Гости Guest Написано Фебруар 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 У Колумбији све врви од разних фалсификатора који се представљају као православни. Нпр. други линк који је горе постављен (http://iglesiacatolicaortodoxa.blogspot.com/) је екипа која се спетљала са "патријархом" Мојсијем из Украјине, претпостављам да знате о коме се ради. На линку поред (http://iglesiacatolicaortodoxa.blogspot.com/search/label/CLERO) видећете да их предводи поменута особа. Већ сам чуо од људи за једног много опасног преваранта, представља се као владика Хризостом из Колумбије. Тај је успео да дође и до амбасадора, ректора, папских изасланика. Користите аутоматски преводилац да бисте схватили макар део онога шта је овај човек урадио: http://falsosobisposortodoxos.blogspot.com/2010/01/arzobispo-archimandrita-chrysostomos.html Иначе, на страници http://fakeorthodox.blogspot.com/ ћете наћи и друге "епископе" који крстаре Колумбијом и Јужном Америком. Šta je ova , pitam se greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Мени је то ван мозга -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 bitno je da je dobro počupala obrve , verovatno je imala kao kod majmuna Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 bitno je da je dobro počupala obrve , verovatno je imala kao kod majmuna 4chsmu1 0102_laugh 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Baš je cakana Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 0102_laugh 0102_laugh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 ...паклену кухињу треба да посети овакав мајстор свог заната: (човек је ) БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 У Колумбији све врви од разних фалсификатора који се представљају као православни. Šta je ova , pitam se prst ka dole Жена је ни тамо ни вамо- хрмафродит у верском случају... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Bog gi znae prst ka dole Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Фебруар 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Ако неко зна који су прави а који лажни православци нека постави овде, а то посебно важи за Боготу. Све што знате о православљу у Колумбији поставите овде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Него, каква су ти искуства са културолошким сличностима и разликама између нас и њих? Ivice, miioni smo nebo i zemlja, sve ti je jasno ako ti kazem da je ovo zemlja Inki. Jedino sto je donekle slicno sa nama je temperament. Sto se hrane tice: u Peruu ako ne jedu pirinac uz svako jelo kao da nisu jeli (kao Hleb kod nas). Pica: Najpoznatije pice je ''Pisco sour'' to ti dodje kao njihova rakija, ali se ne moze uporediti sa nasom za kojom su odlepili kada su je probali. Pravi se od grozdja, ali se mesa sa tonic-om i limunadom, udara dobro :cheesy: Peruanci su u ogromnoj vecini Katolici, ali radimo na tome da budu Pravoslavni. Velika vecina je hispano, zatim ima ih i kosookih, tamnoputih... Sto se Inki tice njih nema (kad to kazem mislim na 100% indijansku krv). Ima indijanaca koji zive u Dzungli uz obalu Amazona i oni su jako pitomi, ljubazni, gostoprimivi, ali ako naudis prirodi koju smatraju svojim vlasnistvom ne gine ti strelica. Peru je jedna od najlepsih zemalja sveta, na zapadu je obala, u centralnom i istocnom delu su Andi i u istocnom delu Dzungla. Najzanimljivija mesta su Machu Picchu, jezereo Titikaka koje dele sa Bolivijom i imaju obicaj da kazu Titi za Peru, Kaka za Boliviju (kaka je isto kao i kod nas mali izmet) 0110_hahaha Lima broji oko 9. miliona stanovnika (mislim na provinciju Lima). Ceo Peru oko 40. miliona. Sta jos... Pitajte ako vas zanima... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 miioni smo nebo i zemlja, sve ti je jasno ako ti kazem da je ovo zemlja Inki. Jedino sto je donekle slicno sa nama je temperament. Не знам, ја се с њима некако осећам као међу својима. Занимало ме твоје искуство. Sto se hrane tice: u Peruu ako ne jedu pirinac uz svako jelo kao da nisu jeli (kao Hleb kod nas). И не само у Перуу. Najpoznatije pice je ''Pisco sour'' to ti dodje kao njihova rakija, ali se ne moze uporediti sa nasom za kojom su odlepili kada su je probali. Pravi se od grozdja, ali se mesa sa tonic-om i limunadom, udara dobro Морам да пробам. Иначе, и Колумбијци се лако навлаче на раџу. zru А која ти је од горе наведених ”небо и земља” разлика највише упала у очи и можда засметала? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Pozitivna stvar je da su veoma, veoma ljubazni... Zasmteao mi je pirinac 1405_love i to sto su veoma zatvoreni, da ne kazem kilavi kada je dijalog u pitanju. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Ja sam u Limi (Peru), pa cu pitati mog padrea o svemu sto vas zanima. Dakle, sve sto vas interesuje saljite na pp. Eto toliko od mene. p.s. Uskoro slike i tekst o grckoj Pravoslavnoj crkvi u Limi. ´ Јел има посла за инжењере?Ако ко зна где може да се набави посла у иностранству нека виче... Ja do sada nisam naleteo na nekoga kome treba inzinjer bilo kakve vrste... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука