Aquilius Cratus Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Treba li da se napise na naslovnu stranu sajta boldovanim maslin slovima "Nijedan svetitelj nije nepogrsivi papa!"????????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Прекините да спамујете тему Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Treba li da se napise na naslovnu stranu sajta boldovanim maslin slovima "Nijedan svetitelj nije nepogrsivi papa!"????????????? Хехеххехе...увјек такви изговори. Реци лијепо да је владика Николај за тебе фашиста и миран ћу бити. bendoff А твоја квазиисторија је непогрешива? Питај уважене админе шта мисле о Љотићу и његовој идеологији...питај брата Андреја. prstgore "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Ову тему је фино разрадио протојереј Џомић, колико су речи светог владике искоришћене и злоупотребљене. Све и да свети владика ово јесте рекао и заиста мислио на Љотића, није владика светац зато што је свака његова реченица тачна и релевантна, светитељ није онај ко се усавршио у неком етичком, антропоцентричном погледу, већ онај ко се Богу више од других приближио, и који је пренео Божанску благодат у пало постојање. Да је свет онај који чини све оно што је "друштвено прихватљиво" и који све говори "исправно" представља оквир за демонско учење, јер би тада фарисеј био прослављен, а цариник постао синоним за лицемерје. Иринеј Лионски је прослављен као светац, па је имао погрешно учење о хилијазму, Серафим Роуз (чини ми се и св. Јован Шангајски) о митарствима која су апсолутно одбачена...и још много њих. Не видим зашто би свети владика Николај Српски био изузетак, поготово што се говори о једној историјски превазиђеној категорији у Срба, тј. ЗБОР-у. Сви релевантни историјски извори говоре о његовом срамотном сарађивању са нацистима, које није донело никакво добро Србији (за разлику од Недића, који је и спасао доста Србаља) и које је акт политичке пропасти (никад Љотићева странка није на изборима премашила 2-3%...) Али, будући да ни св. Николај Српски, ни Љотић, ни Obraz jugend нису важне за ову тему, будимо парламентарни па се вратимо на исту-која гласи: повратак комуниста на политичку сцену Србије са Јошком Б. на челу. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Владика Николај: Није Љотић служио Немцима, он се служио Немцима 0409_feel То је брате мој ВЕЛИКА РАЗЛИКА. Џаба шта прича отац Велибор...војвода Момчило Ђујић је био на сахрани и потврдио је аутентичност говора владике Николаја...шта ћемо сад?Ето био је живи свједок, дал и он лаже? Доће вријеме када ће се Србија поносити ликом и дјелом Димитрија Љотића. Иначе има друга тема о Љотићу... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Хехеххехе...увјек такви изговори. Реци лијепо да је владика Николај за тебе фашиста и миран ћу бити. 0409_feel А твоја квазиисторија је непогрешива? Питај уважене админе шта мисле о Љотићу и његовој идеологији...питај брата Андреја. 0409_feel Izgovori??? Ne nego elementran logika. To sto je vladika Nikolaj pogresio u vezi Ljotica, zastupao politicku poziciju koju ja ne smatram dobrom, ga ne cini nacistom. Svasta stvarno, zar bi nacista dovodio Rabindranta Tagorea bilo gde? Admini su nepogresivi? Andrej je nepogresiv? Ono sto Andrej smatra ispravnim moram i ja? Procitaj ovo pre nego sto sledeci put budes dedukovao na ovakav nacin. http://en.wikipedia.org/wiki/Slippery_slope Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Не брате Аквилио, кажем ти јер иначе мене омаловажаваш да сам нациста само зато што готивим Љотића. Зато инсистирам на владици Николају и многим другима. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Не брате Аквилио, кажем ти јер иначе мене омаловажаваш да сам нациста само зато што готивим Љотића. Зато инсистирам на владици Николају и многим другима. Nisi ti ni nacista ni fasista nego zastupas i tezis ka stvaranju fasisticke drzave. To je ono na sta ja reagujem u tvojim postovima. Ostalo je sve ok, sad vec vidim da dosta brzo ucis i kapiras. Priznajem pogresno sam te procenio u nekim segmentima. Sorry. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Не брате Аквилио, кажем ти јер иначе мене омаловажаваш да сам нациста само зато што готивим Љотића. Зато инсистирам на владици Николају и многим другима. да ли га волиш, поштујеш, или готивиш ? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Не брате Аквилио, кажем ти јер иначе мене омаловажаваш да сам нациста само зато што готивим Љотића. Зато инсистирам на владици Николају и многим другима. да ли га волиш, поштујеш, или готивиш ?[/quote Волим га и поштујем га као човјека, а готивим његове политичке идеје и његове врлине. Иначе имамо тему о Љотићу. :mad: "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Не брате Аквилио, кажем ти јер иначе мене омаловажаваш да сам нациста само зато што готивим Љотића. Зато инсистирам на владици Николају и многим другима. Nisi ti ni nacista ni fasista nego zastupas i tezis ka stvaranju fasisticke drzave. To je ono na sta ja reagujem u tvojim postovima. Ostalo je sve ok, sad vec vidim da dosta brzo ucis i kapiras. Priznajem pogresno sam te procenio u nekim segmentima. Sorry. Опуштено, и ја сам тебе проценио лоше. Називо сам те идајником Србства и свашта...али ти ниси Србин. Такође сам ти приговаро што пишеш латиницом, а то је твоје писмо. :mad: "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Не брате Аквилио, кажем ти јер иначе мене омаловажаваш да сам нациста само зато што готивим Љотића. Зато инсистирам на владици Николају и многим другима. Nisi ti ni nacista ni fasista nego zastupas i tezis ka stvaranju fasisticke drzave. To je ono na sta ja reagujem u tvojim postovima. Ostalo je sve ok, sad vec vidim da dosta brzo ucis i kapiras. Priznajem pogresno sam te procenio u nekim segmentima. Sorry. Опуштено, и ја сам тебе проценио лоше. Називо сам те идајником Србства и свашта...али ти ниси Србин. Такође сам ти приговаро што пишеш латиницом, а то је твоје писмо. :cheesy2: Ја сам Србин па пишем оба писма и оба их сматрам својим Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука