pokajnik83 Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 prstgore Eto vidis, bas je tako, cekamo i bebu, divota! :cheesy: Saka cast! Bas volim da cujem ovakve nove price... 1405_love Meni su ti juznoamericki krajevi prilicno nepoznati, i mnogo interesantni... I nije da mnogo zapitkujem, ali otkud ti uopste tamo? Zanimljivo je da se cuje, ako nije previse licno, naravno... facenew22222222 ............. Ajd` baci neku sliku ovde iz Perua, `nako, za wallpaper... greengrin A moze i neki sajt njihov dobar... Otvorio sam temu ''Grcka Pravoslavna crkva u Limi'', pa sam tamo okacio i slike. Mislim da je tako bolje, da ne bi spamovali temu sa pricama o Peruu ovde gde se prica o crkvi u Kolumbiji. Zena mi je Peruanka, u drugom je stanju, pa smo odlucili da zivimo u Peruu, a ne u Srbiji, razloge valjda ne treba da navodim... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука