Баба Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Ko je Cika Marku advokat? Da pogadjam Borivoje Borovic?Ovo je ruzno, brate. A sta je tu ruzno? Boprivoje je branio i Arkana, legiju, Vilovskog... red je da mu se i pridruze ostali celnici " Istinske SPC DDR Rade Neimar" Ружно је зато што ти ниси надлежан да рачињаваш једног монаха . Док је монах и док га званично Црква не ражалује треба га звати монашким именом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 кад човек отпадне од вере крене да верује у морал, а кад и од морала отпадне крене да тражи правду ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Ko je Cika Marku advokat? Da pogadjam Borivoje Borovic?Ovo je ruzno, brate. A sta je tu ruzno? Boprivoje je branio i Arkana, legiju, Vilovskog... red je da mu se i pridruze ostali celnici " Istinske SPC DDR Rade Neimar" Ружно је зато што ти ниси надлежан да рачињаваш једног монаха . Док је монах и док га званично Црква не ражалује треба га звати монашким именом. Brate ja kod njega ne vidim ni zrno pokajanja; dozvoljavamo mu da nam se pred ocima ruga i pravi svoju crkvu dok cutimo. Dokle cemo da mu snishodimo? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Брате питај се колко Бог мени или теби снисходи prstgore "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Ако би се м. Артемије искрено покајао, верујем да би се цела Србија препородила. Коме се много прашта велику љубав има, а коме се мало прашта малу љубав има. Па и ако би постао поново и Марко ја га ни тада не бих отписао, а зашто бих када га Сами Бог држи у животи и очекује искрено покајање од њега, што је и случај са свима нама појединачно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Ko je Cika Marku advokat? Da pogadjam Borivoje Borovic?Ovo je ruzno, brate. A sta je tu ruzno? Boprivoje je branio i Arkana, legiju, Vilovskog... red je da mu se i pridruze ostali celnici " Istinske SPC DDR Rade Neimar" Pa u cemu je problem? Mislis da ima ljudi koji ne zasluzuju odbranu? Na osnovu kojih kriterijuma? Rekla - kazala, cula - nije videla? Mozda nije ni srbiju trebao niko da brani pred medjunarodnim sudom pa da ostane "kriva" za rat u bosni? E vidis na sudu je dokazala da nije kriva vec nevina i sve rekla kazala moze da se brise a srbija kao i Arkan i kao i Artemije ima pravo da dokazuje na sudu svoju nevinost. A advokatu svaka cast jer radi posao koji i treba da se radi pa bio covek kriv ili ne. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Мишљења сам да Зибиди није злонамерно ово написао већ да је то природна, импулсивна реакција. Врло могуће и "пророчка" у случају недостатка покајања код м. Артемија. На крају крајева ако м. Артемије може да анатемише велики део СПЦ па ваљда може неко и њега да "пецне" и то без неког битнијег значаја по његов статус у Цркви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 кад човек отпадне од вере крене да верује у морал, а кад и од морала отпадне крене да тражи правду ... Znaci pravda ne valja? Pravedni sudija... Ne uskrati pravde... itd. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Ko je Cika Marku advokat? Da pogadjam Borivoje Borovic?Ovo je ruzno, brate. A sta je tu ruzno? Boprivoje je branio i Arkana, legiju, Vilovskog... red je da mu se i pridruze ostali celnici " Istinske SPC DDR Rade Neimar" Ружно је зато што ти ниси надлежан да рачињаваш једног монаха . Док је монах и док га званично Црква не ражалује треба га звати монашким именом. Brate ja kod njega ne vidim ni zrno pokajanja; dozvoljavamo mu da nam se pred ocima ruga i pravi svoju crkvu dok cutimo. Dokle cemo da mu snishodimo? Као што ни артемити нису компетентни да доносе Црквене судове, такође ни други нису. Црквене судове доноси црквени суд. Ваљда је то просто. Наравно ти можеш да имаш сопствене судове, мислим било би пожељно да их имаш. Можеш да речеш шта мислиш о Артемију, али он се још увек зове Артемије. Ми као сајт и форум како не можемо да снисходимо једној крајности тако не би требало ни другој, јер крајности су крајности , мислим у Цркви , а у Цркви се пре свега тражи послушање, јелде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Да ли је то м.Артемије враћен у ред лаика па га зовеш "Марко"? Ја се само надам да га СПЦ не избаци из Цркве...нека га пусти нека ради шта хоће, јер овако има много грехова, али и велика дјела. Неби било лијепо да човјек умре ван Цркве...а има година, неби било добро да у задњој фази свога живота буде избачен из Цркве. Исто то важи и за о. Жарко Гавриловића. Јер и старост је фактор, а неби да грешим душу...колко има људи када остаре "излапе" мало?Зато се бојим да осудимо људе неправедно, можда и нису криви. Лепо си ово написао са пуно љубави.Да да Бог да се врате Цркви и покају.Где под старе дане овако да се брукају?? prst ka dole Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Ko je Cika Marku advokat? Da pogadjam Borivoje Borovic?Ovo je ruzno, brate. A sta je tu ruzno? Boprivoje je branio i Arkana, legiju, Vilovskog... red je da mu se i pridruze ostali celnici " Istinske SPC DDR Rade Neimar" Ружно је зато што ти ниси надлежан да рачињаваш једног монаха . Док је монах и док га званично Црква не ражалује треба га звати монашким именом. Brate ja kod njega ne vidim ni zrno pokajanja; dozvoljavamo mu da nam se pred ocima ruga i pravi svoju crkvu dok cutimo. Dokle cemo da mu snishodimo? Као што ни артемити нису компетентни да доносе Црквене судове, такође ни други нису. Црквене судове доноси црквени суд. Ваљда је то просто. Наравно ти можеш да имаш сопствене судове, мислим било би пожељно да их имаш. Можеш да речеш шта мислиш о Артемију, али он се још увек зове Артемије. Ми као сајт и форум како не можемо да снисходимо једној крајности тако не би требало ни другој, јер крајности су крајности , мислим у Цркви , а у Цркви се пре свега тражи послушање, јелде. Пре и изнад свега једино и искључиво ЉУБАВ. Све друго је друго и добро је ако проистиче из првог, тј. љубави Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Пут до љубави је пут послушања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Ако је у корену љубав онда послушање није тешко, у супротном прераста у роптање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Ако би се м. Артемије искрено покајао, верујем да би се цела Србија препородила. Коме се много прашта велику љубав има, а коме се мало прашта малу љубав има. Па и ако би постао поново и Марко ја га ни тада не бих отписао, а зашто бих када га Сами Бог држи у животи и очекује искрено покајање од њега, што је и случај са свима нама појединачно. Пре и изнад свега једино и искључиво ЉУБАВ. Све друго је друго и добро је ако проистиче из првог, тј. љубави Пут до љубави је пут послушања. Све речено. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Ko je Cika Marku advokat? Da pogadjam Borivoje Borovic?Ovo je ruzno, brate. A sta je tu ruzno? Boprivoje je branio i Arkana, legiju, Vilovskog... red je da mu se i pridruze ostali celnici " Istinske SPC DDR Rade Neimar" Pa u cemu je problem? Mislis da ima ljudi koji ne zasluzuju odbranu? Na osnovu kojih kriterijuma? Rekla - kazala, cula - nije videla? Mozda nije ni srbiju trebao niko da brani pred medjunarodnim sudom pa da ostane "kriva" za rat u bosni? E vidis na sudu je dokazala da nije kriva vec nevina i sve rekla kazala moze da se brise a srbija kao i Arkan i kao i Artemije ima pravo da dokazuje na sudu svoju nevinost. A advokatu svaka cast jer radi posao koji i treba da se radi pa bio covek kriv ili ne. Brate bilo bi loepo da ne pises o necemu o cemu nemas pojma. Ti kao da si upravo sleteo sa svemirskog broda pa nermas pojma sta je mafija i mafijaski advokati. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука