Grizzly Adams Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Јест да Израел не управља Америком bendoff Мораш си ти брате мало удубити у геополитичку литературу...ово је савјет. Свако добро Баш... Ко што Србија управља Кином и Русијом... 0304_smile4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Јест да Израел не управља Америком 0110_hahaha Мораш си ти брате мало удубити у геополитичку литературу...ово је савјет. Свако добро Баш... Ко што Србија управља Кином и Русијом... 0110_hahaha заборавио си Звонко да додаш: и Америком smej.gif Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Радимо на томе бата Зоки... 0110_hahaha ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Благо се вама када нисте свјесни глобалне ситуације...благо се вама, једна брига мање 0110_hahaha "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Семберац, брате! Дај мало позитиве леба ти! Па преписа масонима више моћи него Христу! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Семберац, брате! Дај мало позитиве леба ти! Па преписа масонима више моћи него Христу! 0102_laugh Рекох ја да ми админи избришу тему...знао сам да ће доћи емоције 0102_laugh Свако добро. Требамо се сви ми мало позабавити геополитиком "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Семберац, брате! Дај мало позитиве леба ти! Па преписа масонима више моћи него Христу! 0102_laugh smej.gif Рекох ја да ми админи избришу тему...знао сам да ће доћи емоције smej.gif Свако добро. Требамо се сви ми мало позабавити геополитиком Чини ми се да си ти започео тему? 0102_laugh Имам идеју! А да започнеш нову тему о геополитици? smej.gif Свако добро 0102_laugh http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 @Semberac Da li su iluminati opsednuti demonima? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Или је Семберац опседнут илуминатима? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Ја бих рекао и једно и друго! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Пре би умото око себе заставу Албаније него Израела smej.gif А знаш ли да је Израел помагао Србе за време рата? И то против воље светских сила од којих им зависи опстанак. Баш си ме насмијао. smej.gif хехехехехе smej.gif ал оно до суза..... 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh одавно ништа смјешније нисам чуо smej.gif smej.gif smej.gif "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Neka braco, neka ova tema sama utihne. Ili da se zakljuca, jos bolje. Ako pomenete sada iluminate, masone, evo nam Semberca. Momak je dobar i simpatican ali gori kao sibica. I dobro je sto je objasnio da ne misli na Jevreje kao narod ili na jevrejsku veru uopste. Mada bi bilo mnogo bolje da se okane izvesnih predrasuda i da ne pokrece ovakve teske stvari gde se lako moze naneti nepravda ili uvreda nekom drugome. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Ево какао браћа руси гледају на то http://kuraev.ru/index.php?option=com_smf&topic=461569 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Што се тиче државе Израел и Израелаца, јесте неутрална по питањима везнаим за Србију, и савезник по питању КиМ-а и Републике Српске (посетал Либермана Републици Српској) http://www.glassrpske.com/vijest/2/novosti/49962/cir/Izrael-postuje-stavove-Srpske.html БAЊAЛУКA, СAРAЈЕВО - Израел зна да препозна и поштује ставове Републике Српске у свим оним доменима који се тичу Блиског истока и у том смислу жели да унаприједи сарадњу са Српском. Али пошто смо осведочени савезници Израелаца , нема разлога за овакво понашање Патријарха..јер Црква јасно и недвосмислено каже: "Ако који клирик или световњак пође у синагогу јудејску или јеретичку да се моли, нека буде свргнут и одлучен". Ако који епископ, или презвитер, или ђакон, или други из имена клирика буде постио заједно са Јудејима, или светковао са њима њихове празнике, или примао од њих њихове празничне дарове, као пресне хлебове или шта слично, нека буде свргнут. А ако то учини световњак, нека се одлучи". Ако који хришћанин принесе уља у светилиште незнабожачко, или у јудејску синагогу, или свеће пали, кад су празници њихови, нека се одлучи". Политика и Црква требају да буду одвојене и да се питам забранио би било какве коментаре Црквених лица везаних за политику и световна питања! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 А на питање Брата Звонка шта је Ханука... .....Ханука јесте празнично сећање на освећење или очишћење оскрнављеног Храма од стране сиријског цара Антиоха Епифана. Он је у другом веку до Христа завојевао Јерусалимом и ушао у јерусламиски Храм. Библијске књиге Макавеја се односе на овај период у којима се открива та њихова херојска борба против цара Антиоха. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука