Natasa. Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 5 hours ago, Јелена011 рече U "moje vreme" (jaoj al sam matora) profesori su dobijali 20% vecu platu pola godine posle osvojenog nekog mesta na rep takmicenju. Znam da je moja profanka tada bila odusevljena To je stimulans. Ja sam dobila knjigu . Dobijali smo kintu za Svetog Savu, legne plata i posle par dana svetosavski bonus, onda to ukinu, pa smanjenje plate...ma beži bre, ko poslednji bednik se osećaš. Još kad vidim izlive emocija, jaaaaoooo dečica, nije sve u novcu...bla bla bla...miči mi se Драшко је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 4 minutes ago, Natasa. рече To je stimulans. Ja sam dobila knjigu . Dobijali smo kintu za Svetog Savu, legne plata i posle par dana svetosavski bonus, onda to ukinu, pa smanjenje plate...ma beži bre, ko poslednji bednik se osećaš. Još kad vidim izlive emocija, jaaaaoooo dečica, nije sve u novcu...bla bla bla...miči mi se Joj Nale sto ne radis kod nas.u skoli!!!! Ne da bi nam legla ko kec na 11...ne da bismo te gotivili Al nemamo biologiju Natasa. је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 Дајеш се, дајеш се, слабо иде како хоћеш, али ти се дајеш, дајеш и дајеш. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 Da sam ja neka vlast u ovoj drzavi ... svima bi vam smanjila plate ... dok ne vidim inicijativu ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 19 minutes ago, БанеЛ рече Дајеш се, дајеш се, слабо иде како хоћеш, али ти се дајеш, дајеш и дајеш. Pa to ti je posao ... Ja vas uopste ne razumem . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 1 minute ago, Arsenija рече Ja vas uopste ne razumem . То нам је изледа обострано једнозначно. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 25 minutes ago, БанеЛ рече Дајеш се, дајеш се, слабо иде како хоћеш, али ти се дајеш, дајеш и дајеш. Daješ se na početku, dok si sam. Kad zasnuješ svoju porodicu ili kad malo odrasteš, shvatiš da nemaš ti tu kome da se daješ, to su ipak tudja deca. Neka su ti draga, manje ili više, posle koje godine im nećeš ni ime zapamtiti, pamtićeš neke situacije, upečatljive, bile prijatne ili veoma neprijatne...veruj mi nemaš ti tu kome da daš bogzna šta, osim svoje profesionalnosti i znanja. Ljudi, čuvajte zdravlje i živce, za sebe i svoje bližnje, svi ostali su manje bitni, ma koliko bili deca. БанеЛ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 8 minutes ago, Arsenija рече Pa to ti je posao ... Ja vas uopste ne razumem . Da, posao, daješ svoje znanje za odredjenu sumu novca, sve pod ugovorom. Kao svaka odrasla osoba, nudiš svoje usluge i budeš plaćen za to. Šta je tu nejasno? Po čemu je prosveta drugačija? БанеЛ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 @Natasa. Тако је, дајеш се до одређеног тренутка. Уживајте људи у животу! Радујте се! Драшко је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 Vi negde gresite , ali jos uvek nisam u stanju da ocenim gde ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 1 minute ago, БанеЛ рече @Natasa. Тако је, дајеш се до одређеног тренутка. Уживајте људи у животу! Радујте се! Hvala Bogu. Emotivno rasipanje se prašta u mladosti,dok ne stekneš malo iskustva. Posle stasaš, postaviš prioritete i ne rasipaš se naokolo, počinje i da te nervira ako se to očekuje od tebe. Nemam ja vremena i živaca za to, normalno da ću da usmerim energiju na svoju porodicu i prioritete, a ne da se istrošim na tudjoj deci i posle ne ostane ništa za moje. БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 1 minute ago, Arsenija рече Vi negde gresite , ali jos uvek nisam u stanju da ocenim gde ... Razumećeš kad porasteš . Šalim se Arso, nadam se da te nisam uvredila. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 Управо сада, Natasa. рече Razumećeš kad porasteš . Šalim se Arso, nadam se da te nisam uvredila. Svi mi treba da rastemo do samo jedne visine ... a to je visina mere Hristove ljubavi . Nadam se da me je bar neko razumeo , ali i ako nije , nije mi zao ... Pozdrav . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 Meni je jedan od najvećih strahova da jednog dana neću moći više da ulazim u učionicu sa srednjoškolcima. Užćivam u svojoj službi...poslu. Desi mi se da ne mogu skinuti osmeh sa lica po čitav dan dok sam u školi. Kad učenike vidim na ulici odmah se smejem...žena i stariji sin mi se uvek čude. Zato mi je i onaj problem nedostatka komunikacije i odnosa sa jednom grupom veliki problem. Natasa. and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 "Priznaj da mrzis sto moras da radis ovo!" Meni uputio jedan djak iz privatne skole Istina samo tako Natasa., drvce and БанеЛ је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука