радим, балавац, ни пуних 24, а деца из седмог разреда ми кажу: "Наче, је л' сте свесни да сте завршили школу да никад не изађете из ње. "  

???????? Ја у чуду. Никад ми то не би пало на памет.

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Драшко рече

"Priznaj da mrzis sto moras da radis ovo!"

Meni uputio jedan djak iz privatne skole

Istina samo tako

I posle im se daj...idi begaj bre, imam preča posla :smeh1:.

Meni je jedan loš rekao da niko ne obara na popravni jer niko neće obaveze preko leta...boy he was right :))

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Natasa. рече

Preemotivno ovo shvataš.

Žeeeenska pamet :)) :))

Sad razumem zašto dečaci vole da nas zezaju :))

Znaš li ti Arso gde je visina Hristove ljubavi? Mene niko da pita kako sam, samo mi pare traže :smeh1:. Evo čeka telefon da se plati, sve se nadam da će u pošti da prihvate zagrljaj, ali čini mi se slaba vajda.

Знам не мали број   оних који бирају послове који су много боље плаћени,различити су приоритети,наравно.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Natasa. рече

Meni je jedan loš rekao da niko ne obara na popravni jer niko neće obaveze preko leta...boy he was right :))

Код мене то не важи. ;)

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Нифада рече

Знам не мали број   оних који бирају послове који су много боље плаћени,различити су приоритети,наравно.

Naravno. Da sam u tom trenutku imala nešto bolje, ne bih bila tamo. Zvučiš kao emotivna mama koja pokušava na suptilan način da mi kaže da ima i drugih poslova ako mi se prosveta ne svidja...a to kod mene ne pali. Čak i kad prof. nadju bolji posao, problemi u prosveti ostaju.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, БанеЛ рече

Код мене то не важи. ;)

Zbog postdiplomskih sam bila vezana za vegetacijski period, letnji raspust mi je bio preko potreban za svoje istraživanje. Nisam pokazivala, ali zbog specifičnosti studija, palilo je..I was bluffing :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Natasa. рече

Naravno. Da sam u tom trenutku imala nešto bolje, ne bih bila tamo. Zvučiš kao emotivna mama koja pokušava na suptilan način da mi kaže da ima i drugih poslova ako mi se prosveta ne svidja...a to kod mene ne pali. Čak i kad prof. nadju bolji posao, problemi u prosveti ostaju.

Мој коментар се мало више односио на загрљај у пошти :)

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

18 minutes ago, Broken рече

Meni je jedan od najvećih strahova da jednog dana neću moći više da ulazim u učionicu sa srednjoškolcima. Užćivam u svojoj službi...poslu. Desi mi se da ne mogu skinuti osmeh sa lica po čitav dan dok sam u školi. Kad učenike vidim na ulici odmah se smejem...žena i stariji sin mi se uvek čude. :D

Zato mi je i onaj problem nedostatka komunikacije i odnosa sa jednom grupom veliki problem.

Lepo je to, prava retkost. Dobro, jedna grupa, tough crowd, šta sad. Pitaj ih što su tu ako ih to ne zanima. Nemoj da se jedeš previše zbog jednog odeljenja. I to je deo službe, negde ti milina za rad, a negde ti muka da udješ.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...