Natasa. Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 Управо сада, Arsenija рече Svi mi treba da rastemo do samo jedne visine ... a to je visina mere Hristove ljubavi . Nadam se da me je bar neko razumeo , ali i ako nije , nije mi zao ... Pozdrav . Preemotivno ovo shvataš. Žeeeenska pamet Sad razumem zašto dečaci vole da nas zezaju Znaš li ti Arso gde je visina Hristove ljubavi? Mene niko da pita kako sam, samo mi pare traže . Evo čeka telefon da se plati, sve se nadam da će u pošti da prihvate zagrljaj, ali čini mi se slaba vajda. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bogoslovDusan Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 Zenska pamet ima problem za svako resenje :-D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 @Драшко Тек сам почео да радим, балавац, ни пуних 24, а деца из седмог разреда ми кажу: "Наче, је л' сте свесни да сте завршили школу да никад не изађете из ње. " ???????? Ја у чуду. Никад ми то не би пало на памет. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 2 minutes ago, Драшко рече "Priznaj da mrzis sto moras da radis ovo!" Meni uputio jedan djak iz privatne skole Istina samo tako I posle im se daj...idi begaj bre, imam preča posla . Meni je jedan loš rekao da niko ne obara na popravni jer niko neće obaveze preko leta...boy he was right http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 Evo jedna slika s kraja maja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 2 minutes ago, Natasa. рече Preemotivno ovo shvataš. Žeeeenska pamet Sad razumem zašto dečaci vole da nas zezaju Znaš li ti Arso gde je visina Hristove ljubavi? Mene niko da pita kako sam, samo mi pare traže . Evo čeka telefon da se plati, sve se nadam da će u pošti da prihvate zagrljaj, ali čini mi se slaba vajda. Знам не мали број оних који бирају послове који су много боље плаћени,различити су приоритети,наравно. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 1 minute ago, Natasa. рече Meni je jedan loš rekao da niko ne obara na popravni jer niko neće obaveze preko leta...boy he was right Код мене то не важи. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 Управо сада, Нифада рече Знам не мали број оних који бирају послове који су много боље плаћени,различити су приоритети,наравно. Naravno. Da sam u tom trenutku imala nešto bolje, ne bih bila tamo. Zvučiš kao emotivna mama koja pokušava na suptilan način da mi kaže da ima i drugih poslova ako mi se prosveta ne svidja...a to kod mene ne pali. Čak i kad prof. nadju bolji posao, problemi u prosveti ostaju. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 2 minutes ago, БанеЛ рече Код мене то не важи. Zbog postdiplomskih sam bila vezana za vegetacijski period, letnji raspust mi je bio preko potreban za svoje istraživanje. Nisam pokazivala, ali zbog specifičnosti studija, palilo je..I was bluffing . БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 1 minute ago, Natasa. рече Naravno. Da sam u tom trenutku imala nešto bolje, ne bih bila tamo. Zvučiš kao emotivna mama koja pokušava na suptilan način da mi kaže da ima i drugih poslova ako mi se prosveta ne svidja...a to kod mene ne pali. Čak i kad prof. nadju bolji posao, problemi u prosveti ostaju. Мој коментар се мало више односио на загрљај у пошти Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 18 minutes ago, Broken рече Meni je jedan od najvećih strahova da jednog dana neću moći više da ulazim u učionicu sa srednjoškolcima. Užćivam u svojoj službi...poslu. Desi mi se da ne mogu skinuti osmeh sa lica po čitav dan dok sam u školi. Kad učenike vidim na ulici odmah se smejem...žena i stariji sin mi se uvek čude. Zato mi je i onaj problem nedostatka komunikacije i odnosa sa jednom grupom veliki problem. Lepo je to, prava retkost. Dobro, jedna grupa, tough crowd, šta sad. Pitaj ih što su tu ako ih to ne zanima. Nemoj da se jedeš previše zbog jednog odeljenja. I to je deo službe, negde ti milina za rad, a negde ti muka da udješ. Broken је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Мај 25, 2018 Пријави Подели Написано Мај 25, 2018 https://noizz.rs/noizz-fun/cale-koji-je-otisao-na-skolski-izlet-sa-60-daka-i-uzivo-tvitovao-je-potpuni-car/fcctdcx?utm_source=fb_onet Ćale koji je otišao na školski izlet sa 60 đaka i uživo tvitovao je potpuni car Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука