Jump to content

Чекате ли Нову годину ?

Оцени ову тему

ВИЛМА

Препоручена порука

Nova godina će, razume se, stići i onima koji je ne budu čekali. Medjutim, sva čar i jeste

u čekanju, a ne u Novoj godini. Lepo je čekati nešto u šta ste sigurni da će doći. Čekali

smo u životu razne stvari, to svi znamo, a uvek su nam i sigurno dolazile samo Nove

godine. - Duško Radović

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Za radni narod ova Nova Godina je težak bedak. Kako pada u petak  nema nijedan radni dan da se dobije slobodan.

Subota i nedelja se i onako ne rade (uglavno) tako da se u ponedeljak ide redovno naposao, kao i da nije Nova godina.

Čar nove godine za matore jeste u tome što se ne radi...a kad se radi...ma hajte kakva Nova Godina.. ponapijate se na poslu sa kolegama pa dođete takvi kući...pa gledate Grand šou i jedete krmetinu i podvarak...sa ruskom salatom kao predjelom i tortom od piškota za desert oko 24 h.

Gledate na TV kada počne brojanje unazad zadnjih 10 sekundi, poljubite se sa svima i onako postiđeni odete sa svojim mislima da se sređujete (kao da ste dotle bili nesređeni) i legnete da spavate.. (kako ko) srcee

Ufff...ja sam doživeo neki vremeplov...ovo je bilo nekada za vreme druga Tite...

hmmm...zar se nešto promenilo?

Čujem da pravoslavci imaju za N.Godinu (koju ne žele da priznaju) sušeno i kandirano voće, dosta čaja i posnih keksića. Sad da li je to tako, nemam pojima...

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Tebe VSI čovjek treba angažovati kad pati od viška kilograma, od ove tvoje hrane što si pobrojao pripadne mi muka  gringrin. Možda si pročitao u prethodnim postovima mojim, ja ne slavim novu godinu, niti joj pridajem pažnju, ali mi je ovaj stih Duška Radovića bio simpa i zato... srcee

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

sejo moja evo i tebi jedna zahvalnica (br 60)...

ja ne slavim novu godinu, ali je obeležavam

ja S l a v i m rođendan i praznike vezane za moga Boga..

Ostale praznike ne S l a v i m, ali ih obeležavam...

Naročito su mi značajni Dan policije, Dan Rudara, Dan mrmota....i naravno Dan borbe protiv neznanja

srcee

p.s... za sat vremena ću ti dati još jednu zahvalnicu

Подели на овим сајтовима

Цитат

sejo moja evo i tebi jedna zahvalnica (br 60)...

ja ne slavim novu godinu, ali je obeležavam

ja S l a v i m rođendan i praznike vezane za moga Boga..

Ostale praznike ne S l a v i m, ali ih obeležavam...

Naročito su mi značajni Dan policije, Dan Rudara, Dan mrmota....i naravno Dan borbe protiv neznanja

:drugarstvo:

p.s... za sat vremena ću ti dati još jednu zahvalnicu

jel slavis srbsku novu godinu
Подели на овим сајтовима

NE.

Slavim samo Gospodnje i Svetačke praznike.

Ostale ne slavim ali ih obeležavam.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Vidim ja čim ste počeli da pričate da se približilo pa ću odmah da stanem u red da uhvatim mesto.

Što je sigurno,sigurno je.A ne da ko prošle godine svi dočekaju a ja jok.

Kao što je moja baba sedala u autobusu odmah iza šofera da prva stigne whackado

greengrin 0304_smile4 greengrin greengrin
Подели на овим сајтовима

greengrin greengrin greengrin

Цитат

рецимо, у Грчкој се чудо кефалонијских змија померило за 13 дана после 1920. године, јер ''Субота је начињена човека ради, а није човек суботе ради.'' а шта мислиш Ко је померио чудо? 0304_smile4

Подели на овим сајтовима

Pa sta da se radi, sedim u tudjoj zemlji, oko mene Sirijanci, Asirijanci, Svedi....i svi slave. Dobili smo sad 10 slobodnih dana, za Bozic i Novu Godinu sve su povezali i sto da radim nego da spremim hrane kuci i odmaram. Samo ne volim kad bacaju rakete u nebo, samo stanem i pitam se kome ih saljete, gore, Bogu, pa i Njega da slavite razumela bih, toliko slavlje se ne stvori ni za Bozic, evo veceras se ne cuje ni jedna, Eto tako.

Или, Или, лама савахтани !

Подели на овим сајтовима

Цитат

ај што ја честитам људима, кад већ славе, ал кад мени крену да прилазе, то ми је као да ми неко честита бајрам  319.gif 1405_love 1405_love

мада, кад мало боље размислим, управо сам скапирао да ми је једно женско честитало на чистом арапском бајрам  1405_love 1405_love 1405_love
Подели на овим сајтовима

0442_feel 0442_feel 0442_feel

0442_feel 0442_feel 0442_feel

0442_feel 0442_feel :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

najverovatnije    Kako inace slaviti 0442_feel

Стојте непрестано на духовној стражи, јер не знате када ће вас Господ позвати к себи. У своме земаљском животу будите спремни свакога минута да му положите рачун. Чувајте се да вас враг не улови у своју мрежу и не обмане, приморавши вас да паднете у искушење. Свакодневно испитујте вашу савјест, провјеравајте чистоту ваших намјера и ваших мисли.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...